RE: Vantelesna oplodnja XI deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (3.12.2013 7:40:09)

Navijam jako, cure [sm=smiley31.gif]

Jole84 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (3.12.2013 10:03:38)

Navijamo,prašimo,vučemo vas sve do jedne [sm=smiley31.gif][sm=kuza.gif]

astera -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (3.12.2013 18:30:00)

Devojke, sta znaci kada je toxoplasma iIgg pozitivna 160 iu/ml?Toxoplasma Igm mi je negativan, kao i ostalo sve cak i rubela ali to je jer nisam prelezala boginje. Danas uzeh rezultate, pa mi je dr rekla da je sve ok za VTO al posle videh ovo...

astera -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (3.12.2013 18:32:33)

pardon, 106ui/ml...hvala! pozz:)

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (3.12.2013 18:34:53)

To znalči da si nekada imala Toxoplazmozu a da je sada nemaš, i to je ok opcija, jer ne valja kada se prvi put dobije u trudnoći. Uglavnom nam je svima Igg pozitivna.
IZVORNA PORUKA: astera

Devojke, sta znaci kada je toxoplasma iIgg pozitivna 160 iu/ml?Toxoplasma Igm mi je negativan, kao i ostalo sve cak i rubela ali to je jer nisam prelezala boginje. Danas uzeh rezultate, pa mi je dr rekla da je sve ok za VTO al posle videh ovo...

mina@ -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (3.12.2013 20:09:49)

Bilo je veceras u " Beogradskom programu", da i privatnici pocinju sa VTO o trosku drzave, i da parovi koji su prosli komisiju treba da se opredele kod kojeg ce privatnika!!!!
E sad, da li ce da nas zovi iz RZZO ili kako ce vec, videcemo
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.12.2013 10:45:46)

IZVORNA PORUKA: astera

IGG vrednosti znace da smo prelezali bolesti a IGM pokazuju sadasnje stanje... problem je kad se pojave IGM vrednosti, to znaci da smo u fazi "bolovanja" :)

Devojcice drzim vam svima fige, da prvo tromesecje uskoro bude prepuno trudnjaca [sm=bravo.gif]

imperial -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.12.2013 10:55:33)

Drage moje,ja za sada imam tri srca koja jako kucaju[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.12.2013 11:02:08)

IZVORNA PORUKA: imperial

Drage moje,ja za sada imam tri srca koja jako kucaju[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

JAAAAAOOOOOOOO fenomenalnoooooooo [sm=sloncek.gif]

Jole84 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.12.2013 11:09:16)

Imperial divnoooo [sm=smiley27.gif][sm=bravo.gif]
seli se brzo u prvo tromesečje,sad ti je vreme za uživanciju [sm=smiley1.gif]

little_one -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.12.2013 11:26:41)

Imperial divno! Brzo u prvo tromjesecje!

Vto-vke, borci nasi! Vucem vas jaaaaaaaako!!!

Ninnochka -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.12.2013 11:34:39)

Bravo bravo bravo <3
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

tillia -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.12.2013 11:54:32)

Imperial,extra[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

tillia -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.12.2013 11:55:35)

Ja sutra betu[sm=zmeden.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.12.2013 13:06:14)

Imperial [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

nata11 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.12.2013 13:26:30)

Divno [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

baby_blue -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.12.2013 14:44:42)

Caos devojke! Mene nije malo duze bilo, pa nisam bas u toku...ali svima koje su ostale u drugom stanju u medjuvremenu, zelim puno srece i da sve protekne kako treba. [sm=smiley1.gif]
Kod mene jos nema nista novo od letos, i onog pobacaja nakon uspele vto iz prve, ali evo cekam januar, kada ce mi biti uradjene laparaskopija i histeroskopija na Narodnog fronta, pa se od iduce godine nadamo boljim i srecnijim danima.[sm=smiley1.gif]
Bar cu na ovaj nacin razjasniti sta je stvarno kod mene problem, pa ako bude ponovo potrebna vto, imamo ona dva zamrznuta eskimcica. Iako se nadam da cemo uspeti prirodno, nakon "remonta".[sm=smiley36.gif]

PalcicaBg -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.12.2013 14:53:40)

Imperijal [sm=bravo.gif] Bravo za 3 [sm=smiley27.gif] Divno,divno... [sm=sloncek.gif]

plačljiva -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.12.2013 14:55:52)

Imperial čestitam draga[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] predivno [sm=sloncek.gif]

plačljiva -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.12.2013 15:03:58)

Drage moje danas sam se baš razočarala.Zvala sam dr Jovanovića u RZZO na broj 2053-617,ljubazno se javio,kada sam mu rekla da sam juče videla na Beogradskoj hronici da su privatnici pušteni i da pitam kada će da nas raspoređuju,on je rekao da nezna ništa o tome i da nikakvo on obaveštenje nije dobio?????????Pa ko laže novinari ili on?????????[sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif]

Olga75 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.12.2013 15:38:24)

ova tema je napunila sto strana
evo link za novu KLIK

Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 97 98 [99]