RE: Vantelesna oplodnja XI deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Babybu -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.10.2013 23:45:33)

Nadam se da hoce...bas sam smorena posto sam citala da su klinike prebukirane da ima puno parova na cekanju pa se plasim da nas nece ni zvati u skorije vreme pa cemo sve morati ispocetka...Mnogo mi je tesko,a ni sa kim ne mogu da razgovaram o tome,niko i ne zna sem moje i njegove porodice...i svi me oni smaraju sa nekim glupim pricama od kojih mi je jos gore...znam jedino da onaj ko nije prosao kroz ovo ne zna nista i ne moze da nas razume

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.10.2013 23:49:31)

IZVORNA PORUKA: Babybu

znam jedino da onaj ko nije prosao kroz ovo ne zna nista i ne moze da nas razume

Kao i su svakoj drugoj životnoj borbi draga. Ali zato smo mi tu, i razumemo jedna drugu. Nažalost, ova borba nas troši u svakom smislu, pogotovu ako smo dugo u njoj. Ali mora se istrajati ..nema nam druge.

nata11 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (5.10.2013 9:15:52)

Ja samo skoknuh da vidim dokle je stigla Daca [sm=bravo.gif]
Srecno svim curama [sm=smiley31.gif]

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (5.10.2013 9:18:18)

IZVORNA PORUKA: viking RR

Daco, kako si? Imaš bolove? Inače, slažem se s Lepterijom, protiv bolova nikako Brufen, znam da aspiracija još nije trudnoća, ali ko zna koliko se zadržava u krvotoku.
Meni je u izveštaju pisalo da mogu da pijem Paracetamol (alergična sam na aspirin), i stvarno me je bolelo ali nisam ništa pila, izdržala sam.

IZVORNA PORUKA: Lepterija

Moja aspiracija je bila 23.9. u Spebu i rekli su mi protiv bolova sve sto u sebi nema Brufen, ako te boli mnogo posle budjenja, trazi odmah injekciju protiv bolova!
IZVORNA PORUKA: daca77

Jole82 [sm=smiley31.gif]
Ne znam, meni je grozan osecaj...a imam pitanje: posle aspiracije sta se koristi protiv bolova?

Vik, sve je proslo savrseno...nije bilo ni bolova ni ziganja, kao da nista nisu radili...
NAto, cekam transfer, ako sve bude ok [sm=smiley31.gif]

lilihip -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (5.10.2013 13:13:07)

Dacika ma supeer,sve ide kako treba [sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (5.10.2013 13:20:12)

Dacika srećno sutra [sm=bravo.gif]

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (5.10.2013 16:48:29)

Hvala [sm=smiley31.gif]

zece -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (5.10.2013 17:22:47)

Jas pak po aspiracijata uopste nemav bolki.

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (5.10.2013 18:46:31)

Babybu, dobrodošla i puno srece i strpljenja u ovoj borbi zvanoj VTO

Dacika, srecno mila sutra,misli su mi uz tebe ,molicu dragog Boga za tvoj uspeh[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

pipi_coco -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (5.10.2013 18:57:11)

Daco sretno sutra mislit cu na tebe [sm=smiley31.gif]

Babybu -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (5.10.2013 20:51:15)

Hvala joko...Dacika srecno...[sm=smajl.gif]I jos samo kada bi mi neko rekao koliko ste dugo cekale pismo...poludecu od brige sto pismo ne stize a jos malo istice sest meseci od kako smo prosli komisiju...[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]

NoraBo -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (5.10.2013 21:16:50)

Evo malo listam forum i ne vidim temu sa anti TG i anti TPO. Ako takve i ima??? Radila sam na svoju ruku ovu analizu i rezultat je sledeci : anti TPO 11,2 (ref 0-10) anti TG 74,64 (ref 0-25,3).... inace nalaz hormona stitne bio uredan pre mesec dana. Otici cu sl nedelje do Tulica da vidim sta ce da mi kaze, ali da li neka od vas imala slicne rezultate i da li se ovakav nalaz racuna kao hasimoto... Moja mama ima Hasimoto otkriven u poodmakloj fazi, nesto sam cula da je nasledan, mada su njeni razultai bilo u hiljadama.... Sta sve necu otkriti.... Ako neko nesto zna please pisite , brinem sad ko luda....

Maslacak15 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (5.10.2013 21:29:26)

Nora svako iole malo povecanje antitela se racuna kao Hashimoto. To je sasvim sigurno, Znam zenu koja je imala anti TPO 14 i Dr. Macut joj je rekao da je u pitanju Hashimoto sa jako dobro ocuvanom funckijom stitne. Njeni hormoni stitne su inace bili u okvirima normale samo je TSH varirao izmedju 2,5 i 3,5 sto se inace isto smatra normalnim kod gomile lekara. Elem minimalna suplementacijama tiroksinom bila je dovoljna da resi problem dugogodisnje neplodnosti i iznela je zdravu trudnocu bez ikakvih problema. Znaci nije nista strasno i sigurno je bolje da si sad otkrila- na vreme.Bice to sve ok.
Dacika srecan put sutra, i cekamo te [sm=smiley31.gif]. Saljem ti puno pozitivne energije.

NoraBo -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (5.10.2013 21:34:01)

Maslacak [sm=smiley27.gif] si... Valjda ce biti ok [sm=smiley24.gif]

plašljiva -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (6.10.2013 13:55:10)

Evo malo listam forum i ne vidim temu sa anti TG i anti TPO. Ako takve i ima??? Radila sam na svoju ruku ovu analizu i rezultat je sledeci : anti TPO 11,2 (ref 0-10) anti TG 74,64 (ref 0-25,3).... inace nalaz hormona stitne bio uredan pre mesec dana. Otici cu sl nedelje do Tulica da vidim sta ce da mi kaze, ali da li neka od vas imala slicne rezultate i da li se ovakav nalaz racuna kao hasimoto... Moja mama ima Hasimoto otkriven u poodmakloj fazi, nesto sam cula da je nasledan, mada su njeni razultai bilo u hiljadama.... Sta sve necu otkriti.... Ako neko nesto zna please pisite , brinem sad ko luda....

Norabo I meni je anti TPO blago povecan ako je granica do 35 meni je 38 anti TG je u granicama normale. Pa mi je ustanovljen Hašimoto doduše ne kod prvog endokrinologa koji je to samtrao neznatnim već kod drugog. Pijem Eurotirox (valjda se tako piše) i da nasledan je ima ga i moja mama ali i njoj je ovako blago povećan pa joj lekar nije dao terapiju, sada je teram da ode kod drugog lekara. Znači pravac endokrinolog i terapija. CMOOOOOK

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (6.10.2013 15:11:42)

Daco drzim fige i cekam lepe vesti [sm=bravo.gif]

Meisje -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (6.10.2013 16:04:18)

Ima li vesti od Dace,kako je prosao transfer[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Maslacak15 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (6.10.2013 16:21:05)

Dacika javi se cekamo te[sm=smiley1.gif]

Jole84 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (6.10.2013 16:34:20)

Daco navijam jako draga [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Javljaj!

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (6.10.2013 16:38:40)

Dacika je rekla da vam javim da joj je vraćen jedan embrion [sm=smiley27.gif] i sada su svi zajedno na putu za Niš :)

Divne vesti, sada brojimo dane do bete, i navijamo da bude trocifrena [sm=bravo.gif]

Maslacak15 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (6.10.2013 16:43:37)

JUHUUUUUU[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] To su sjajne vesti. Bravo za hrabri trojac, sigurno ce nam Daca napisati kasnije vise detalja[sm=smiley4.gif][sm=smiley31.gif]

Jole84 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (6.10.2013 16:44:08)

Dunjči [sm=smiley31.gif]
Naježih se,jedan ali vredan,ljubi ga teta Jole [sm=smiley1.gif] Držimo palčeve do bete da vreme brzo prođe [sm=smiley27.gif]

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (6.10.2013 16:55:44)

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

sigurno ce nam Daca napisati kasnije vise detalja[sm=smiley4.gif][sm=smiley31.gif]

Sigurno, ja sam navela samo osnovne informacije [sm=smiley1.gif]

Meisje -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (6.10.2013 17:23:21)

Jooj napokon je bebica u njenom stomaku!!!!! Mnoooogo mi je drago...

Maslacak15 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (6.10.2013 18:41:06)

Dunja kakav je tvoj raspored, draga? Tebi je bila ovulacija sad za vikend. Jesi isla na kontrolu? Kad treba da im se javis i ocekujes transfer? [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>