RE: Vantelesna oplodnja XI deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Maslacak15 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (3.10.2013 17:24:18)

to je bilo davno.... Brzo se menja estradiol kad krene folikul da raste. Tada ti je i endometrijum bio tanak zar ne??? 9 og dana ciklusa ili kad bese si isla... Nizak estradiol= tanak endometrijum... uvek je tako.

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (3.10.2013 17:32:42)

Maslackic draga [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] na tapeti nego šta

Plašljiva vidi sa DR. obavezno oko tog TSH i srecno[sm=bravo.gif]

nina26 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (3.10.2013 18:31:53)

Daci,ako dr ima neznu ruku, nece ti trebati nista protiv bolova[sm=bravo.gif]

Gde primas tu inekciju sto te pece, u koji deo tela?

plašljiva -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (3.10.2013 19:22:44)

Hvala Dunja, Joko

Zakazala sam kod dr Jelene u subotu konsultacije. Treba da mi da terapiju pred VTO za ove mutacije. A i ja sam čitala o TSH i neverovatno mi je da je u martu bio 1,77, u avgustu 2,20 a danas 3,20. Baš me to sada sekira. Javiću vam šta mi je rekla. Poslala sam joj ja e-mail Dunjči ali nije još odgovorila. Cmook[sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (3.10.2013 19:47:55)

Javiće ti se mila, njeno vreme je oko 11 uveče, ne sekiraj se, verujem da će biti sve ok i da će se naći rešenje [sm=smiley31.gif]

plašljiva -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (3.10.2013 19:57:32)

Hvala Dunjci, ti uvek nadjes nacin da me umiriš[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (3.10.2013 20:45:28)

IZVORNA PORUKA: nina26

Nina, u stomak primam Fragmin.

lesica -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (3.10.2013 20:57:11)

Samo da vam kažem da jaaaaako, ali jaaaako navijam za sve vas, i nadam se da ćete sve da nas obradujete [sm=smiley31.gif]

nina26 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (3.10.2013 21:19:27)

IZVORNA PORUKA: daca77

IZVORNA PORUKA: nina26

Nina, u stomak primam Fragmin.

Mislila sam da mozda ne primas u ruku, posto te toliko pece....ako pritisnes malo brze spric, ne bi trebalo da te pece toliko, mada ako je lek takav sam po sebi, mozda ni to nece pomoci.

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (3.10.2013 21:33:05)

Jao Ninče, ma mene je peklo kada brzo daju [sm=smiley36.gif]

Ja sam to polako sebi sama davala, i nije bolelo. Ali, ne sme duže od 1 minute da traje ubrizgavanje.

nina26 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (3.10.2013 21:42:40)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Jao Ninče, ma mene je peklo kada brzo daju [sm=smiley36.gif]

Ja sam to polako sebi sama davala, i nije bolelo. Ali, ne sme duže od 1 minute da traje ubrizgavanje.

[sm=smiley36.gif]eto vidis sve razlicito reagujemo. mada meni je mnogo lakse bilo u nogu, ali to posle u [sm=nosecka.gif]

kad ce biti FET??

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (3.10.2013 21:45:43)

Ne znam tačno, folikul bi trebao da pukne sutra prekosutra, e sada ne znam koji dan vraćaju. Računam ako je drugi dan, kao prošli put kod VTO, onda bi trebalo ponedeljak ili utorak, videćemo :)

Štetica -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (3.10.2013 22:00:01)

Dunja,Daco,Joko navijam za vas. Da nam oktobar bude plodonosan.
Dunja negde sam procitala da se FET radi par dana posle O,otprilike kada su i celije zamrznute(5-6dan), ali nisam sigurna dali sam to dobro shvatila. Uostalom javice se devojke koje su radile pa da me isprave ako gresim.

nina26 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (3.10.2013 22:32:06)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ne znam tačno, folikul bi trebao da pukne sutra prekosutra, e sada ne znam koji dan vraćaju. Računam ako je drugi dan, kao prošli put kod VTO, onda bi trebalo ponedeljak ili utorak, videćemo :)

ja sam ovo skroz zaboravila, da se vracaju embrioni, kad pukne folikul[sm=smiley5.gif] meni znam da su najvise pratili endo, a za folikule mi nisu nista ni govorili...

uh, uh, dobro, ajde ovaj put bicu hladne glave[sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (3.10.2013 22:37:27)

Pa mora da vrate embrione nakon ovulacije zato se prati folikul :) Kao kod prirodne trudnoće i kao kod VTO, sve je isto.

Moguće da su tebi dali pregnil pa se zato nije čekalo? Meni nisu hteli, kažu da žele da rade iz potpunog prirodnjaka.

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (3.10.2013 22:38:49)

IZVORNA PORUKA: Štetica
Dunja negde sam procitala da se FET radi par dana posle O,otprilike kada su i celije zamrznute(5-6dan), ali nisam sigurna dali sam to dobro shvatila. Uostalom javice se devojke koje su radile pa da me isprave ako gresim.

E pa to ima logike, moji su zamrznuti 6. dan. U svakom slučaju, ako prežive a nadamo se da hoće [sm=smiley1.gif], transfer je sledeće nedelje, pa koji god dan bude ;)

Hvala Štetice [sm=smiley31.gif]

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (3.10.2013 23:06:09)

Dunjice tako transfer ce biti oko 20 dc a i sama kazes iduce nedelje pa kad god[sm=bravo.gif] svim srcem

Nina tebe i Zoi [sm=smiley31.gif]

Štetice cekamo i tebe uskoro srecno draga[sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.10.2013 9:59:46)

eto da vam se javi baksuz
14 septembra radih vag. ,cervikalni bris na urea, mico i hlamidiju, sve sterilno normalna flora , nema izolovanih patogenih bakterija
25 septembra radila papa i kolposkopiju DR. uzeo opet i vaginalni sekret naravno papa je II grupa a došlo za sekret IIId kako neznam zar za nedelju dana da budu drugaciji rezultati nikad nisam imala prroblema niti ih imam poludela sam [sm=smiley19.gif] mora meni nesto da iskrsne
dao mi DR. vaginalete imaju tri u pakovanju Kansen 200mg sta da radim to mi sad smetnja da idem na FET?

Olga75 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.10.2013 10:02:49)

pa idi jos kod nekog da proveris
nekako mi je kratko da od sterilnog za nedelju dana bude svasta [sm=zmeden.gif]

lesica -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.10.2013 10:04:40)

Joko, i ja bih proverila još jednom na drugom mestu.
Hajde draga, polako, nije isključeno da je došlo do neke greške.

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.10.2013 10:05:23)

IZVORNA PORUKA: 17 joka

14 septembra radih vag. ,cervikalni bris na urea, mico i hlamidiju, sve sterilno normalna flora , nema izolovanih patogenih bakterija
25 septembra radila papa i kolposkopiju DR. uzeo opet i vaginalni sekret naravno papa je II grupa a došlo za sekret IIId kako neznam zar za nedelju dana da budu drugaciji rezultati nikad nisam imala prroblema niti ih imam poludela sam [sm=smiley19.gif] mora meni nesto da iskrsne
dao mi DR. vaginalete imaju tri u pakovanju Kansen 200mg sta da radim to mi sad smetnja da idem na FET?

Joko ispiraj se Octeniseptom, pa za koji dan ponovi VS, videces da ce biti ok.

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.10.2013 10:07:29)

Jess,ali ja nemam zaista nikakav problem i to me buni i dva razlicita rezultata u 7 dana

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.10.2013 10:09:07)

Joko, to se lako i brzo sredi, imaš vremena. Piši klinici da vidiš da li smeš te vaginalete, i odmah kreni! Ja sam imala pre dve-tri nedelje blagu upalu grlića materice, ne bakterije ali sam imala leukocite u cerv.brisu. Popila sam jedan diflukan stavila jedan Canesten, pa sam išla na put par dana, pa sam posle još dva canestena, i eto sredilo se za pet dana. Znači imaš vremena, to se brzo sredi, ne paniči!

IZVORNA PORUKA: 17 joka

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.10.2013 10:16:36)

Pa Dunjice poludela sam bes me je naterao da plačem

znam da je sve ok sve briseve sam 17 radila na jednom mestu u zavodu za javno zdravlje a 25 kod dr.. u DZ
sad je glupo pitanje ali ja tek kad mi prodje ciklus mogu stavljati vaginalete?

Maslacak15 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (4.10.2013 10:22:40)

A da ih uradis jos jednom Joko, mozda jeneko kontaminirao uzorak? Ali svakako uzimaj vaginalete. Brzo ce se to srediti.

Cekamo Dacu da se javi danas sa aspiracije[sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>