RE: Vantelesna oplodnja XI deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

NoraBo -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 12:10:50)

I gde ideš na konsultacije, za koju si se kliniku opredelila?

Ninnochka -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 12:19:33)

Nora, nisam ih ja zvala, a spremala sam se da ih ovih dana nazovem.
Jutros su me nazvali iz socijalnog u Smederevu, gde je inace bila nasa prvostepena komisija i obavestili me o datumu, pa sam ih ja posle toga pitala da li su ukljucene i privatne klinike i dobila odgovor koji sam napisala gore. Verovatno bi trebalo da se zove tamo gde si isla na prvostepenu. Na kraju krajeva, nazovi tamo gde ste isli, pa ih zamoli da te proslede gde treba da bi se informisala o spiskovima. Da me nisu nazvali ja bih tako uradila.
Zakazano nam je u NF-u.

NoraBo -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 12:34:20)

Ninnochka sad sam ih zvala, i zakazane su mi konsultacije 6.12 u 8 ujutro, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!![sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] ma jedva čekam. Prebacili su me iz Višegradske u N.Front, ma nemari, baš me briga samo da počnem [sm=bravo.gif]

tillia -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 12:51:45)

Ninnochka,
Nora,
super![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

hanka -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 13:17:36)

IZVORNA PORUKA: plašljiva

Devojke treba mi mala pomoć. Skupljam analize za drugu VTO, medjutim nigde nemogu da nadjem izveštaj od treće insemenacije, a radila sam je. Negde sam je zagubila...S obzirom da imam izveštaj od prvog neuspelog pokušaja IVF pitam se da li će mi u Nemanjinoj praviti problem ukoliko nedostaje izveštaj od jedne onsemenacije. Puno pozdrava svim devojkama.[sm=smiley1.gif]

Mislim da ti nece praviti problem,ja nisam imala ni jednu uradjenu IUI i niko mi nije trazio a mogli su
Nora[sm=bravo.gif] Ninochka [sm=bravo.gif]
Izgleda da je u BG malo veca guzva

majeno -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 13:35:51)

eh, odakle da počnem...hm, dakle, ja se prvi put javljam, imam 37 godina, 8 godina u braku, u početku barijerna kontracepcija ( kredit,stan, nesiguran posao...), onda smo odlučili da pravimo bebu:), nažalost, ni poslije godine nezaštićenih odnosa ništa, moje menstruacije bolne, produžene, dugi ciklusi, terapija za štitnu, ništa...histeroskopija, odstranjenje polipa, ciklusi od tada na 28-29 dana, spermiogram na granici normospermije, pokretljivost značajno smanjena, vitamini, folikulometrije, ciljani, inseminacija koja nije uspjela i pored 85% pokretnih spermtozoida, preporuka da uradim insulinemije ( postprandijalna 7 puta veća od početne) i istovremeno preporuka za vto, o trošku države, inače sam iz RS, radim vto u Banjaluci, krenula gotovo istovremeno sa sioforom 2X500, i sa kontracepcijom, prva ''vještačka'' menstruacija na 22.dan, kile idu dole jer sam promijenila i način ishrane, sve super, sad na Decapeptylu (dugi protokol), prestala sa microginonom 21.11., sutra bih trebala početi sa stimulacijom, ali još nisam dobila... da nije zbog ovog miješanja tableta i injekcija? i endokrinolog i ginekolog mi rekoše da nastavljam sa terapijama, a ja se plašim da je u mom organizmu nastao totalni haos... da zovem nekog od dr? koga? da krenem po šemi sa stimulacijom Menopurom sutra? Ili da čekam da dobijem?Ne znam šta da radim, ako bi mi neko mogao nešto pametno predložiti, please! Hvala unaprijed!

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 13:37:41)

Sanjalice,bitno je da je proslo, brzo ces biti dobro i po svoje junake

Pilence, [sm=smiley31.gif]

Tilia, navijam za veliku betu[sm=bravo.gif]

Dunjice, mnogo sam srecna zbog tebe, nemogu ni zamisliti taj osecaj [sm=sloncek.gif]
jedan veliki grlisa za sve

NoraBo -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 13:39:43)

Majeno, znam da brineš, ali svakako poštuj protokol, tj. ono što su tebi prepisali lekari. Hormoni jesu gadni svi ih mi teško podnosimo, ali samo hrabro, guraj do kraja sad si već blizu [sm=bravo.gif]

hanka -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 13:48:38)

Jel treba mm sa mnom na konsultacije ?

majeno -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 13:56:19)

hvala, NoraBo, i ja mislim da treba da se držim protokola, ali bi sve bilo lakše kad bih procurila, da znam da ide sve školski... je li iko ikada imao ovakvu situaciju, da ne dobije poslije prestanka uzimanja kontraceptiva? mislim, čemu onda stimulacija, ako je već unaprijed osuđena na neuspjeh? joj, baš sam u haosu! ne znam šta dalje!

NoraBo -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 13:59:16)

Majeno odgovoriće već neko sa sličnim problemom....

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 14:03:26)

Majeno, nije uvek predvidjeno da se dobije po prestanku kontraceptiva pise od 2-5 dana nekom se desi vise, slusaj lekare i bice to kako treba

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 14:07:08)

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Dunjice, mnogo sam srecna zbog tebe, nemogu ni zamisliti taj osecaj [sm=sloncek.gif]

Daće Bog da doživiš i ti Jokče [sm=smiley31.gif]

NoraBo -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 14:29:27)

Devoke, jel može neko samo da mi u kratkim crtama objasni kakave su procedure u frontu za vto? Do sada sam bila na 3 IUI u Višegradskoj i zaokružila višegradsku na komisiji, ali su mi danas javili: zakazane konsultacije 6.12 u Frontu. Do sad sam u Front išla samo 2 puta na briseve, nemam pojma kako sve to tamo izgleda, pa ako neko može da mi kaže kakva je procedura te prve konsultacije, i kako su vama tekli dalji procesi, svaka info mi znači? [sm=zmeden.gif]

plačljiva -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 14:40:28)

Norabo,molim te odgovori mi na pp.Kada si prošla drugostepenu u Višegradskoj?[sm=smiley1.gif]

NoraBo -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 14:41:34)

Pogledaj pp [sm=smiley1.gif] drugostepenu prošla 3.10.

plačljiva -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 14:44:58)

Sada sam zvala RFZO i rekli su mi da je 63 zena koje su prosle drugostepenu u Visegradskoj u septembru i oktobru prerasporedjeno za Front...Sa nama koje smo u julu prošle u Višegradskoj nezna se ništa...Evo sada sam zvala...

NoraBo -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 14:46:37)

oooo pa kako nisu išli redom???? baš mi je žao, pa šta kažu kad ćete vi? [sm=smiley13.gif]

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 14:47:20)

Dunjice, neznam sta da mislim o tome iskreno, jos uvek se nadamo, boricemo se ali neznam dokle ce mo jos moci mislim na sve poglede

trenuno radimo sve analize da vidimo gde skripi i ima li neki uzrok neuspeha, sad slede hematolog i internista pa kad to zavrsim opet za bg. i priprema za laparo.

[sm=hudicek1.gif] je trajala 14 dana i tako nekako prolazi ovo budjavo vreme

plačljiva -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 14:53:23)

Nažalost nije znao da kaže ili nije hteo da kaže šta je sa nama niti kada ćemo mi doći na red.Nije hteo da kaže ni šta je bilo sa tenderom.[sm=zmeden.gif]Ostaje nam samo da čekamo... Strašno,ali strašno...

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 14:59:07)

Nova tema PITAJTE ENDOKRINOLOGA KLIK, čekamo da nam stigne što više pitanja, a odgovori uskoro stižu [sm=smiley1.gif]

mina@ -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 15:47:19)

Devojke na koj broj ih zovete???
Posaljite mi br. u pp
Ja sam drugostepenu prosla jos u maju i jos nista a opredelila sam se za front, i sad mi tek nista nije jasno, sta se to desava???[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

NoraBo -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 15:50:58)

Mina broj je 2053-617 to je direkcija RFZO. Trba ti broj LBO sa knjižice zdravstvene, i oni tenađu u sistemu.Srećno

Štetica -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 15:54:00)

Placljiva sto godina te nema na forumu. Vise niko nezna sta se desava sa vto,zene iz Visegradske prebacuju u NF,i to preko reda,tj.koje su kasnije prosle komisiju a zene koje su se odlucile za NF i kod njih prosle komisiju oni nepozivaju. Tu se stvarno nezna ko koga zeza.
Evo i ovde da napisem,od decembra kad dobijem pocinjem kontracepciju i u januaru vto. Bicu na dugom protokolu. Kad krenem sa kontracepcijom da im se javim da naprave semu.

mina@ -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (27.11.2013 15:56:04)

hvala draga , ujutru ih zovem!!!!!!!!!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sledeća stranica >   >>