Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 5.1.2014 15:29:15
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lalojedac kakav je grlic u trudnoći?sinoć sam se iznenadila,nekako je bio na sredini,malo više na gore,ali nekako skroz čudan,nikad nije bio ovakav,zadebljan i nekako kao da je zatvoren, Meni je baš ovakav bio napočetku trudnoća, osećala sam pod rukom dok sam stavljala utrogestan.
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 5.1.2014 15:45:48
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Lalo kad ne treba da dobijes?
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 6.1.2014 9:23:54
|
|
|
|
lalojedac
|
kasnilo 2 dana ali sam upravo prokrvarila,prošli ciklus mi je trajao 2 dana a uvek je 7,sad ćemo videti kako će biti ali prosto sam šokirana,jer sam stvarno sve ono osećala i još sam pričala da je to zbog ciklusa i da se ne nadam,mislim ne znam šta da kažem,možda je bila biohemijska? jer sam stvarno imala simptome,čak sam jedan dan i povratila,trebala sam da uradim betu a ja sam htela da cekam Božić pa da uradim test.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 6.1.2014 22:38:52
|
|
|
|
madre
|
uuuufff, bas i nije morala doci!
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 8.1.2014 17:07:01
|
|
|
|
lalojedac
|
devojke ovo je strašno kakav mi je ciklus,zavrsicu na hitnoj od krvarenja,ovako mi je bilo samo posle vto pa sad! možda je bila biohemijska? meni ispadaju komadi nečega,a krvarenje je obilno katastrofa! jedina senzacija je što nemam bolove!uf..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 8.1.2014 17:14:19
|
|
|
|
17 joka
|
Lalo proci ce to, tako je i meni sad bilo
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 8.1.2014 17:54:48
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: lalojedac devojke ovo je strašno kakav mi je ciklus,zavrsicu na hitnoj od krvarenja,ovako mi je bilo samo posle vto pa sad! možda je bila biohemijska? meni ispadaju komadi nečega,a krvarenje je obilno katastrofa! jedina senzacija je što nemam bolove!uf.. i meni je ova bila bas bas obilna, kao blazi odliv! isto mi je palo na pamet, postoji u mojoj glavi kao varijanta, koju naravno nikada ne mozemo proveriti... samo sto sam ja imala i bas jake grceve, bolove. meni je danas 4 dc i po krvarenju potseca na moj redovni 1dc...
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 8.1.2014 18:08:52
|
|
|
|
jeca02
|
cao drage,nova sam ovde veliki pozdrav svima...trostruka sam mama tj imam vec troje dece,od 11,9 i4 godine,mozda zvuci cudno ali ja bi i cetvrto ..pokusavamo vec par meseci unazad ono opusteno,ako bude bice...naravno da sam se svaki mesec pre nego sto trebam da dobijem nadala da necu,ali uvek sam dobijala,jednom mi je kasnila dva dana ,pa sam i test kupila medjutim nista... e sad ovaj put je malo drugaije..naie zadnji put sam imala 13 .12.2013,mentruacije su mi na svakih 28 dana dakle redovne,sad trebam po toj proceni dobiti 10.01.tj za dva dana......ono po cemu se ovaj put razlikuje od dugih je sto ja sada po nekom mom ili zenskom instiktu neznam osecam da sam trudna,kako neznam,ali jednostavno znam..imam i simptome koji se mogu porediti sa predmenstrualnim ,ali i nemora..bolne i osetljive grudi,trcanje na wc svakih pola sata,napadi gladi,pa nesvest,muka,vrtoglavica......stomak me takodje boli ko kad trebam dobiti i sve milsim sad ce svakog momenta,toga se najvise i plasim,mozda sve ovo samo i umisljam neznam,toliko sam nervozna da vam nemogu opisati,znoje mi se ruke i imam napade toplote ko da gorim cela iznutra....poludecu ova dva dana od neizvesnosti,tako bih zelela da ne dobijem,a znam da cu se i vise nego razocarati ako nebude tako...test necu uzimati ni raditi pre nego sto stvarno vidim da mi kasni jer sa njim uvek sve izbaksuziram i prizovem menstruaciju..pomagajte sta da radim,jel vi mislite isto sto i ja,ovog puta ima sanse da sam trudna zar ne.. hvala na odgovorima i pomoci,puno vas pozdravljam i javim sta god da bude
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 8.1.2014 21:56:20
|
|
|
|
vonavoj
|
jeca02,posle 3 trudnoce najbolje mozes poznati svoje telo i simptome za navijam jako da ugledas .i svaka cast na odluci za cetvrto!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 8.1.2014 22:28:21
|
|
|
|
jeca02
|
vonavoj hvala na podrsci... i ja se nadam neizvesnost raste,dace bog valjda da sve promene koje sto ti kazes najbolje znam i osetim na vsom dleu budu opravdane ... javim se do tada ostaje pitanje ili ne..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 9.1.2014 11:07:30
|
|
|
|
madre
|
jeco, ja navijam, a ti obavezno javi kako stoje stvari
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 11.1.2014 13:20:46
|
|
|
|
mika79
|
Evo sad pošto je trudnoća potvrđena da napišem moje simptome. Prvo po čemu sam posumljala su bolne grudi ali pošto me grudi bole i kad treba da dobijem nisam bila sigurna (nisam smela da se nadam) ali pošto su grudi nastavile da bole i da budu uvećane i posle 2 nedelje crv je proradio, nije me bolela glava što je po meni siguran znak da dolazi, jedan dan sam povraćala sve što pojedem pa čak i čaj, temperatura 37, moj siguran znak je da će kada mi se pojave bubuljice po guzi a hvala bogu njih nema, tako da sam ja svaki dan proveravala guzu pojavio mi se žuti sekret, to je to.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 20.1.2014 12:24:22
|
|
|
|
Minja23
|
drage moje dugo me nije bilo u poslednje vreme sve manje slobodnog vremena :( ...a posle cu citati sta ima novo ovde :) ono sto je kod mene novo je da sam pratila ovulaciju u januaru i bilo je plodnih dana(lh tracice potvrdile) i voleli smo se tih dana ,e a sad me zanima sledece: da li je neka od vas 2 dana od ovulacije(bukvalno) bila naduvena kao balon,imala gasove,i bas bas bolne grudi??? to se meni desilo...e sad je recimo 28dc(dobijam na32,33 dana kad je normalan ciklus) i grudi me manje bole i nisam naduvena ostale simptome necu da navodim jer sam bila prehladjena i ne racunaju se,a temperaturu nemam nikakvu,tj.nije povisena
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 20.1.2014 12:28:45
|
|
|
|
IVA 11
|
Jesam ja, prošlog mjeseca, nakon O par dana ali sam ipak dobila, dobijam na mjesec dana. Dok taj simptom ovog mjeseca nemam. Srećno
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 20.1.2014 12:30:02
|
|
|
|
IVA 11
|
Jesam ja, prošlog mjeseca, nakon O par dana ali sam ipak dobila, dobijam na mjesec dana. Dok taj simptom ovog mjeseca nemam. Srećno
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 20.1.2014 12:43:05
|
|
|
|
Minja23
|
nema nista znaci od ...vise srece drugi put e a ja se malo kao ponadala :))) nista,ne gine mi da idem na HSG iduceg meseca
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 20.1.2014 12:58:48
|
|
|
|
IVA 11
|
Ne mora da znači! Ja sam svo vrijeme bila ubijeđena da sam , upravo zbog simptoma posle O. Polako, kad zakasni da nas obrađuješ!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 20.1.2014 12:58:54
|
|
|
|
IVA 11
|
Ne mora da znači! Ja sam svo vrijeme bila ubijeđena da sam , upravo zbog simptoma posle O. Polako, kad zakasni da nas obrađuješ!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 20.1.2014 13:02:35
|
|
|
|
madre
|
minja, ne obaziri se mnogo (da ne kazem uopste) na simptome koliko sam uspela da primetim, jako malo zena ima prave simptome trudnoce tako rano... i kod svakog je drugacije!
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 20.1.2014 13:02:44
|
|
|
|
Minja23
|
uh...volela bih bas :))) hvala na podrsci i ja jedva cekam te :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 20.1.2014 13:35:48
|
|
|
|
Minja23
|
Da madre...znam...ali je to valjda jace od nas cekalica i bas mi je zao sto nekad,bar jedan mesec ne mogu a da ne pomislim na bebu uopste...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 21.1.2014 0:32:33
|
|
|
|
17 joka
|
Minja ,navijam jako da je sad onaj pravi mesec za
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 21.1.2014 11:57:40
|
|
|
|
Minja23
|
hvala jokice ,pa i meni ostaje samo da se nadam...ali dobro podrska je najbitnija :) bice valjda ako ne sad,nadam se ubrzo... inace mucnine nemam,ni povisenu temperaturu :( imala sam samo pre par dana nalet potrebe za slatkisima koji je trajao 1 dan i sada(3 dana pred ) nemam skoro nikakav apetit,ali ni mucninu...cekam jos 3,4,5 dana (jer mi i onako nisu redovni cik.) i ako dodje,krecem sa pripremama za hsg...nemam nikakve simptome ni da cu dobiti osim malo uvecanih grudi,nisam naduvena i nemmam pojacan apetit,a ni bubuljica po licu .... uh...nemam simp.ni za jedno ni za drugo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 21.1.2014 12:01:49
|
|
|
|
17 joka
|
Minja, hajde nemoj se toliko opterecivati, bice onako kako je zapisano, pa i da dođe odradi taj HSG mozda bas ciklus posle njega budes
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 21.1.2014 12:03:08
|
|
|
|
Minja23
|
mozda
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?