Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 13:06:05
|
|
|
|
bebuska
|
Dunja i Daco bice slavlja Meni je juce bila aspiracija al mi prijeti hiperstimulacija sva sam kao balon i boli me stomak i na dodir i sva sam katastrofa. Nadam se da cu se nekako izvuc iz ovog.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 14:24:13
|
|
|
|
pozitivna
|
Pa zar niko niko nezna da odgovori na moje pitanje ?????????? sramota drugari ! znam da je svaka obsednuta svojim problemom ali ali............... Dali je okej raditi VTO u decembru mesecu i to u Pragu? Puno vas pozdravljam ! Naci nedaj se ! Joko hrabrice i sve ostale puno vas pozdravljam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 15:29:39
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: pozitivna Dali je okej raditi VTO u decembru mesecu i to u Pragu? Ja mislim da je ok. Uvek se setim Alexis79 koja je VTO u Leskovcu radila po najvećem snegu i sada ima preslatke trojke.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 15:52:14
|
|
|
|
wivern
|
Ja mislim da se vto ne radi samo preko leta, zbog velikih vrucina (tako su meni objasnili, mada bih ja rekla da je zbog godisnjih odmora )
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 16:07:35
|
|
|
|
tillia
|
ja mislim isto da nema veze sto je decembar. A da,leti kao vrucine,pa je to razlog, i ja mislim da je zbog godisnjeg.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 16:43:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dacooooo, Duuunjaaaaa Sad sam sve pročitala
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 17:48:12
|
|
|
|
plašljiva
|
Pari draga tek sada sam pročitala šta si doživela u Frintu. Nemogu da verujem. Ja sam trenutno u postupku. Primam i dalje samo diferelin, počel meca ali još ništa od stimulacije. Danas sam bila na prvom UZ i imam 40 folikula na desnom i 36 na levom jajniku. Verovatno je to razlog što mi još nisu uključili terapiju. Inače baš danas sam bila na konsultacijama kod one doktorke koja svima priča cico-maco. Nije načelnica. Radila je intervju samnom. I pričala sam joj za mutacije imam iste kao ti. ena nije dala nikakav komentar, samo je u moju istoriju dodala šta sve pijem od lekova i sl. Inače ovo je ptanje za sve devojke. Danas su mi tražili da potpišem papir na kome piše da će zbog naučnog istraživanja koristiti moju krv, moje emrione i sl. Svim devojkama iz moje grupe su to tražili. Da li neko zna zašto mogu da zalede naše emrione u Frontu zarad nauke a ne zarad nas. Kažu nekoristimo zaledjivanje u komercijalne srhe. Inače što se utiska iz fronta tiče nisam toliko oduševljena. Ko n traci. NIKO nema obavezu bilo šta da vam kaže. Jedna devojka nije primila terapiju za vikend, nije joj niko rekao a ona se nije zbližila sam drugim devojkama kako bi znala. A sve primamo diferelin jer smo na dugom protokolu. I u ponedeljak kaže glavna sestra ovoj drugoj "ma šta te briga, što se nje raspitala, nemoj da se nerviraš što nije primila". Pa zar netreba da one budu te koje će nm reći kada treba da dodjemo, zar to treba da saznajemo po hdnicima. Nismo sve iste, devojka nije iz BG i nije znala. Izvinite na dugom postu. Dunja, Daco jedva čekam vaše pozitivne bete
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 17:58:06
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ma nema bas nikakve veze koje je doba godine. To leti ne rade zbog odmora, ne postoji drugi razlog....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 18:06:15
|
|
|
|
17 joka
|
Maslačkic ti si jedno divno stvorenje Dunja,Daco znam ja da ce to biti divne bete i da ce sve biti dobro Pozituvna, u Pragu je hladno ponekad i u sred leta,tako da samo napred
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 18:17:33
|
|
|
|
daca77
|
Hvala drage, ali danas me bas spopale crne misli i 1x u zivotu mi se place
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 18:27:21
|
|
|
|
17 joka
|
Dacika , a da malo izadjes i prošetas popijes čaj sa nekom dobrom drugaricom bice lakše, meni je to spas, čim počnu takve misli ja sam napolju, i danas pada kisa ja se obukla i šetnja kupovina potrebnih namirnica, naravno nemoj mnogo ali pomoce i nemoj misliti toliko loše ja sam naprimer zaista odlučna da se bez Nadje u trbi nevracam sad jedino Bog ako drugačije odluci ali u vas sam uspeh sigurna
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 19:21:57
|
|
|
|
pozitivna
|
Konacno hrpa odgovora Hvala svima na odgovoru i Hvala Dunjice na tako lepom primeru ni manje ni vise nego trice Bas me raduje vest za tebe Sve vas pozzzzzzzzz
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 20:02:02
|
|
|
|
pilence83
|
dunja , daco navijam da budu velike bete
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 20:34:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Dacoooo, nemoj tako please (govori ti žena od iskustva, jer i ja sam tako ranije). Što reče Joka, šetaj i viđaj drugarice. Ja svaki dan od transfera to radim! Juče sam recimo provela divno veče sa našom Lesicom a danas sa našom saborkom Erato. Izaberi pozitivne ljude oko sebe, i uzmi malo njihove energije (neće ti zameriti sada , veruj mi) Ja nešto ozbiljno imam osećaj da si ti , više nego za sebe, iskreno ti kažem. IZVORNA PORUKA: daca77 Hvala drage, ali danas me bas spopale crne misli i 1x u zivotu mi se place
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 20:46:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja sam ovaj put ušla u VTO kao da je ni ne radim. Radim normalno što se posla tiče, ali hvala Bogu posao mi dozvoljava da radim od kuće, mada sam eto, danas morala do poreske uprave da nešto završim (čak je i naša Erato išla samnom, duša moja ). Ali radim puno, više nego inače, jer znam da bi se upropastila u protivnom, posle loših iskustava od ranije. Sada mi mozak nije slobodan ni trenutka, tako mi prija sada jer znam kako je kada pukneš, ne želim više to sebi. Moja dnevna rutina od transfera koji je bio u četvrtak: Danju posao, intenzivno, popodne viđanje sa drugaricom (obavezan pozitivac), u 22.50 serija Killing na Fox Crime. Posle toga leganje, utrogestan i čitanje knjige Katarina pola sata (za VTO dušu dala, 700 strana, divna), pa spavanjac. Po kući nisam radila ništa jer sam je lepo sredila pre transfera, osim što sam juče očistila pod, ali zato sutra mislim da oribam malo kupatilo (sa sirćetom i sodom b, bez hemije). Juče sam bila i kod frizera (samo pranje i sušenje, mada meni to dođe kao feniranje takva mi je koda), šetam dosta, i sama i sa mm. Mm je otputovao jutros, sutra mi dolazi mama, i tako ..
< Poruku je uredio dunja RR -- 16.10.2013 20:50:45 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 21:05:12
|
|
|
|
mickybap
|
da li mi moze neko reci kako se racuna prvi dan menstruacije,tj u mom slucaju ujutru mi je pocelo braon a sad vec crveno ide..zbunjena sam ne znam da li je to prvi dan,jer od sutra pocinjem onda inekcije da primam...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 21:07:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Nama su rekli da prvo krvarenje koje pojavi, pa čak i smeđkasto, računamo kao ciklus pred postupak.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 21:25:37
|
|
|
|
wivern
|
Dunja i ja sam u proslom postupku imala svakodnevno kafenisanje, i to me je bas opustalo :) Doduse, insistirala sam da me svaki dan vodi neko drugi...cisto zbog trac partije :)
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 21:26:47
|
|
|
|
mickybap
|
Ovde ne,tek kad crveno krene tad se racuna,tako da ne znam sta da radim,sad mi tece crveno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 21:27:58
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: wivern Dunja i ja sam u proslom postupku imala svakodnevno kafenisanje, i to me je bas opustalo :) Doduse, insistirala sam da me svaki dan vodi neko drugi...cisto zbog trac partije :) E pa to, podrazumeva se
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 21:28:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Nazovi ih ujutru i reci kada j ekrenulo crveno, ne birini, sve već oni znaju IZVORNA PORUKA: mickybap Ovde ne,tek kad crveno krene tad se racuna,tako da ne znam sta da radim,sad mi tece crveno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 21:41:05
|
|
|
|
mickybap
|
Hocu sigurno Hvala Vam! :*
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 21:42:34
|
|
|
|
degu
|
Micky samo se ti njima javi, to je to, sutra je drugi dan ciklusa.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 21:48:40
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice, kazem ono što mi prija i praktikujem vidim da pomaze pa rekoh da kazem,a eto ima još kojima to prija Micky
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 21:55:18
|
|
|
|
pilence83
|
kad se dobije menstr. posle 12 h taj dan se ne računa, tek od sutra ujutru se računa prvi dan. Tako mi je rekao moj dr,a i i iz N.F. su mi isto rekli.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?