|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće III deo
10.9.2013 12:07:21   
17 joka
Cestitam user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 326
10.9.2013 12:17:38   
New Mom
Hvala vam!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 327
10.9.2013 22:53:05   
mtajcica83

IZVORNA PORUKA: viking RR

Hej, pa čestitam! user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: New Mom
Ponovila sam 13dpo uveče, pozitivan je.

NM cestitam i ja user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 328
11.9.2013 22:46:00   
Malena29
New Mom cestitamuser posted image user posted image
Moje su bradavice jce i danas jako osetljive na dodir a danas mi je 11dpouser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 329
12.9.2013 19:43:00   
bubibubi
I ja primecujem neke promene al ne znam dal smem pomenuti user posted image jer ko ce ti ga znati dal je PMS il nesto drugo . user posted image Uglavnom grudi bas bole i areole su potamnele, ne nesto preterano al se vidi razlika jer su mi bile bas svetle. Kod jajnika osecam nekakvo ziguckanje, povremeno. Tek mi je 20dc a trebala bi dobiti za 5-6 dana. Bem li ga sad user posted image

Pozdrav za sve cekalice user posted image

(odgovor članu Malena29)
Direktna veza do poruke: 330
13.9.2013 8:59:24   
VKaja
dobro jutro, drage dame user posted image

meni je danas 19-ti dan ciklusa, od juce me jajnici zigaju, a jutros je nekako pocela materica da se grci.. mislim da je rano za bilo kakve simptome, ali ja se nadam da smo ovaj put uboli.. user posted image

(odgovor članu bubibubi)
Direktna veza do poruke: 331
13.9.2013 9:03:10   
New Mom
Jao, ti simptomi! Čovek nikako da provali da l je pms, trudnoća ili stomačni.

Navijam svima da je user posted image !user posted image

(odgovor članu VKaja)
Direktna veza do poruke: 332
13.9.2013 9:11:19   
VKaja
hvala NM user posted image

ne mogu da docekam da prodje vikend i uradim betu :)

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 333
13.9.2013 14:48:00   
pipi_coco
Danas me mutno i tupo boli glava i muka mi je, ali ne znam je li mi muka od glavobolje ili me glava boli od mučnine, bljak sam svakako.

Nego može li mi neko iskusniji odgovoriti da li je uopšte moguće razlikovati bol u stomaku uzrokovanu PMS-om od boli koja se pojavljuje kao rani znak trudnoćeuser posted image

(odgovor članu VKaja)
Direktna veza do poruke: 334
13.9.2013 14:55:34   
dijana1*
Kada sam prvi put ostala trudna omala sam jake bolove i bila sam ubedjena da cu svakog casa dobiti, cak sam i ulozak nosila koliko sam bila ubedjena da stize. Ali nije stigle su user posted image user posted image
Ovaj put me nista nije bolelo , samo se nije pojavila. Tako da nema pravila.
Pipi nadam se da ti nece stici i da ces ugledati svoje crtice.

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 335
13.9.2013 15:08:37   
pipi_coco
Dijana hvala ti na odgovoru.
Svjesna sam da ne postoje baš pravila jer dvije žene ne mogu osjećati isto, niti se dvije trudnoće mogu osjećati isto.

Inače nemam tako težak oblik PMS-a, pa se ovaj put nadam da to nije PMS. Npr glavobolje od kojih me hvata mučnina obično imam 2-3 dc, a ne prije vještice.
Uh i ja se nadam da neće stići koza nego crtice.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 336
13.9.2013 15:15:26   
dijana1*
Pipi ja obicno nemam bolne cikluse, jako retko i tada se bas potrefilo. Bas je bolelo i sevalo. Sada nista, mozda par blagih grcica ali neprimetno skroz.
Znam da je to cekanje najgore user posted image
Meni je ovaj put znak bila "iznenadna"prehlada. Odjednom nos zacepljen i pojavio se kasalj. Nos mi je jos uvek zacepljenuser posted image
Navijam za crticeuser posted image

Direktna veza do poruke: 337
13.9.2013 15:17:59   
Tiziana
JA prvi put kad sam zatrudnela nisam imala ama bas nikakve znake,ni pms,ni nista,nista. A onda sam posle prvog porodjaja pred svaku menstruaciju imala glavobolje.kad sam drugi put ostala u drugom stanju,taj mesec nisam uopste imala glavobolju.I znala sam da je to to.Da,i osula sam se sva bila po stomaku i rukama,ali to mozda nema nikakve veze sa tim jer inace imam ekcem pa je to verovatno bio neki oblik toga.

Direktna veza do poruke: 338
13.9.2013 15:31:09   
VKaja
Pipi, ja sam u prvoj trudnoci imala par dana uzasne glavobolje (pre nego sto bi trebala dobiti su prestale).. tacno se secam da mi je to bio prvi znak trudnoce, tj kada sam saznala da sam trudna setila sam se tih glavobolja.. u drugoj trudnoci (koju sam izgubila) isto sam imala par dana glavobolje i bol u jajnicima, a u desnom jajniku je bio toliki bol da se produzavao nekako na nogu.. user posted image

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 339
13.9.2013 15:34:34   
srnad
Pipi kod mene je ovako bilo...
pokusavali smo 1,5 god.U februaru prosle god imala sam odnose pre plodnih dana (ovulacija mi je tacno 13-14 dan),15.feb me uvece toliko zaboli stomak da sam mislila da je napad slepog creva.Nisam mogla da stanem na noge da odem do wc-a. 23.feb uradim test,onuser posted image .Odem kod dr,uzmem uputu za betu,a ona 666! Na kraju me pita dr: pa koliko vam kasni a ja mu kazem da tek treba da dobijem 28.feb. Zena me pogleda kao najveceg kretena! A moj V dodje 9.12. Taj bol u stomaku je bio gori od porodjajnog bola!

Direktna veza do poruke: 340
13.9.2013 18:01:54   
bubibubi
pipi, i ja sam imala uzasnu glavobolju 3-4 dana. Nikad nisam osetila toliki bol al je to bilo negde posle ovulacije (otprilike) I proslo samo od sebe.
Jedva cekam kad cu odraditi test. Nadam se da ce me strpljenje drzati user posted image
Navijam za II crtke.

(odgovor članu srnad)
Direktna veza do poruke: 341
13.9.2013 19:38:50   
New Mom
Pipi, ja sam mislim gore pisala. 10 i 11dpo sam imala nenormalnu glavobolju. Neizdržljivu.

A što se bola tiče, to ne znam da ti opišem. Verovatno pošto sam već 2 puta prošla kroz ovo, tačno sam razlikovala koji su ovo drugi bolovi u odnosu na one pms-a.

(odgovor članu bubibubi)
Direktna veza do poruke: 342
14.9.2013 19:35:10   
Malena29
user posted image user posted image je danas trebala da stigne medjutim jos nije,nesto me stomak ni ne boli a sve vise i vise mislim da sam user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 343
14.9.2013 19:35:52   
New Mom
Držim fige!user posted image

(odgovor članu Malena29)
Direktna veza do poruke: 344
14.9.2013 19:50:56   
Malena29
hvala ti NM sto ste uz mene,to mi mnogo znaciuser posted image user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 345
15.9.2013 10:52:17   
buba m
Malena29 nadam se da je user posted image ovaj put zaboravila na tebe. Kad radiš testić?

(odgovor članu Malena29)
Direktna veza do poruke: 346
15.9.2013 16:12:36   
pipi_coco
Hvala vam na odgovorima drage moje user posted image

Danas sam umorna i imam nekakav čudan osjećaj kao da me jajnici žuljaju, nije to bol nego nešto kao da mi smeta, glavobolja je prestala danas.

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 347
15.9.2013 17:21:09   
VKaja
pipi, kada ti NE treba da dobijes?

Direktna veza do poruke: 348
16.9.2013 8:20:47   
pipi_coco
VKaja danas ne treba da dobijem user posted image

Zadnja dva puta user posted image je stigla u popodnevnim satima.

(odgovor članu VKaja)
Direktna veza do poruke: 349
16.9.2013 11:01:17   
Jole84
Pipi vučem te jaaaaako,da ovog puta ne stigne user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

vaginalni orgazam
pisuljica

skoro uvek dozivim (56%)

para puta sam dozivela (26%)

nikada :( (18%)

Ukupan broj glasova: 82

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here