RE: Vantelesna oplodnja XI deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

nina26 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (6.10.2013 18:43:48)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Dacika je rekla da vam javim da joj je vraćen jedan embrion [sm=smiley27.gif] i sada su svi zajedno na putu za Niš :)

Divne vesti, sada brojimo dane do bete, i navijamo da bude trocifrena [sm=bravo.gif]

jupiiii, navijamoooo[sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (6.10.2013 18:58:31)

Maslačkić, pukao folikul, krenula sam juče sa utrogestanom i fragminom, transfer u četvrtak, naravno ukoliko eskimi prežive ledeno doba. A nadamo se da hoće :)

[sm=smiley31.gif]

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Dunja kakav je tvoj raspored, draga? Tebi je bila ovulacija sad za vikend. Jesi isla na kontrolu? Kad treba da im se javis i ocekujes transfer? [sm=smiley31.gif]

nina26 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (6.10.2013 19:49:31)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Maslačkić, pukao folikul, krenula sam juče sa utrogestanom i fragminom, transfer u četvrtak, naravno ukoliko eskimi prežive ledeno doba. A nadamo se da hoće :)

[sm=smiley31.gif]

hoce.hoce eksimcici su najjaci[sm=bravo.gif] pa ce posle jedan ili dva dusu da ti vade,kao meni moja[sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (6.10.2013 20:13:49)

Sjajne vesti...znaci uskoro ocekujeme lepe betice od Dunje i Dace [sm=bravo.gif]

degu -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (6.10.2013 20:42:42)

Jao Daco navijam iz sve snage [sm=bravo.gif]
Dunja, Joko sad ćete i vi za koji dan [sm=bravo.gif]

little_one -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (6.10.2013 21:12:48)

Dunja, Daco srecno...vucem vas sve za nos vto-vke...vi ste nasi borci i sve vas brzo cekaju vase bebe[sm=bravo.gif]

plašljiva -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (6.10.2013 22:10:20)

Dunja, Daco navijam iz sve snage.......za .....[sm=duda.gif][sm=duda.gif]

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (6.10.2013 22:31:34)

Drage, saljem vam veliki [sm=smiley31.gif]
Konacno sam u Nisu[sm=smiley1.gif]
Danas je sve proteklo super, nista nije bolelo i trajalo je pola min. Kada mi je dr rekla da sidjem sa stola, nisam znala sta dalje-bila ubedjena da tek treba da mi vrati moju [sm=duda.gif].
Sada ostaje cekanje narednih dana...
Odusevio me moj embrioncic koji je preziveo lab.uslove, jer vidim da su zenama uginuli i da su sve imale iz stimulisanog ciklusa samo jedan.
Ostaje mi i da se organizujem oko fiz.aktivnosti...napisano mi je mirovanje u postelji, ali to mi zvuci kao da sam bolesna...ipak sam pristalica umerenosti u svemu...
Dunja, ti si nam sledeca[sm=bravo.gif]

Maslacak15 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (6.10.2013 23:02:23)

Dunja oce oce naravno da ce sve biti ok :) Uh ceka nas uzbudljiva nedelja ona tamo [sm=smiley36.gif].

Daco draga, nemas pojma koliko mi je drago za mali embrion[sm=smiley27.gif]. Znam treba izdrzati jos cekanje ali sigurno se i ti vec osecas u saasvim drugom filmu u odnosu na sve sto ti se dogadjalo. Sreca prati hrabre i to trocifreno [sm=smiley20.gif]

NoraBo -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (6.10.2013 23:26:59)

Plasljiva draga hvala, ma znala sam da imam tog malog kosookog gada iako su mi svi nalazi stitne uvek bili ok, eto da ne uradih na svoju ruku anti tela.... Ma devojke moram vam se ovom prilikom svima punoooo zahvaliti, jer sam citajuci nas forum otkrila mnogo stvari, ubrazla mnoge procese i dosla do mnogih odgovora na koje bi cekala ko zna koliko [sm=bravo.gif] trcim kod endokrinolaga vec u utorak pa se nadam da cu dobiti pravu terapiju [sm=smiley36.gif]

NoraBo -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (6.10.2013 23:28:12)

Daco [sm=smiley32.gif]

dijana1* -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (7.10.2013 0:23:30)

Daco divne vesti i navijam da za par dana bude lepa beta[sm=bravo.gif]
Dunjci jos samo malo [sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (7.10.2013 9:01:16)

Daco,drzim palceve za lijepu betu.A sada miruj i jer ces tako nastaviti u prvom
[sm=bravo.gif] Dunja mila jos tri dana pa i ti kao Daca[sm=bravo.gif] Cure vucem i prasim..[sm=bravo.gif]

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (7.10.2013 9:42:38)

Daco,Dunja [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]ocekujemo vas [sm=nosecka.gif]

tillia -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (7.10.2013 9:49:06)

Daco,super![sm=bravo.gif]

Snekile7 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (7.10.2013 9:50:37)

Dacoooo[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image], super, navijamo. Ostale devojke, samo napred. Noro, ne brini, mislim da to nije puo povecano, meni je dosta ise, endokrinolog mi povecao dozu letorxa na 50 i to je to.

Snekile7 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (7.10.2013 9:53:33)

Hvala Bebani na odgovorima. Ja se samo razmisljam , ako odmah prmam dipherelin, a ne kontracepciju, a ona znam da sluzi za smirivanje hormona, a meni amh blago i povecan, fsh je ok, pa zato sam se malo poremetila. Ali dobro, bice sve ok, valjda. Dal dipherelin kao i kontracepcija sluze da smire hormone, ili? Sem toga da se usklade ciklusi, ako su devojke po grupama, zasto se jos daje kontracepcija?

neni7 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (7.10.2013 11:47:59)

daco bravo za embriončić [sm=bravo.gif]

dunja navijam jako ,[sm=bravo.gif]najjače za tebe

ja sam trenutno u čekanju bete ali uopžte nisam optimista, već pravim nove planove nego, nešto drugo mi je interesantno i meni i svim ženama tog dana su vratili jedan embrion, sve smo bile stimulisane. Da li je moguće da baš nijedna ni nije dogurala do barem dva, hm...

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (7.10.2013 11:56:59)

Neni mila, buti optimista, ili bar nemoj ni da razmišljaš da je uspelo ili ne, ja sam se tako sada postavila, nenamerno, spontano sam tako ušla u ovaj postupak. I prija mi, jer je jao težak period iza mene. Tražim modus da izdržim.

Ja navijam za tvoj uspeh svim srcem [sm=smiley31.gif]

Neni, gde si radila VTO beše?

viking -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (7.10.2013 12:07:36)

Ajmo Daco, samo napred!
I još da kažem, ako ti je napisano da ležiš, onda lezi, nije sad vreme da se junačiš, zna doktor zašto ti je tako napisao. Nije lako ali imaš važan cilj pred sobom, izdrži! Navijamo i šaljemo pozitivnu energiju [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: daca77

Drage, saljem vam veliki [sm=smiley31.gif]
Konacno sam u Nisu[sm=smiley1.gif]
Danas je sve proteklo super, nista nije bolelo i trajalo je pola min. Kada mi je dr rekla da sidjem sa stola, nisam znala sta dalje-bila ubedjena da tek treba da mi vrati moju [sm=duda.gif].
Sada ostaje cekanje narednih dana...
Odusevio me moj embrioncic koji je preziveo lab.uslove, jer vidim da su zenama uginuli i da su sve imale iz stimulisanog ciklusa samo jedan.
Ostaje mi i da se organizujem oko fiz.aktivnosti...napisano mi je mirovanje u postelji, ali to mi zvuci kao da sam bolesna...ipak sam pristalica umerenosti u svemu...
Dunja, ti si nam sledeca[sm=bravo.gif]

neni7 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (7.10.2013 12:43:44)

dunja divna si kao i uvek. samo napred, nekako mislim da je psiha možda i najvažnija u svemu ovome. ja se izmračim dan, dva i posle odmah krenem dalje. inače radila sam kod Ivanovića

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (7.10.2013 12:51:22)

Neni, da li si i ti možda bila u toj grupi sa Dacom? Čini mi se da je i Daca spominjala da su u njenoj grupi bile uglavnom devojke kojima je vraćen 1 embrion.

lanajelena -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (7.10.2013 12:54:02)

Daco navijamo,Dunjice srecno [sm=bravo.gif]

neni7 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (7.10.2013 13:13:08)

dunja ja sam radila et ranije od dace, svima nam je vraćen 1

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (7.10.2013 16:16:47)

Samo da vas [sm=smiley31.gif], jer mislite na mene.
Ja danas prelezala ceo dan, samo ustajala do wc i jela, noge su mi ledene, jer naravno cirkulacija je stala. Mislim da ne valja ovoliko mirovanje.
A imam pitanje:u petak treba da proverim KS, tj.trombocite, zbog uzimanja Fragmina. Kad dajem krv? Pre bockanja ili kako vec?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>