|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XI deo
1.11.2013 13:38:52   
Meisje
Tad je sigurno i srce da se cuje i sve sto treba da se vidi. Posle sam na drugi UZ isla na 11+ i to je to. Tad mi je rekao i da prekinem sa utrogestanom..samo folna do 12n i pravilna ishrana i nema potrebe ni za cim vise. Onda kod svoje babice do krajauser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1651
1.11.2013 14:50:33   
hanka
Ja prosla danas drugostepenu i naravno sad imam pitanjce user posted image
Oko papirologije sve mi je jasno,nadam se pozivu iz fonda za 20ak dana,muci me nesto drugo.Dr mi je reko da cu morati da ponovim histeroskopiju zbog jednoroge materice i zato sto je proslo vise od godinu dana user posted image Jel imala neka slicnu situaciju i koliko onda treba da prodje izmedju histeroskopije i vto?

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1652
1.11.2013 15:04:56   
17 joka
Hanka,odmah u sledecem ciklusu se moze raditi Vto. Brzo ce to i da za tebe navijamo. Grlim puno

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1653
1.11.2013 15:13:54   
2002m

IZVORNA PORUKA: tillia

Devojke, znate li koliko dana nakon prestanka uzimanja tableta Primolut nor treba da dobijem?

u roku od 2,3 danauser posted image

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 1654
1.11.2013 15:32:11   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Js joj pisala pre neki dan na FB, vidim da je nema. Šta nam je sa Ninče?
Pozdravi je punooooo user posted image

preselila se pa nema internet, ali misli na sve vas :)

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 1655
1.11.2013 16:46:15   
lisicaunoci
Joko draga, mislim na tebe i navijaaaam!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1656
1.11.2013 16:55:14   
17 joka
Hvala draga, kako ste vi? Ima li sta novo?

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu lisicaunoci)
Direktna veza do poruke: 1657
1.11.2013 16:55:21   
Jole84
Hankić bravo,sad će sve da bude brzo user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 1658
1.11.2013 16:56:29   
Žapkić

IZVORNA PORUKA: Dama Herc

Degu cestitam od srca user posted image
Devojke da li je neka od vas radila laparaskopiju ili histeroskopiju?
Kakav je postupak?

Ja sam radila laparoskopiju.
Postupak je sledeći: Imaš potrebne analize koje treba da odradiš (doktor ti da spisak). Kada te hospitalizuju na klinici, priprema je kao za svaku operaciju. Radi se u totalnoj anesteziji. Imaš 2 reza u predelu jajnika (sa svake strane po jedan) i jedan koji ide kroz pupak. Kući iedeš već sjutra, eventualno prekosutra.
Ništa strašno. user posted image

(odgovor članu Dama Herc)
Direktna veza do poruke: 1659
1.11.2013 17:04:10   
lisicaunoci

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Hvala draga, kako ste vi? Ima li sta novo?

Joko draga,prosli smo drugostepenu krajem septembra i sad cekamo..ne znam sta ce biti sa privatnim klinikama, i ako sad prodje ovaj tender, kako se biraju parovi koji mogu da biraju privatnike? zna li neko? mada, iskreno , nemam nista ni protiv fronta...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1660
1.11.2013 17:27:31   
17 joka
ma samo neka bude sto pre, pa ako nebudu privatnici u opticaju i drzavne klinike sta da radis

a da moze privattnici gde si mislila da radis?

Direktna veza do poruke: 1661
1.11.2013 17:29:27   
pari
joko, žapkić, hvala vam!

Ja večeras primam stop i u nedelju ujutru je aspiracija... još malo pa gotovo...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1662
1.11.2013 17:52:02   
17 joka
opa super si ti user posted image user posted image navijam jakoooo

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1663
1.11.2013 18:44:07   
lisicaunoci
Naravno Joko, i ja kazem to! Basd sam danas i ja o tome razmisljala...pa verovatno bih opet u jevremovu kod moje dr. bez obzira sto nije bilo uspesno, to nema veze sa njima, a u ja imam veliko poverenje u moju dr i mislim da je to jako bitno u takvom postupku. ako bi isla negde drugde, svuda bi bila 'novi' pacijent i mislim da mi u toj situaciji to ne bi prijalo...ne znam, nisam pametna :P

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1664
1.11.2013 18:59:08   
pilence83
degu mila sve najlepše user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1665
1.11.2013 19:55:57   
17 joka
Lisice,razumem te u potpunosti,jako je bitno da se tamo gde radis postupak osecas dobro. Pilence dokle ste vi stigli?

(odgovor članu pilence83)
Direktna veza do poruke: 1666
1.11.2013 21:19:15   
Žapkić

IZVORNA PORUKA: pari

joko, žapkić, hvala vam!

Ja večeras primam stop i u nedelju ujutru je aspiracija... još malo pa gotovo...

Pari, nema na čemu. Puno ti sreće želim oduser posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1667
1.11.2013 23:08:07   
Chipsy
Joko.....
ja ove nedelje morah da ocenim brdo dece pa nisam stigla ni da citam ni da pisem. Upravo razmisljam o tebi i vidim da si prisutna i rekoh da ti pozelim visoooku betu sutrauser posted image user posted image user posted image
Pari, bravo draga, navijamo za sto vise jcuser posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1668
1.11.2013 23:30:03   
17 joka
Cipsy,vec 1h lezim u krevetu nece san na oci,pricam sa MM malopre i idu suze same šta da radim takva sam nemogu se promeniti. Pisacu ti sutra PP. Ako bude sta a sumnjam :-* puno

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1669
1.11.2013 23:37:53   
degu
Žene hvala vam svima, samo da dr potvrdi i sve vas vučem user posted image
endokrinolog mi je povećao dozu eutiroxa i rekao čim mi se potvrdi trudnoća odmah na bolovanje.
Joko svim srcem navijam za tebe, hoću da te vodim u prvo tromesečje user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1670
1.11.2013 23:43:21   
17 joka
Veverko,naravno da ce Dr.potvrditi da je sve ok. Volela bih u divno drustvo prvog razreda ali... videcemo sutra

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1671
2.11.2013 0:05:38   
dunja RR
Joko srećno danas user posted image

Pari isto srećno user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1672
2.11.2013 0:07:16   
Milica cica
Držim fige jakoooouser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1673
2.11.2013 0:12:53   
17 joka
Dunjice,uh izgoreh od cekanja,razmisljanja svega. Milice divna si.

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 1674
2.11.2013 7:35:33   
Anoniman
Dobro jutro
Joko duso sretnouser posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
  Direktna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here