Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 30.10.2013 17:36:16
|
|
|
|
17 joka
|
Lalo,draga moja znas koliko ti to zelim jer istu muku mucimo,svim srcem sam uz vas!
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 30.10.2013 17:40:20
|
|
|
|
dunja RR
|
O da Jokče. Danas išla na sastanak na drugi kraj grada, morala sam izaći iz prevoza koliko mi je muka. Umor je postao svakodnevna pojava i to je to. Grudi - bradavice porasle, počele od juče da malo boluckaju. Apetit smanjen.
< Poruku je uredio dunja RR -- 30.10.2013 17:41:01 >
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 30.10.2013 18:15:44
|
|
|
|
17 joka
|
pocelo znaci
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 30.10.2013 18:22:03
|
|
|
|
lalojedac
|
dunjice zaprasi nas tim simptomima, ja i joka smo zrele za njih
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 30.10.2013 18:24:59
|
|
|
|
dunja RR
|
VUČEEEM, PRAŠIIIM
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 30.10.2013 18:30:52
|
|
|
|
17 joka
|
evo me odmah ispod samo prasi i vuci
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 30.10.2013 18:35:36
|
|
|
|
lalojedac
|
evo i mene,spremnasam,samo vuci i prasi a i ova joka mi sumnjiva,bice da me vuku vec 2 trudnjace
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 30.10.2013 18:43:28
|
|
|
|
17 joka
|
Lalo ako Bog da ima sve ove stare crte i VTO-vke da preselim u trudnicke teme
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 30.10.2013 18:46:04
|
|
|
|
pipi_coco
|
Evo i treće Vucem i prašim, prašim te Lalo mnogo, a vucem i prašim i Joku opet za svaki slucaj (al' ja mislim da je ona dovoljno zaprašena i da ce da padnu crtice za vikend )
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 30.10.2013 19:06:00
|
|
|
|
17 joka
|
Pipi,samo to zelim. Kako si nam ti?
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 31.10.2013 8:20:54
|
|
|
|
Maja1309
|
Drage želim vam crtice što prije, a molim vas zaprašite i mene :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 1.11.2013 10:33:44
|
|
|
|
lalojedac
|
moje vestica je stigla nocas,i grozno se osecam...da ne kvarim raspolozenje,drzim vam palceve... joko navijam da sutra cujes najradosnije vesti jer ih zasluzujes,samo misli pozitivno
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 1.11.2013 11:09:38
|
|
|
|
17 joka
|
Lalo, ma bezi rasplaka me, neznam koji mi je djavo samo bih plakala bas mi je zao za tu vesticu, izvini sto sam mozda bila bezobrazna kad sam rekla da su sanse male da je uspelo,ali sam rekla zato sto znam tu situaciju bili smo u njoj, puno te i znam da ce te uspeti sledeci put u Le
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 1.11.2013 12:40:07
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala joko...drzim ti palceve i cekam sutra lepe vesti... mi smo nasli vezu za nekog dobrog urologa ali je trenutno u Americi za mesec dana se vraca i odmah ga zovemo,tj. idemo pa dace Bog da nam konacno otkrije zasto muz nema plivaca i kako da poboljsamo rezultate...do tad pravicemo pauzu od svega i raspitivati se o fondu...pozdrav svim devojkama i puno srece i lepih
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 1.11.2013 12:48:23
|
|
|
|
17 joka
|
Lalo , bravo tako treba samo napred do uspeha
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 1.11.2013 15:59:28
|
|
|
|
reic
|
Cao svima, ja sam nova,nemogu vise da izdrzim moram nekog nesto da pitam.E ovako stoje stvari:ja i mm pokusavamo da dobijemo bebu vec duze od tri god al ja uvek dobijem na kraju meseca i uvek se razocaramo.Naravno ja svaki mesec umisljam simptome i nadam se mada svaki put kazem da necu vise.Zadnji put sam imala 11.10 i trajalo je oko 6 dana sto je normalno za mene. u poslednjih jedno 4 dana mi je svaki dan muka tj oset_im blagu mucninu i na momente oset_im kao grcenje materice (tj u tom delu nesto) grudi su me pekle na momente sve do danas,danas nemam nikake bolove,niti su natekle nista.Jel mi vredi da se nadam ili... a da zaboravila sam da dodam i da idem cesto u wc
< Poruku je uredio reic -- 1.11.2013 16:03:35 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 1.11.2013 16:11:05
|
|
|
|
17 joka
|
Neznam šta da ti kazem jos je rano za neke simptome ali eto nadam se zajedno sa tobom da ce ovaj mesec biti onaj dobitni. Neznam da li ste radili neke analize za ove 3 god. Da proverite imate li nekih smetnji za zatrudnjivanje.
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 1.11.2013 17:28:19
|
|
|
|
reic
|
ja sam imala ranicu na grlicu materice i to sam sredila i rekla je dr da bih posle toga sve trebalo da bude u redu,to sam radila u julu i jos nista, a on je radio spermogram i sve je bilo ok.ako nista nebude ni ovaj mesec oticicu sledeci na sve zivo mada se jako bojim htela sam samo da vidim dali je neko imao slicno iskustvo.prvo jutro kad mi je bilo muka,mucnina me je probudila ujutru i onda svaki dan kad ustanem pa nadalje osetim mucninu po ceo dan.joj jako se nadam,a koliko se nadam toliko se bojim razocarenju po ko znakoji put
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 1.11.2013 17:55:02
|
|
|
|
17 joka
|
sve znam sve verujem, mi se mucimo mnogo duze i znam da nije lako ali docemo svi do nasih
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 1.11.2013 18:16:05
|
|
|
|
reic
|
hvala u svakom slucaju na odg. bicu uz vas koliko god budem mogla (al iskreno se nadam ne dugo nego da je to to ) niko nas nemoze utesi al bar da razmenjujemo iskustva i da se zajedno nadamo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.11.2013 13:52:23
|
|
|
|
reic
|
Danas svi simptomi nestali izgleda da je to bio samo pms
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.11.2013 17:04:42
|
|
|
|
Lepamala
|
drage moje evo da vamse pridruzim, pa da pitam vas koje ste vec ugledale ll crtice, kolliko su vam se razlikovale grudi u pms-u od onih u ranoj trudnoci, pitam ovo jer. smo se decko i ja bas igrali :-) ovaj mesec pa mozda smo se i zaigrali :-) , treba da dobijem od sutra pa do 6og tako mi varira ciklus o par dana, beba bi bila dobrodosla ako je na putu. izvinjavam se na dugackom postu, svim cekalicama zelim da sto pre ugledaju ll crtice
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.11.2013 17:18:51
|
|
|
|
smeško
|
Meni se nisu razlikovale uopšte, nisu ni bolele, ni porasle. Tako je i u pms-u. Tako je, bar, bilo sada. Prošlog puta su bile prilično veće. Nema pravila. Želim ti da si trudna, ako to želiš.
< Poruku je uredio smeško -- 2.11.2013 17:20:43 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.11.2013 17:25:04
|
|
|
|
smeško
|
Al' sam sročila poslednju rečenicu!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.11.2013 19:49:49
|
|
|
|
Lepamala
|
Hvala na zeljici ne bih se bunila da jesam, ja se kao neckam dok ne zavrsim fax ali bi bilo lepo da bude bebac
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
Da li vam se sviđa imelelaigorMiona?da (
39%)
ne (
61%)
Ukupan broj glasova: 761Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!