dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.10.2013 13:00:38)
|
Draga da ti javnem, pitala sam doktorku, nije joj stigao tvoj mail. Rekla je da je sasvim normalno da TSH skoči kada krene hladnije vreme + malo i stres od ulaska u postupak. Rekla sam joj kada krećeš u postupak, kaže da ima dovoljno ihahaj vremena da se sredi do postupka, dalje će ti sve ona objasniti. Zato ne brini[sm=smiley31.gif] IZVORNA PORUKA: plašljiva Devojke drage, Evo da Vam se malo izjadam, sve mislim tako će mi biti lakše. Ko može bolje da me razume nego vi. Od utorka krećem sa dugim protokolom VTO u Frontu, tj od 08.10. Zahvaljujući Dunji i ostalim devojkama sam pronašla internitu koji me sprema za VTO. Svašta sam tu saznala, da imam Hašimoto, urodjene trombofilije MTHFR i PAI gena, lupus mi je takodje povećan. Već tri nedelje sam na dijeti, batalila cigarete, tu i tamo se trudim da šetam. Uhvatil me blaga panika. Dr. mi je tražila da pred postupak ponovim hormone štitne TSH i FT4. Pijem i eurotirox već te tri nedelje i danas mi stigoše rezultati veći nego što su bili pre mesec dana. TSH 3,2 a FT4 16,50. Neznam koliko to može da utiče na ishod celog postupka. Umesto da se radujem svemu, ja se plašim. Verujem da je većina prošla slične faze. Ljubim Vas sve puno. Želim Vam svima najlepši dar od boga što pre.
|
|
|
|