majeno -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 13:35:51)
|
eh, odakle da počnem...hm, dakle, ja se prvi put javljam, imam 37 godina, 8 godina u braku, u početku barijerna kontracepcija ( kredit,stan, nesiguran posao...), onda smo odlučili da pravimo bebu:), nažalost, ni poslije godine nezaštićenih odnosa ništa, moje menstruacije bolne, produžene, dugi ciklusi, terapija za štitnu, ništa...histeroskopija, odstranjenje polipa, ciklusi od tada na 28-29 dana, spermiogram na granici normospermije, pokretljivost značajno smanjena, vitamini, folikulometrije, ciljani, inseminacija koja nije uspjela i pored 85% pokretnih spermtozoida, preporuka da uradim insulinemije ( postprandijalna 7 puta veća od početne) i istovremeno preporuka za vto, o trošku države, inače sam iz RS, radim vto u Banjaluci, krenula gotovo istovremeno sa sioforom 2X500, i sa kontracepcijom, prva ''vještačka'' menstruacija na 22.dan, kile idu dole jer sam promijenila i način ishrane, sve super, sad na Decapeptylu (dugi protokol), prestala sa microginonom 21.11., sutra bih trebala početi sa stimulacijom, ali još nisam dobila... da nije zbog ovog miješanja tableta i injekcija? i endokrinolog i ginekolog mi rekoše da nastavljam sa terapijama, a ja se plašim da je u mom organizmu nastao totalni haos... da zovem nekog od dr? koga? da krenem po šemi sa stimulacijom Menopurom sutra? Ili da čekam da dobijem?Ne znam šta da radim, ako bi mi neko mogao nešto pametno predložiti, please! Hvala unaprijed!
|
|
|
|