|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XI deo
16.10.2013 11:00:52   
Maslacak15
Dunja uvek gledas od ovulacije 12-14 dana ! To je jedini parametar. Kad je ovulacija moze stvarno da varira od zene do zene i da se menja iz ciklusa do ciklusa. Vrlo je prosto narocito bez stimulacije, znaci od momenta kad je pukao folikul zuto telo ce ziveti u proseku dve nedelje ukoliko se embrion ne usadi, pocne da proizvodi HCG i spreci njegovo propadanje. U biologiji se takav proces zove "rescue", znaci implantacija sa HCG om spasava zuto telo i produzava mu zivotni vek na 12 nedelja dok posteljica ne preuzme funkciju proizvodnje progesterona......

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 801
16.10.2013 11:02:54   
daca77
Vrsnjakinjo, a ja racunam od aspiracije 12-14 dana?user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 802
16.10.2013 11:05:57   
dunja RR
Pa da Dacika, to je to :)

Maslačkić hvalaaa user posted image

IZVORNA PORUKA: daca77

Vrsnjakinjo, a ja racunam od aspiracije 12-14 dana?user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 803
16.10.2013 11:07:37   
dunja RR
A znaš šta me onda buni maslačkonjo (ne odustajemuser posted image ), kako meni onda uvek dođe na 26. dana, pa čak i kada imam tu kasnu ovulaciju kao sada (17.dana je bila)? Kako to?

< Poruku je uredio dunja RR -- 16.10.2013 11:08:49 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 804
16.10.2013 11:16:59   
Maslacak15
Verovatno ti u prirodnom ciklusu ovulacija ne bude OK, tj zuto telo ne funkcionise kako treba. To se onda zove defekt lutealne faze. Ok razumem sta pitas, ako ti nisu dali pregnil i nisu radili aspiraciju onda bi bilo za ocekivati da lutealna faza i sad bude kratka. Hm pa o tome je trebalo da vode racuna, ali nadam se da si ubola ciklus kad je zuto telo OK i da si sada vec trudna jel je embrioncic preuzeo kontrolu. Na utrogestanu si, on potpomaze, ali ako stvarno postoji defekt lutealne faze trebalo je da idu na pucanje pregnilom....no sada nema smisla natucati, trudna si i to je to user posted image .

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 805
16.10.2013 11:22:28   
dunja RR
E sada mi je jasnije user posted image I da, imam problema sa hemoragičnim žutim telom, znam da su mi spominjali to kao jedini problem.
I znam da je dr. u jednom trenutku spomenula kao, daću ti pregnil, pa se predomislila, sa rečima - to onda neće biti spontani ciklus.
A kada me gledala na uz rekla je da je folikul pukao, da li ona može da vidi da li je ok ovulacija ili žuto telo nije ok?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 806
16.10.2013 11:24:39   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Verovatno ti u prirodnom ciklusu ovulacija ne bude OK, tj zuto telo ne funkcionise kako treba. To se onda zove defekt lutealne faze. Ok razumem sta pitas, ako ti nisu dali pregnil i nisu radili aspiraciju onda bi bilo za ocekivati da lutealna faza i sad bude kratka.

Da li to znači da sam, ako je sada bio defekt lutealne faze, već trebala da dobijem?

Izvini draga na toliko pitanja user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 807
16.10.2013 11:25:49   
Maslacak15
Moze da vidi da li je folikl pukao ali ne moze bas da vidi kako se ponasa i koliko ce traje zuto telo. Mogla bi da vidi posle 4-5 dana da li se jos drzi , ali tu je ultrazvuk stvarno neprecizan. Zato se obicno vadi progesteron 21 a nekad i 24. dana ciklusa . Tako se najmerodavnije procenjuje lutealna faza. Ali sta ja znam, zena ima iskustva, ako kaze da je pukao sigurno je lepo pukao ja u to nebih sumnjala...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 808
16.10.2013 11:31:47   
Maslacak15
da, to to znaci Dunjice trebalo je da dobijes ili vaginalni Utrogestan odlaze pocetak sto teoretski ne moze da se iskljuci ali manje je verovatno. Mnogo verovatnije je da defekta nije bilo ili da si prosto trudnauser posted image . Ali menstruacija nije nista drugo nego pad progesterona... Kad padne ispod odredjene granice krene krvarenje.
Ajmo sad malo pozitive D&D, u principu sve je pod kontrolom i u najboljem redu koliko ja vidimuser posted image . Jos 72 sata do bete...

Direktna veza do poruke: 809
16.10.2013 11:32:36   
daca77
Naravno, Maslacak...user posted image
Dunja zna da je user posted image , a ovamo se opterecuje nekim sitnicamauser posted image
Nego, problem je sto user posted image trreba da (ne)dodje sutra, odnosno u petak.user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 16.10.2013 11:34:59 >

Direktna veza do poruke: 810
16.10.2013 11:40:30   
dunja RR
Hvala devojke. iskreno, ne znam šta da mislim, a nisam ni razmišljala iskreno, do sada :)

Meni su mučnine već počele, istog dana kao i prošli put, a grudi su već za broj veće, potpuno isto kao prošli put.

Ali ipak treba dočekati betu, pa da one sve potvrdi, a kasnije i onaj famozni prvi UZ, ako beta bude kako treba user posted image

user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 16.10.2013 11:41:40 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 811
16.10.2013 11:43:20   
daca77
Dunja, bice to lepa betauser posted image
A ja posto nemam nikakve simptome, pokusavam da napravim plan sta dalje, ali mi ne ide ni danas.
Veliki user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 812
16.10.2013 11:44:57   
wivern
Bice to dve velike bete :)))
Bas se radujem.... :)

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 813
16.10.2013 11:45:01   
Modessty
Drage moje samo da vam mahnem i da vam kažem da mislim na vas! user posted image
Nadam se lepim vestima! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 814
16.10.2013 11:46:29   
Maslacak15
e ovo je lep primer kako je nekad bolje ne znati sve :):) Odlicno Dunjice da se osecas slicno kao u ciklusu kad si zatrudnela, to je daleko najvaznija informacijauser posted image .
Daco sa 37,1 nebih ja rekla da je to blizu dobijanja. Cak i ako se ufaktorise vaginalni progesteron. Ajmo jos malo strpljenja pa u subotu otvaras paradu! A dunjica ce da nas muci do ponedeljka. Mogla bi ona ranije da ode ali necemo da je navodimo na greh i nepostovanje naloga doktora hihihihi.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 815
16.10.2013 11:47:25   
dunja RR

Gledam sada moje grudi (inače imam male), i ne mogu da verujem šta je ovo user posted image

Dal je user posted image ili user posted image , ko će ga znati.

Dacika, znaš i sama da nemamo sve iste simptome. Ja sam eto u prilici da se poredim sama sa sobom od prošle trudnoće, pa tu hvatam neke sličnosti. ali opet to ništa ne znači. user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 816
16.10.2013 11:48:09   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

A dunjica ce da nas muci do ponedeljka. Mogla bi ona ranije da ode ali necemo da je navodimo na greh i nepostovanje naloga doktora hihihihi.

user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 817
16.10.2013 11:48:38   
daca77
Mod, hvalauser posted image
Vrsnjakinjo, necu vise da te smaram...obecavam da cu se primiritiuser posted image

Direktna veza do poruke: 818
16.10.2013 11:48:50   
dunja RR

Devojke, odoh do poreske uprave i da se nađem sa jednom sjajnom VTO-ovkom, pišemo se kasnije user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 819
16.10.2013 11:49:27   
Trcosava
Dunja, Daco - mora da uspe user posted image

Šaljem moju svu preostalu pozitivnu energiju ka vama i trbama user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 820
16.10.2013 11:50:04   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: daca77

Dunja, bice to lepa betauser posted image

Ma dve ;) user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 821
16.10.2013 11:52:17   
daca77
user posted image
Veliki user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 822
16.10.2013 11:52:36   
Torbica
Dunji i Daci saljem vagon pozitivne energije! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 823
16.10.2013 12:01:59   
Dani.kv
Devojke saljem vam svu svoju mucninu pa da uzivate svaki dan u njoj. Redovno vas pratim i navijam. Puno pozdrava za Maslacka

Direktna veza do poruke: 824
16.10.2013 12:40:59   
Jole84
Od ovoliko pozitivne energije i navijanja,nema šanse da ne uspe,biće to najdraže rr bebe user posted image user posted image Daco,Dunjči user posted image
Kumo ne brini za endometrijum,strpaj sve što ti devojke nabrojale,udebljaće se za nekoliko dana garant user posted image Meni je pivo najviše pomagalo!

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

"biti pametan"
dzelissima

ukoliko doktori: nemaju strpljenja za vas, ili vaše dete, neprijatni su, puštaju preko reda, čekate do besvesti, šalju vas tamo- vamo, greše.... i sl.....

1. smeškate se (25%)

2. reagujete burno (46%)

3. u mitu je spas (9%)

4. puška rešava sve (20%)

Ukupan broj glasova: 328

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here