Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 13:08:31
|
|
|
|
daca77
|
Pipi,
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 13:08:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Joko, srecan i uspjesan put Simptomi su cudo,ja u dvije trudnoce vec sam osjetila po grudima i prije tessta,bolne itd,A sada pred ovaj test meke,prazne ma nista.No sikiriki sa simptomima, do testica D&D,Joko vucemmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 13:14:20
|
|
|
|
17 joka
|
Hvala Cece
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 13:34:52
|
|
|
|
Maslacak15
|
Joko srecan put draga !!! Da nam se vratis kao trudnica Inace vidim nema me jedno prepodne i imam sta da zateknem: Daca lansirala bar jos dve do tri nove teorije zasto postupak nije uspeo . Nepopravljiva je ali i ja sam tvrdoglava. Valjda je do godista :):) Stavka grudi: ne mora bas nista da znaci. Varira od zene do zene a i kod iste moze biti razlicito. Ja sam ziv primer. Prva trudnoca, bolele su ko djavo odmah posle ovulacije, nisam morela da ih dodirujem koliko su bolele. Druga trudnoca, nula, pocele su da bole u 11. oj nedelji i to ne mnogo. Sto se tice osecaja da ces da se razbolis i kijavice, to po meni znaci pre da su u pitanju simptomi rane trudnoce. Visoka BBT, osecaj kao da gorim pa i kijanje su bili moji najpouzdaniji simptomi. Tako sam znala drugi put pre testa i pre nego sto mi je kasnilo. A stomak, to vec nebih ni da komentarisem, zasto bi trebalo da ti stomak bude naduven ili sta bi vec htela ne mogu trenutno ni da zamislim. Pa meni je daleko vise naduven u PMSu nego u ranoj trudnoci. Jos nisi radila nikakve posebne stimulacije pa da to bude razlog da si naduvena.Toliko o tome A samo ti pricaj Daco, svakom treba izduvni ventil
< Poruku je uredio Maslacak15 -- 17.10.2013 13:36:41 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 13:44:10
|
|
|
|
daca77
|
Maslacak, izgleda da nam je cela generacija ovakva-tvrdoglava i dosledna u odbrani svojih stavova Tebi veliki , jer i pored obaveza sa Maslackicima, imas zivaca da se smaras ovde sa mnom. Juce me zezao nos, kao da me hvata virus, sinoc kijala na svakih 5min., jutros ustanem nema kijavice, T 37,3C i nista dr.
< Poruku je uredio daca77 -- 17.10.2013 13:53:21 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 13:57:28
|
|
|
|
Maslacak15
|
pupupu to je jako dobar znak ... necu reci vise nista da ne ureknem.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 13:59:10
|
|
|
|
daca77
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 14:04:19
|
|
|
|
Dani.kv
|
I nervoza moze da bude pouzdani znak rane trudnoce. Opusteno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 14:08:11
|
|
|
|
Milica cica
|
Ja nisam imala nikakve simptome i bila ubeđena da nema ništa, i rekoh sebi "ajd da uradim test pa da prekinem odmah sa terapijom". Uradih test, kad ono BUM ko vrata
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 14:08:23
|
|
|
|
Maslacak15
|
ozbiljna sam Daco i poslednje sto imam nameru je da te nabedjujem. Ali visoka telesna temperatura, polugroznicavo stanje i nos koji u namahe curi su za mene licno najpouzdaniji simptomi trudnoce. Inace se osecam ko les i oladim se pred dobijanje. Za mene je to bio toliko specifican osecaj da ga nebi pomesala u milion godina. Drugi put sam ko sto rekoh rekla ja sam trudna na 13 dpo a test sam radila tek sa 17 dpo . Cekala sam eto da dobijem . A boleo me stomak ali svi ostali simptomi simptomi su bili razliciti u dve trudnoce grudi sekret itd. Samo taj osecaj polugroznice identican.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 14:09:45
|
|
|
|
Milica cica
|
PS. Svim devojkama koje su u postupku držim fige i želim
< Poruku je uredio Milica cica -- 17.10.2013 14:10:20 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 14:36:04
|
|
|
|
wivern
|
Opšte je poznato da žene u trudnoći nisu baš svoje I da lupetaju svakakve gluposti, dakle Daco ćuti tu I uzivaj...ja sam spemna da pteuzmem poklon :)
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 15:27:13
|
|
|
|
daca77
|
Wivern, ti dakle ne odustajes od poklona? Vrsnjakinjo i ostale cure
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 15:27:52
|
|
|
|
Snekile7
|
Devojke, zelim Vam da se sto pre radujete i ja sa vama svojim divnim trudnocama i bebicama. Ja nikako da krenem sa pripremamak, cekam da dobijem a nema je, obicno dobijem na 24, 26 dana, danas 28 i nista, imala sam pre neki dan blage bolove jajnika, kao da cu dobiti, ali nista ni sada. Evo cekam, pa da krenem u pohode.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 15:37:03
|
|
|
|
NoraBo
|
Sneki da ti nisi možda i zaobiđeš vto
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 15:37:59
|
|
|
|
daca77
|
Sneki, sumnjiva si mi ti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 15:40:49
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 pupupu to je jako dobar znak ... necu reci vise nista da ne ureknem. Potvrđujem
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 15:43:04
|
|
|
|
daca77
|
Anci, otkud ti ovde?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 16:01:42
|
|
|
|
wivern
|
Joko ti si nam sledeca ,,,
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 16:17:00
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Anci, otkud ti ovde? Samo potvrđujem simptome ja sam imala prehladu, kijavicu, temperaturu 37,2 do 37,5 i posle par dana veeeeliku betu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 16:28:28
|
|
|
|
ivanicasale
|
Devojke danas sam dobila pozivno pismo za 29.10 u 8h da se javim u KC Nis,a birala sam Novi Sad!? Verovatno nema mesta pa su me prebacili u Nis.EE sad pomagajte kog lekara da izaberem?Sta vi mislite?MOj ginekolog mi kaze da cu verovatno sada biti na dugom protokolu jer sam prosli bila na kratkom protokolu. D&D samo nabred Joko srecan put i da se vratis kao .Ljubim vas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 17:22:07
|
|
|
|
pilence83
|
pozdrav devojke ja od 8. oktobra primam diferelin, a 19. oktobra ujutru u N.f. u 7 da vadim krv, pa UZ. i diferelin opet.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 17:40:47
|
|
|
|
Babybu
|
Bravo Ivanicasale...cestitam i zelim ti puno uspeha i visoku betu Kad si prosla drugostepenu komisiju?Mi smo prosli u maju i jos uvek cekamo pismo za Narodni front...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 17:47:01
|
|
|
|
ivanicasale
|
Verovala ili ne prosli smo drugostepenu 04.10 bas na moj rodjendan.Nego neke cure sa foruma mi rekle bas losa iskustva i sada sam i neznam sta da radim.Da li ima neka koja je radela vto u Nisu?DA cujem iskustvo....Cula sam da je velika lista cekanja i ocekivala sam da ce da nas pozovu tek sledece god,mm je bio ubedjen da ce da nas pozovu do kraja ovog meseca i bio je u pravu.Ali nas nisu pozvali tamo gde smo hteli da idemo.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 20:05:57
|
|
|
|
Babybu
|
Mozda ti se javi neko sa foruma koje tamo vec radio,mada ja mislim da je svako individua za sebe,mozda ces ti imati lepo iskustvo i sve bude ok.Svako od nas ima drugacije iskustvo i drugacije reaguje na terapiju.Samo misli pozitivno,znas kako kazu pozitivne misli privlace pozitivne stvari.Budi srecna jer sad si korak blize svojoj bebi...Jesi li probala da pozoves fond da vidis zasto su vas ubacili u nis,mozda je neka greska?Kako su vas tako brzo zvali,mi cekamo bas dugo...Koji problem vi imate?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?