babes -> RE: Znaci trudnoće III deo (29.3.2013 22:12:19)
|
ćao devojke... treba mi vaša pomoć i mišljenje... Zadnju menstruaciju sam imala 07.03. i danas mi je 23dc. Pre par dana sam iznenada imala jaku vrtoglavicu pracenu mucninom i to je trajalo cak sat vremena! Sutradan ujutru ponovo vrtoglavica, doduse slabijeg intenziteta i ja odmah odem kod lekara gde su me bukvalno svi zivi pregledali (lekar opste prakse, orl, neurlog..) i svi konstatovali da sam skroz ok i da mi nista ne fali, preporucili da odmaram, pijem vitamine (+ lek protiv vrtoglavice beta serc) itd.. E sad... Ja pijem te njihove lekove i vitamine ali male vrtoglavice imam svako jutro (juce sam na poslu cak malo i povratila), neopisivo mi se spava, grudi me bole jako vec danima (bradavice posebno, kao da me peku), piskim jako cesto.... Generalno se osecam slabo i nekako cudno... Da, zaboravih da kazem, i zeludac me povremeno zaboli... pogotovo ako ne pojedem nesto cim osetim glad.... Znam da mi je tek 23dc (ova desavanja su pocela od 19dc) a ja ne dobijam pre 28, 29, 30 i sve je ovo jako zbunjujuce... Ima li sanse da su ovo simptomi neke rane trudnoce ili mi je samo imunitet u "out-u" ili sta god...? Volela bih da je trudnoca ali ako nije, morala bih ozbiljno da se pozabavim svojim zdravstvenim stanjem... :( hvala vam unapred na bilo kakvom odgovoru... [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|