|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće III deo
2.11.2013 20:31:34   
smeško
Nadam se da i dečko tako misli.user posted image

(odgovor članu Lepamala)
Direktna veza do poruke: 401
3.11.2013 17:05:17   
Lepamala
ma on je za bebu jos odavno :-) , malo kasnim sa odgovorom :-) . evo danas 28mi dan sem jako bolnih grudi nista mi se vise ne desava...

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 402
13.11.2013 15:41:15   
degu
Evo mojih prvih TS-ova:

Prvi put mi je graf bio fenomenalan, svaki dan T 37, onaj jedan dan 37.1, hm bilo mi čudno al reko ma kakvi. Postala sam žedna jako al sam mislila da je od slane hrane, e i piškanje, nije da trčim često, al kad mi se pripiški kao ono kad smo bile male pa skakućemo i jedva izdržimo do wc-a, e tako mi naiđe najednom. Mukica bi mi nailazila eto tako u busu, al nisam obraćala pažnju i glad, već mi se čovek krstio koliko jedem :D i ono što me je načisto pomerilo je sjaj u očima, kao da sam bolesna, troje ljudi me je pitalo šta mi je, jesam bolesna. Boli me stomak kao da ću dobiti, identično, iako nisam verovala, grudi isto tako. E da već par dana. tj večeri imam grebuckanja u grlu a danas sam imala prvu glavobolju.

Sad mogu da pridodam gubitak apetita, gađenje, ponekad mučninu, a povraćanja još nema. Sve u svemu ne osećam se nešto trudno, malo me emocije spucaju pa mi se plače i to je za sad sve.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Lepamala)
Direktna veza do poruke: 403
14.11.2013 9:29:27   
Minja23
Devojke da li je neka imala ovakav slucaj :

ciklusi su mi na 32-33 dana... mens.sam trebala dobiti 5.11. jutros uradim test - negativan ...
Ne znam kada je mogao biti rizican odnos ako je bio,jer mi nista nije jasno :(
Da li se ovo nekome desilo i da li sam rano uradila test? Znaci kasni mi nek bude 8 dana...
Inace,ono sto sam primetila je samo sto su se grudi nadule kao dva balona mekane su i ne bole,a od svoje prve m. mi se to nije desilo-uvek su bolele nenormalno i recimo stomak me boli kao da imam upalu trbusnjaka a nemam,cak malo s vremena na vreme boli u predelu zeluca...Ostalih simptoma nemam :no:

Hvala unapred na vasem misljenju ...
Toliko zelim jedno malo prase user posted image user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 404
14.11.2013 9:34:44   
serpica
Minja testovi obicno ne grese,ali postoji mogucnost da je bila bas kasna ovulacija pa da si rano uradila test. Ako ne dobijes za par dana ponovi test,ako je opet negativan idi doktoru,ili pak uradi beta hcg iz krvi i tu nema omaske,sve ce ti biti jasno.user posted image navijamo za bebcauser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 405
14.11.2013 9:40:01   
Minja23
Hvala serpice...ali nesto ne verujem da ce biti user posted image user posted image ...
Javljam vam se svakako ...i ajde kao da se nadam necemu,ali sam mislila ako jeate user posted image da ce 100% pokazati user posted image jer je ciklus ipak trebao biti 5.11. user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 406
14.11.2013 9:44:36   
serpica
Bice sledeci put,ne znam koliko dugo pokusavate,i da li si videla temu cekamo dve crtice,tamo su devojke koje cekaju svoje pozitivne testove pa imas o mnogo cemu pricati sa njima. I nema plakanja,ako imas godina kao sto ti pise u niku onda si jos uvek mlada,glavu goreuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 407
14.11.2013 9:50:23   
Minja23
idem malo u off 3,5 god.pokusavamo a nick je moj omiljeni br.inace imam 26 user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 408
14.11.2013 9:52:19   
serpica

IZVORNA PORUKA: Minja23

idem malo u off 3,5 god.pokusavamo a nick je moj omiljeni br.inace imam 26 user posted image

Opet si mladauser posted image ne brini bice to sigurnouser posted image

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 409
23.11.2013 0:19:29   
Njegova mezimica
Pozdrav svim, imala bih jedno pitanje da vam postavim. Naravno znam da niko ne moze da mi pomogne sto posto bez testa i dr ali eto cisto da cujem vase misljenje jer vise glava nije na odmet.
Ranije su mi bili neredovni ciklusi , ove godine sam skinula kilazu i od pocetka ove godine do sada su mi na 28 dana. Mm i ja cele godine radimo na bebi ali nista. Pocela sam da pijem ovaj mesec virak jer sam cula da pomaze i evo sta se desava.
Od kada sam pocela da ga pijem prvi put sam na sredini ovog meseca imala tu plodnu sluz, tada je poceo da me ziga levi jajnika i krsta na levoj starni i evo do sada mi to traje. Trebala sam da dobijem 19 ovog meseca tj pre neki dan i nista se ne desava. Bole me grudi i imam po koju bubuljicu ali cudno mi je i to sto su mi te bubuljice izasle na mestima na kojima obicno ne izlaze pred user posted image , uvek mi izlaze oko usana a sada na sred obraza. U donjem delu stomaka skoro tri dana imam osecaj kao da cu non stop dobiti ali eto jos je nema, inace taj osecaj skoro nikada nema. Nemam nikakve bolove, sekret cudan, nikavo vanredno i minimalno krvarenje, nikakve iscedke.
E sada na osnovu svega ovoga sta me zanima
1. Da li na pocetku trudnoce moze da malo osetim jajnik, ne boli me samo ga osetim kao i matericu da se grci ili da kazem zari ili je to obicna upala
2. Imam sve pms simtpome ali eto ja ih ovoga puta osetim nekako drugacije, nisu bas kao i obicno
3. dosta sam nervnozna, imam i malo redju stolicu, nije dijareja ali je nekako redja
4. Nemam onu prozdrljivost kao pred m
Kazem vam svi pms simptomi su tu ali toalno su nekako drugaciji..eto mogu da kazem da sam pedeset posto sigurna da sam trudna a pedeset posno sam ubedjena da je neka prehladica jajnika. Nikada nisam imala probleme sa prehladama cistama i sl. Tako da me buni ako sam mozda i trudna kako mogu da imam sve ove pms simptome koji su nekako drugaciji nego obicno.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 410
23.11.2013 0:51:48   
Njegova mezimica
Inace imala sam jos jedan osecaj, na sredini ciklusa oko 14,15 dana (a tada mi je kraj ovulacije), osetila sam bukvalno celu noc neki rad u materici, neko grcenje, zarenje, toliko jako da me je taj osecaj probudio i kada sam zaspala opet sam kroz ceo san to osecala. To inace nikada pre nisam osetila i ne znam sta bi moglo da bude.

(odgovor članu Njegova mezimica)
Direktna veza do poruke: 411
23.11.2013 7:49:47   
Trcosava
A zašto ne uradiš test? Kasni ti 4 dana. Test bi sada već 'radio'

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 412
23.11.2013 9:20:50   
Njegova mezimica
Pa ne bi da bacam pare posto su krenule da me bole grudi i da imam osecaj u stomaku vec danima kao da cu da dobijem svakog trenutka a nista, sve osetim da jekrenulo a kada odem u wc sve suvo i cisto. Tako da bi sacekala jos par dana pa dotle cisto ovako pitam bez nekog nametanja svog pitanja ta vi mislite na osnovu vasih iskustava. ja sam zbunjena jer ove godine pokusavam i nista cele godine, a pre 7 godina kada sam pozelela da ostanem trudna taj mesec sam ostala i nisam imala ama bas ni jedan jedini simptom osim izostanka m. ni pms simptomi, ni simptome slicni njima, ni prozdrljivost, ni mucninu ma bas nista. Zato sam malo zbunjena sto sve to osetim ali nekako potpuno drugacije nego obicno, kada se razmislim o tome osetim da i shvatim da je drugacije.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 413
23.11.2013 9:28:04   
Trcosava
Svaka trudnoća je priča za sebe. Ne postoji pravilo o simptomima. Primera radi ja sam te tvoje sadašnje simptome imala u trudnoći....

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 414
23.11.2013 9:33:28   
little_one
Prati bazalnu temperaturu, mozes i sad da izmjeris i da pratis temperaturu, ako je visoka, i ostaje narednih dana, velika je vjerovatnoca da jesi trudna, pogotovo ako nije cas visoka cas niska, a ako nisi trudna, mjeri bazalnu i prati kad je ovulacija i znaces i bez testa da li si trudna ili ne...a ako ti je to previse komplikovano za 1 euro mozes kupiti test trakicu i provjeriti da li ista ima...

Direktna veza do poruke: 415
25.11.2013 21:54:21   
Njegova mezimica
Kako se prati temperatura da odredim ovulaciju

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 416
25.11.2013 22:17:58   
jole82
Evo teme Bazalna temperatura
Tamo ti devojke mogu objasniti kako se meri i prati temperatura.

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 417
25.11.2013 22:42:31   
Njegova mezimica

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

Evo teme Bazalna temperatura
Tamo ti devojke mogu objasniti kako se meri i prati temperatura.

Hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 418
27.11.2013 22:02:03   
mina@
Ja sam na pocetku obe trudnoce imala sve simptome kao da ce user posted image ...razbijao me stomak....a tek kada je kasnila cak 1 dan test je pokazao user posted image ... a bas zbog bolova nisam ni pomisljala da je user posted image

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

Direktna veza do poruke: 419
9.12.2013 23:56:32   
Dakica79
Evo i ja da ne ostanem duzna za prave simptone user posted image .Pozdrav i novim i starim trudilicama i trudnicama user posted image dugo me nije bilo pola godine mozda ali sam povremeno gvirila da vidim ima li sta novo... Ja sam konacno posle 3g. jutros ugledala svoje user posted image . Kasnila mi je vestica 5 dana inace dobijam na 28 dana ,od simptoma bolne i otecene grudi dva dana pred ocekivanu,bolovi u donjem stomaku i sevanje u oba jajnika kao pred vesticu ali malo slabije,e pre dva dana krenule blage mucnine i brzo se zamaram,i da,juce na gacicama sluz kao pred O ali samo jednom malo... Svrbuckaju me bradavice ali to je i u pms isto... Ja vam od srca zelim da sto pre ugledate svoje user posted image i da se zajedno radujemo.... Ako se jos necega seti pisacu... Navijam za sve user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 420
10.12.2013 7:34:11   
pipi_coco
Dakica čestitam na user posted image i želim ti školsku trudnoću i najljepših user posted image .

Ja kad sam ostala trudna imala sam simptome identićne pms-u, možda za nijansu jace, ono boli stomak, grudi, i da piškilo mi se cesto. A prvih 10 dana sam stalno imala osjecaj da sam dobila, pa sam non stop trcala da provjerim user posted image user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu Dakica79)
Direktna veza do poruke: 421
10.12.2013 11:02:07   
degu
Čestitam Dakice user posted image
pridruži nam se u prvom tromesečju user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 422
10.12.2013 11:39:29   
madre
dakice, bravooouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 423
11.12.2013 17:24:46   
Dakica79
Cure hvala na cestitkama i zelim vam da se sto pre obradujete i vi vasim user posted image znam kakav je osecaj i nije lako i hiljadu puta sam odustajala i dizala ruke ali sam se uvek potajno nadala, grlim vas sve jako i navijam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 424
11.12.2013 20:16:10   
Ksenix
Cestitam, Dakice! user posted image Bas mi prija danas tvoja vest! Zelim ti bezbriznu trudnocu i sve posle toga! user posted image

(odgovor članu Dakica79)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Ime za decaka
Nina777

Koje vam je ime lepse

Aleksa (75%)

Balsa (25%)

Ukupan broj glasova: 71

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here