|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XI deo
17.10.2013 13:08:31   
daca77
Pipi, user posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 876
17.10.2013 13:08:36   
Anoniman
Joko, srecan i uspjesan put user posted image
Simptomi su cudo,ja u dvije trudnoce vec sam osjetila po grudima i prije tessta,bolne itd,A sada pred ovaj test meke,prazne ma nista.No sikiriki sa simptomima, do testicauser posted image user posted image
D&D,Joko vucemmmmmmmmmm

(odgovor članu pipi_coco)
  Direktna veza do poruke: 877
17.10.2013 13:14:20   
17 joka
Hvala Ceceuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 878
17.10.2013 13:34:52   
Maslacak15
Joko srecan put dragauser posted image !!! Da nam se vratis kao trudnicauser posted image

Inace vidim nema me jedno prepodne i imam sta da zateknem: Daca lansirala bar jos dve do tri nove teorije zasto postupak nije uspeouser posted image . Nepopravljiva je ali i ja sam tvrdoglava. Valjda je do godista :):)
Stavka grudi: ne mora bas nista da znaci. Varira od zene do zene a i kod iste moze biti razlicito. Ja sam ziv primer. Prva trudnoca, bolele su ko djavo odmah posle ovulacije, nisam morela da ih dodirujem koliko su bolele. Druga trudnoca, nula, pocele su da bole u 11. oj nedelji i to ne mnogo.
Sto se tice osecaja da ces da se razbolis i kijavice, to po meni znaci pre da su u pitanju simptomi rane trudnoce. Visoka BBT, osecaj kao da gorim pa i kijanje su bili moji najpouzdaniji simptomi. Tako sam znala drugi put pre testa i pre nego sto mi je kasnilo. A stomak, to vec nebih ni da komentarisem, zasto bi trebalo da ti stomak bude naduven ili sta bi vec htela ne mogu trenutno ni da zamislim. Pa meni je daleko vise naduven u PMSu nego u ranoj trudnoci. Jos nisi radila nikakve posebne stimulacije pa da to bude razlog da si naduvena.Toliko o tomeuser posted image
A samo ti pricaj Daco, svakom treba izduvni ventiluser posted image

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 17.10.2013 13:36:41 >

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 879
17.10.2013 13:44:10   
daca77
Maslacak, izgleda da nam je cela generacija ovakva-tvrdoglava i dosledna u odbrani svojih stavovauser posted image
Tebi veliki user posted image , jer i pored obaveza sa Maslackicima, imas zivaca da se smaras ovde sa mnom.
Juce me zezao nos, kao da me hvata virus, sinoc kijala na svakih 5min., jutros ustanem nema kijavice, T 37,3C i nista dr.user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 17.10.2013 13:53:21 >

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 880
17.10.2013 13:57:28   
Maslacak15
pupupu to je jako dobar znak user posted image ... necu reci vise nista da ne ureknem. user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 881
17.10.2013 13:59:10   
daca77
user posted image
user posted image

Direktna veza do poruke: 882
17.10.2013 14:04:19   
Dani.kv
I nervoza moze da bude pouzdani znak rane trudnoce. Opusteno

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 883
17.10.2013 14:08:11   
Milica cica
Ja nisam imala nikakve simptome i bila ubeđena da nema ništa, i rekoh sebi "ajd da uradim test pa da prekinem odmah sa terapijom". Uradih test, kad ono BUM user posted image ko vratauser posted image

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 884
17.10.2013 14:08:23   
Maslacak15
ozbiljna sam Daco i poslednje sto imam nameru je da te nabedjujem. Ali visoka telesna temperatura, polugroznicavo stanje i nos koji u namahe curi su za mene licno najpouzdaniji simptomi trudnoce. Inace se osecam ko les i oladim se pred dobijanje. Za mene je to bio toliko specifican osecaj da ga nebi pomesala u milion godina. Drugi put sam ko sto rekoh rekla ja sam trudna na 13 dpo a test sam radila tek sa 17 dpo . Cekala sam eto da dobijemuser posted image . A boleo me stomak ali svi ostali simptomi simptomi su bili razliciti u dve trudnoce grudi sekret itd. Samo taj osecaj polugroznice identican.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 885
17.10.2013 14:09:45   
Milica cica

PS. Svim devojkama koje su u postupku držim fige i želim user posted image user posted image

< Poruku je uredio Milica cica -- 17.10.2013 14:10:20 >

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 886
17.10.2013 14:36:04   
wivern
Opšte je poznato da žene u trudnoći nisu baš svoje I da lupetaju svakakve gluposti, dakle Daco ćuti tu I uzivaj...ja sam spemna da pteuzmem poklon :)

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 887
17.10.2013 15:27:13   
daca77
Wivern, ti dakle ne odustajes od poklona?user posted image
Vrsnjakinjo i ostale cure user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 888
17.10.2013 15:27:52   
Snekile7
Devojke, zelim Vam da se sto pre radujete i ja sa vama svojim divnim trudnocamauser posted image i bebicama. Ja nikako da krenem sa pripremamak, cekam da dobijem a nema je, obicno dobijem na 24, 26 dana, danas 28 i nista, imala sam pre neki dan blage bolove jajnika, kao da cu dobiti, ali nista ni sada. Evo cekam, pa da krenem u pohode.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 889
17.10.2013 15:37:03   
NoraBo
Sneki da ti nisi user posted image user posted image user posted image user posted image možda i zaobiđeš vto user posted image

mogu osvojiti svijet jednom rukom, ako me ti držiš za drugu.

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 890
17.10.2013 15:37:59   
daca77
Sneki, sumnjiva si mi ti user posted image

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 891
17.10.2013 15:40:49   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

pupupu to je jako dobar znak user posted image ... necu reci vise nista da ne ureknem. user posted image

Potvrđujem user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 892
17.10.2013 15:43:04   
daca77
Anci, otkud ti ovde?user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 893
17.10.2013 16:01:42   
wivern
Joko ti si nam sledeca user posted image ,,,

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 894
17.10.2013 16:17:00   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: daca77

Anci, otkud ti ovde?user posted image

Samo potvrđujem simptome user posted image ja sam imala prehladu, kijavicu, temperaturu 37,2 do 37,5 i posle par dana veeeeliku betu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 895
17.10.2013 16:28:28   
ivanicasale
Devojke danas sam dobila pozivno pismo za 29.10 u 8h da se javim u KC Nis,a birala sam Novi Sad!? Verovatno nema mesta pa su me prebacili u Nis.EE sad pomagajte kog lekara da izaberem?Sta vi mislite?MOj ginekolog mi kaze da cu verovatno sada biti na dugom protokolu jer sam prosli bila na kratkom protokolu. D&D samo nabred user posted image
Joko srecan put i da se vratis kaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ljubim vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 896
17.10.2013 17:22:07   
pilence83
pozdrav devojke user posted image ja od 8. oktobra primam diferelin, a 19. oktobra ujutru u N.f. u 7 da vadim krv, pa UZ. i diferelin opet.

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 897
17.10.2013 17:40:47   
Babybu
Bravo Ivanicasale...cestitam i zelim ti puno uspeha i visoku betu user posted image user posted image user posted image
Kad si prosla drugostepenu komisiju?Mi smo prosli u maju i jos uvek cekamo pismo za Narodni front...

(odgovor članu pilence83)
Direktna veza do poruke: 898
17.10.2013 17:47:01   
ivanicasale
Verovala ili ne prosli smo drugostepenu 04.10 bas na moj rodjendan.Nego neke cure sa foruma mi rekle bas losa iskustva i sada sam user posted image user posted image i neznam sta da radim.Da li ima neka koja je radela vto u Nisu?DA cujem iskustvo....Cula sam da je velika lista cekanja i ocekivala sam da ce da nas pozovu tek sledece god,mm je bio ubedjen da ce da nas pozovu do kraja ovog meseca i bio je u pravu.Ali nas nisu pozvali tamo gde smo hteli da idemo.

(odgovor članu Babybu)
Direktna veza do poruke: 899
17.10.2013 20:05:57   
Babybu
Mozda ti se javi neko sa foruma koje tamo vec radio,mada ja mislim da je svako individua za sebe,mozda ces ti imati lepo iskustvo i sve bude ok.Svako od nas ima drugacije iskustvo i drugacije reaguje na terapiju.Samo misli pozitivno,znas kako kazu pozitivne misli privlace pozitivne stvari.Budi srecna jer sad si korak blize svojoj bebi...Jesi li probala da pozoves fond da vidis zasto su vas ubacili u nis,mozda je neka greska?Kako su vas tako brzo zvali,mi cekamo bas dugo...Koji problem vi imate?

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here