|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće III deo
30.10.2013 17:36:16   
17 joka
Lalo,draga moja znas koliko ti to zelim jer istu muku mucimo,svim srcem sam uz vas!

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 376
30.10.2013 17:40:20   
dunja RR
O da Jokče. Danas išla na sastanak na drugi kraj grada, morala sam izaći iz prevoza koliko mi je muka. Umor je postao svakodnevna pojava i to je to. Grudi - bradavice porasle, počele od juče da malo boluckaju. Apetit smanjen.

< Poruku je uredio dunja RR -- 30.10.2013 17:41:01 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 377
30.10.2013 18:15:44   
17 joka
user posted image user posted image pocelo znaci

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 378
30.10.2013 18:22:03   
lalojedac
dunjice zaprasi nas tim simptomima, ja i joka smo zrele za njihuser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 379
30.10.2013 18:24:59   
dunja RR
VUČEEEM, PRAŠIIIM user posted image user posted image user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 380
30.10.2013 18:30:52   
17 joka
evo me odmah ispod samo prasi i vuci

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 381
30.10.2013 18:35:36   
lalojedac
evo i mene,spremnasam,samo vuci i prasi a i ova joka mi sumnjiva,bice da me vuku vec 2 trudnjaceuser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 382
30.10.2013 18:43:28   
17 joka
Lalo ako Bog da ima sve ove stare crte i VTO-vke da preselim u trudnicke teme

Direktna veza do poruke: 383
30.10.2013 18:46:04   
pipi_coco
Evo i trećeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vucem i prašim, prašim te Lalo mnogo, a vucem i prašim i Joku opet za svaki slucaj (al' ja mislim da je ona dovoljno zaprašena i da ce da padnu crtice za vikenduser posted image )

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 384
30.10.2013 19:06:00   
17 joka
Pipi,samo to zelim. Kako si nam ti?

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 385
31.10.2013 8:20:54   
Maja1309
Drage želim vam crtice što prije, a molim vas zaprašite i mene :)

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 386
1.11.2013 10:33:44   
lalojedac
moje vestica je stigla nocas,i grozno se osecam...da ne kvarim raspolozenje,drzim vam palceve...
joko navijam da sutra cujes najradosnije vesti jer ih zasluzujes,samo misli pozitivnouser posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 387
1.11.2013 11:09:38   
17 joka
Lalo, ma bezi rasplaka me, neznam koji mi je djavo samo bih plakala

bas mi je zao za tu vesticu, izvini sto sam mozda bila bezobrazna kad sam rekla da su sanse male da je uspelo,ali sam rekla zato sto znam tu situaciju bili smo u njoj, puno te user posted image user posted image i znam da ce te uspeti sledeci put u Le

Direktna veza do poruke: 388
1.11.2013 12:40:07   
lalojedac
hvala joko...drzim ti palceve i cekam sutra lepe vesti...
mi smo nasli vezu za nekog dobrog urologa ali je trenutno u Americi za mesec dana se vraca i odmah ga zovemo,tj. idemo pa dace Bog da nam konacno otkrije zasto muz nema plivaca i kako da poboljsamo rezultate...do tad pravicemo pauzu od svega i raspitivati se o fondu...pozdrav svim devojkama i puno srece i lepih user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 389
1.11.2013 12:48:23   
17 joka
Lalo , bravo tako treba samo napred do uspeha user posted image

Direktna veza do poruke: 390
1.11.2013 15:59:28   
reic
Cao svima, ja sam nova,nemogu vise da izdrzim moram nekog nesto da pitam.E ovako stoje stvari:ja i mm pokusavamo da dobijemo bebu vec duze od tri god al ja uvek dobijem na kraju meseca i uvek se razocaramo.Naravno ja svaki mesec umisljam simptome i nadam se mada svaki put kazem da necu vise.Zadnji put sam imala 11.10 i trajalo je oko 6 dana sto je normalno za mene. u poslednjih jedno 4 dana mi je svaki dan muka tj oset_im blagu mucninu i na momente oset_im kao grcenje materice (tj u tom delu nesto) grudi su me pekle na momente sve do danas,danas nemam nikake bolove,niti su natekle nista.Jel mi vredi da se nadam ili... a da zaboravila sam da dodam i da idem cesto u wc

< Poruku je uredio reic -- 1.11.2013 16:03:35 >

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 391
1.11.2013 16:11:05   
17 joka
Neznam šta da ti kazem jos je rano za neke simptome ali eto nadam se zajedno sa tobom da ce ovaj mesec biti onaj dobitni. Neznam da li ste radili neke analize za ove 3 god. Da proverite imate li nekih smetnji za zatrudnjivanje.

(odgovor članu reic)
Direktna veza do poruke: 392
1.11.2013 17:28:19   
reic
ja sam imala ranicu na grlicu materice i to sam sredila i rekla je dr da bih posle toga sve trebalo da bude u redu,to sam radila u julu i jos nista, a on je radio spermogram i sve je bilo ok.ako nista nebude ni ovaj mesec oticicu sledeci na sve zivo mada se jako bojim user posted image htela sam samo da vidim dali je neko imao slicno iskustvo.prvo jutro kad mi je bilo muka,mucnina me je probudila ujutru i onda svaki dan kad ustanem pa nadalje osetim mucninu po ceo dan.joj jako se nadam,a koliko se nadam toliko se bojim razocarenju po ko znakoji put user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 393
1.11.2013 17:55:02   
17 joka
sve znam sve verujem, mi se mucimo mnogo duze i znam da nije lako ali docemo svi do nasih user posted image

(odgovor članu reic)
Direktna veza do poruke: 394
1.11.2013 18:16:05   
reic
hvala u svakom slucaju na odg. bicu uz vas koliko god budem mogla (al iskreno se nadam ne dugo nego da je to to user posted image ) niko nas nemoze utesi al bar da razmenjujemo iskustva i da se zajedno nadamo user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 395
2.11.2013 13:52:23   
reic
Danas svi simptomi nestali user posted image izgleda da je to bio samo pms user posted image

(odgovor članu reic)
Direktna veza do poruke: 396
2.11.2013 17:04:42   
Lepamala
drage moje evo da vamse pridruzim, pa da pitam vas koje ste vec ugledale ll crtice, kolliko su vam se razlikovale grudi u pms-u od onih u ranoj trudnoci, pitam ovo jer. smo se decko i ja bas igrali :-) ovaj mesec pa mozda smo se i zaigrali :-) , treba da dobijem od sutra pa do 6og tako mi varira ciklus o par dana, beba bi bila dobrodosla ako je na putu. izvinjavam se na dugackom postu, svim cekalicama zelim da sto pre ugledaju ll crtice

(odgovor članu reic)
Direktna veza do poruke: 397
2.11.2013 17:18:51   
smeško
Meni se nisu razlikovale uopšte, nisu ni bolele, ni porasle. Tako je i u pms-u. Tako je, bar, bilo sada. Prošlog puta su bile prilično veće. Nema pravila. Želim ti da si trudna, ako to želiš.

< Poruku je uredio smeško -- 2.11.2013 17:20:43 >

(odgovor članu Lepamala)
Direktna veza do poruke: 398
2.11.2013 17:25:04   
smeško
Al' sam sročila poslednju rečenicu!user posted image

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 399
2.11.2013 19:49:49   
Lepamala
Hvala na zeljici ne bih se bunila da jesam, ja se kao neckam dok ne zavrsim fax ali bi bilo lepo da bude bebac

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

Da li vam se sviđa ime
lelaigor

Miona?

da (39%)

ne (61%)

Ukupan broj glasova: 761

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here