Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 21:57:40
|
|
|
|
pilence83
|
znači micky tebi je sutra onda drugi dan .
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.10.2013 22:01:42
|
|
|
|
mickybap
|
Hvala Vam zaista svima pa ja se nadam da je drugi sutra,zovem ujutru da pitam,jel su mi dali broj telefona da zovem za bilo sta sto mi nije jasno,ionako se inekcije primaju uvece tako je ovde ne znam kako kod vas tu... navijam za sve vas da bude
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 0:19:11
|
|
|
|
Chipsy
|
Joj drage moje, ja u guzvi, haosu, pa nikako da se javim. Konacno sam sve iscitala, bas je zanimljivo! Daco, Dunja Joko draga, sad za vikend putujes? Pa dobro de, videcemo se na prolece, da zajedno setamo stomake Pozdrav za sve druge zenice Pozitivna, i mene brine sto ide ruzno vreme, a planiram da radim u Segedinu, ali sta cu, sledece nedelje zavrsavam sa rezultatima pa zovem da zakazem!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 8:52:11
|
|
|
|
daca77
|
Drage, divne ste... Danas je sumorno vreme, ali sam ja bolje volje ...sinoc sam slatko histerisala na mm+uhvati me neka kijavica, mislila sam da je virus, ali od jutros je sve ok. Navijam jako za sve cure u postupku
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 9:01:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Dacika, srce moje, samo veselo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 9:02:43
|
|
|
|
dunja RR
|
A ja, odo da se bocnem sa fragminom. Stomak je već pun modrica i više ne znam gde da lupam injekciju.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 9:09:17
|
|
|
|
daca77
|
Mene uzasava ovaj Fragmin...stomak, kukovi bole samo tako...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 9:20:39
|
|
|
|
lesica
|
Mile hrabrice, sve ćete izdržati
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 9:21:20
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: mickybap Hvala Vam zaista svima pa ja se nadam da je drugi sutra,zovem ujutru da pitam,jel su mi dali broj telefona da zovem za bilo sta sto mi nije jasno,ionako se inekcije primaju uvece tako je ovde ne znam kako kod vas tu... navijam za sve vas da bude Micky, jesi ti sigurna da svih 6 postupaka je besplatno? Ja sam zbog druge članice gledala za Maribor i našla sam ovo ''Stroški zdravljenja Od leta 2008 zavarovalnica krije za ženske v rodnem obdobju največ šest postopkov zunajtelesne oploditve. Vendar se ženski, mlajši od 35 let starosti v prvih dveh postopkih opravi elektivni prenos enega zarodka dobre kakovosti. Vsi ostali postopki so samopalčniški. '' E sad jedino ako imaš više od 35 god, onda je besplatno. Ako ja ovo dobro razumem. Nadam se da tebi ni drugi neće biti potreban Dunja, Daco - mislim na vas
< Poruku je uredio Trcosava -- 17.10.2013 9:22:05 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 9:50:05
|
|
|
|
mickybap
|
Trcosava,da ,pise mi napismeno,imam 6 puta besplatno dok god mi ne uspe.... I ja se nadam da mi vise nece trebati,jeer su nam dali kratak postupak 5 dana primam Puregon 150.. Danas pocinjem sa prvom jupiiiiii
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 9:52:47
|
|
|
|
Trcosava
|
Oki, super ondaK. Srećnooooo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 12:03:31
|
|
|
|
17 joka
|
srecan pocetak karte su kupljene samo da krenemo osecam neverovatno uzbudjenje Daco,Dunja još maloooo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 12:10:38
|
|
|
|
daca77
|
Joko A jedva cekam subotu, jer pocinjem sa svima da se sukobljavam, posto znam da mi ovaj pokusaj nije uspeo, a okolina ubedjena da je to sve ok i onda mi dodje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 12:15:16
|
|
|
|
17 joka
|
znaš šta Dacika vidim ja da si ti isti pesimista kao ja,zato ti misli šta hoces pa nek te pozitivna beta iznenadi ok. razumem ja sve kako se osecš ja se i sad cudim kako MM izdrzava samnom a kamoli kako ce biti dok budem cekala betu a i ja sam ubedjena da si uspela pa slobodno uzmi oklagiju i lupaj me po glavi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 12:17:57
|
|
|
|
Lepterija
|
Pa zasto si tako ubedjena? Te crne misli ti dolaze od straha, znas? IZVORNA PORUKA: daca77 Joko A jedva cekam subotu, jer pocinjem sa svima da se sukobljavam, posto znam da mi ovaj pokusaj nije uspeo, a okolina ubedjena da je to sve ok i onda mi dodje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 12:19:17
|
|
|
|
Lepterija
|
Trebala si da uradis test onda kao ja 10. dpt pa kud puklo da puklo! IZVORNA PORUKA: Lepterija Pa zasto si tako ubedjena? Te crne misli ti dolaze od straha, znas? IZVORNA PORUKA: daca77 Joko A jedva cekam subotu, jer pocinjem sa svima da se sukobljavam, posto znam da mi ovaj pokusaj nije uspeo, a okolina ubedjena da je to sve ok i onda mi dodje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 12:19:48
|
|
|
|
daca77
|
Joko, zao mi je da te izlupam oklagijom nepoosredno pred put Ali, pesimizam je neizbezan, joko...grudi nikad manje, izduvene, ne bole vec mesec dana, stomak miran, par dana boleo kao da ce doci i stvarno nema ama bas nikakvih simptoma. Lepterija, 1x u zivotu se strasno plasim, jer ne znam sta dalje, ako nije uspelo...meni niko ne zeli da radi VTO sa stimulacijom...u tome su se svi dr slozili. Ali, necu da vas smaram svojim crnim mislima. NAvijam jako za Dunju, Joku i ostale cure
< Poruku je uredio daca77 -- 17.10.2013 12:22:02 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 12:23:23
|
|
|
|
Štetica
|
Daco GGGRRRR...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 12:24:11
|
|
|
|
Lepterija
|
Mene je mnogo bole stomak kad je trebala doci , bas taj dan i proslo. Tad sam posumnjala da sam mozda ipak . Grudi bile ogrobne posle stimulacije i ispuhale kao i tvoje. Sad tek ponovo pocele da se duvaju i bole. Glavu gore zenoooo! IZVORNA PORUKA: daca77 Joko, zao mi je da te izlupam oklagijom nepoosredno pred put Ali, pesimizam je neizbezan, joko...grudi nikad manje, izduvene, ne bole vec mesec dana, stomak miran, par dana boleo kao da ce doci i stvarno nema ama bas nikakvih simptoma. Lepterija, 1x u zivotu se strasno plasim, jer ne znam sta dalje, ako nije uspelo...meni niko ne zeli da radi VTO sa stimulacijom...u tome su se svi dr slozili. Ali, necu da vas smaram svojim crnim mislima. NAvijam jako za Dunju, Joku i ostale cure
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 12:27:29
|
|
|
|
17 joka
|
Dacika moja draga, lupaj me slobodno ja sam se vec namestila, i pusti simptome nista od toga nemora znaciti ni uspeh ni neuspeh znam ja kako je bilo meni prošle godine hiljadu nekih simptoma ali nije uspelo pusti to svako je razlicit a ja znam da ces mi ulepšati putovanje lepom betom ,ma osecam bar ovde mozes reci kako se osecas svi ce te razumeti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 12:37:16
|
|
|
|
Jole84
|
Kumo kad krećeš,baš sam uzbuđena na tvoj red Daco nou koment,pridružujem se Šteticinom grrrr-isanju
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 12:40:10
|
|
|
|
daca77
|
Upravo me Stetica zvala i tel.je bilo GRrrrrrrrrrr Rekla mi je da ce vam preneti da naredna 2 dana bez preke potrebe ne prilaziti komp.i forumu, zbog mene
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 12:42:11
|
|
|
|
Jole84
|
Ako ti je rekla
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 12:43:52
|
|
|
|
17 joka
|
U subotu na noc odavde do BG, a ujutru oko 7 u nedelju za Prag
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 12:49:51
|
|
|
|
pipi_coco
|
Daco jedna od stvari koje sam ja naučila na ovome forumu i to 100% provjerena istina je: da simptomi i apsolutni izostanak simptoma mogu značiti trudnoču i da nema ama baš nikakvog pravila. Prema tome samo ti reži ako ti to godi, a mi i dalje navijamo i nadamo se pozitivnoj beti Joko kada kreneš ima da polijem cyber vodu za tobom za sretan put, ma ima da bude virtuelna poplava ovde
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?