Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 12:59:40
|
|
|
|
vonavoj
|
joko
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 13:24:09
|
|
|
|
Chipsy
|
Joko Zao mi je mila, ali mlada si, godine su pred tobom, bice para...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 13:28:53
|
|
|
|
tillia
|
Joko,
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 14:08:34
|
|
|
|
Štetica
|
Joko mislim na tebe,zao mi je sto prolazis ponovo kroz isto,ali mora sunce i tebe da ogreje. Isplaci se,odboluj i onda u novu borbu sa osmehom na licu.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 14:20:05
|
|
|
|
degu
|
Joko žao mi je draga moja
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 14:23:04
|
|
|
|
pilence83
|
joko ja večeras stop
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 14:25:00
|
|
|
|
pilence83
|
joko draga žao mi je sad sam videla
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 15:04:19
|
|
|
|
17 joka
|
Hvala vam svima puno na svemu sve Mei neznam sta vise da kazem sta nije dobro ama bas svi su bili dobri, cak je uspesnost sa donacijom 55-60 % pa zar ni jedan put da to neuspe. mi svakako sad moramo godinu dana vracati pare sto smo pozajmili za ovaj pokusaj,a kamoli da razmisljam o ponovnom skupljanju para. Chipsy, iz mnogo stvari mogu moje godine baciti u smece. Prvo meni je zabranjeno još kao detetu posle tri operacije da placem iz razloga sto bi mi se stanje moglo pogorsati i da oslepim necu da ti kazem da iz tog razloga i jos mnogih 7 god. nisam isla na kontrolu ni koliko sam suza prolila za ove dve zadnje godine Dunjice dr. kaze da razni stručnjaci razlicito misle tako neko kaze 5 % da je rizik neko 20,neko 50 neko čak i 95% da je rizik da ce naslediti to nije tema ali kada bih vam pricala moje mucenje od moje 2 god. zivota do sad svatili bi zasto to nezelim detetu uradicemo jos taj FET sa tom blastom mozda za jednu dve god kad stanemo na noge finansijski,pa ako neuspe ni to onda cu drahgom Bogu ispuniti zelju i raditi sa svojim jc. pa ako je tu pravda da tako ostanem trudna i prenesem to na svoje dete uradicu. Tesko mi je da nas gledam ovake ,više me bole suze MM nego moje zato što je anđeo koji nas drzi u zivotu. Pilence puno srece i uspeha od srca ti zelim
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 15:09:35
|
|
|
|
Milica cica
|
Joko žao mi je
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 15:15:20
|
|
|
|
Lepterija
|
Sta reci na ovo, a ne zaplakati?! Ja ne znam kakave sve muke Joko imas, ali nekako se uvek nadam. Tesim se tako da sve sto nas snalazi je s nekim razlogom i s nekim razlogom nesto nece da uspe u datom momentu Moli se, Bog je veliki!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 15:17:07
|
|
|
|
lesica
|
Joko
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 15:17:39
|
|
|
|
branki*
|
joko.....draga... sta da ti kazem,a da te utesim..nema utehe,sve sad zvuci besmisleno i beznacajno..ko nije ovo prolazio,ne zna sta je.. znam da sad zvuci bzv da ti kazem da ce biti bolje,da ce doci tvoja bebica,ali hoce,mora..doci ce i taj dan.sad je tesko,pretesko,ali...vreme prolazi,dani odmicu,proci ce i ovo,posle kise uvek dolazi sunce,doci ce i tvoje sunce. puno te grlim,ne daj se
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 15:21:10
|
|
|
|
tijatija
|
Joko nemam reci koje bi te utesile... Ali moras da verujes, da posle svake kise sunce dodje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 15:31:06
|
|
|
|
Brbljivica
|
branki,sugradjanko ..... imas pp
< Poruku je uredio Brbljivica -- 2.11.2013 15:35:00 >
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 15:31:24
|
|
|
|
Janncica
|
Joko Samo hrabro napred...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 16:24:16
|
|
|
|
plačljiva
|
JOKO,Žao mi je.ali moraš dalje u nove pobede...Većina nas sa ove teme je iskusila taj gorak ukus neuspeha,plakale smo i krenule dalje...Moraš i ti...Izgubila si još jednu bitku ali ne i rat što reče nekada neka devojka sa RR a meni ostade u sećanju...Mi smo žene borci,veliki borci...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 16:30:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Joko ovo sa MM skoro mw rasplaka.Ljubim tee i cuvajte jedno drugo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 16:50:50
|
|
|
|
nata11
|
Joko znam da sada nema reci utehe za tebe ali drzi se draga. Kao sto kaze Dunja, nekom uspe iz prvog a nekom iz devetog puta. Odustajanja nema. Ljubim te
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 16:55:34
|
|
|
|
sunascee
|
Pari, zelim ti sto vise kvalitetnih j. celija i naravno uspesnu VTO. Da li ti bese radis u KC NS,koji dr ti radi postupak?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 17:25:04
|
|
|
|
pipi_coco
|
Jokić baš mi je žao draga, nemam ti šta pametno reci osim budi jaka i cuvaj se. Grlim te puno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 18:58:29
|
|
|
|
Bebana17
|
Joko, mnogo mi je žao strašno je kad neuspe, a sve nade polažeš u taj čin... Ne znam zašto se takva sranja toliko često dešavaju..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 19:04:50
|
|
|
|
pozitivna
|
Joko ! Treca sreca ponajveca , budite srecni sto ste zivi i zdravi sve ce doci na svoje mesto ,mislite i na to da ima i gorih stvari ,znam da je tesko ali sta je tu je , pozdravi muza i glavu gore oboje ..bice sve ,Razume za te lekare i nihove prodnoze ali nemora da znaci ako mozete ma pokusajte i prirodnim putem ,mislim sa svojim j.c. Puno vas pozdravljam i nedajte se
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 19:07:08
|
|
|
|
17 joka
|
Bebana , bas ta s a me prate citav zivot, lomilo se na nama,ne da sam pesimista namerno postala sam vremeno otupela na mnogo sta ali ovu borbu za nikako, to nemogu preboleti ni ja ni MM
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 19:59:10
|
|
|
|
Jole84
|
Kumo ceo dan biram reči kako da te utešim,a znam,nemoguće je....
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 20:08:31
|
|
|
|
17 joka
|
Kumo, dokrajceni smo skroz znas kad se iskreno bojim za nas
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Anketa
da li vam se svidja ime Jana?pisuljicameni je bas lepo i srpsko je,a ne znam zasto ga nema u knjizi imena ovde na ringeraji? ako neko zna kako da ga ubacim neka napise dole...bas je lepo ime (
58%)
tu i tamo (
24%)
Ne dopada mi se (
18%)
Ukupan broj glasova: 177Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!