Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 15.12.2013 13:20:56
|
|
|
|
Dakica79
|
Ksenix hvala ti od srca , kako je kod tebe ima li sta novo ? Zelim vam svima da vam Nova godina donese najlepse crtice
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 18.12.2013 22:44:40
|
|
|
|
mica0
|
Imala sam poslednji ciklus 08.11. i kasni mi. Rizican odnos sam imala 01.12. i nemoguce da su mi bili tad plodni dani. Pre 6 dana sa, bila kod ginekologa rekao mi je da mi zidovi materice izgledaju kao da cu uskoro da dobijem ,ali od ciklusa nema glasa. Inace boli me stomak kao kad treba da dobijem vec 10 dana. I piskim poslednjih 7 dana non stop, mislila sam da sam prehladjena ali nisam. Radila sam test 10. 12. ali bio je negativan. Sta da radim dalje? Inace kad sam prvi put ostala trudna ovulacija mi je bila kasnila dve nedelje, ali sad nemoguce da mi je bila 23. dan.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 19.12.2013 8:38:53
|
|
|
|
vonavoj
|
mica,ako su ti duzi ciklusi,postoji sansa,mada dr na uz bi trebalo da vidi po materici,za sta se sprema,za ili ..a da uradis betu?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.12.2013 13:48:59
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Drage moje, da podelim sa vama jedan moj rani znak trudnoce, a to je umor. Konstantni umor i bezvoljnost da bilo sta uradim. Iako tada nisam radila i ceo dan sam odmarala svejedno mi je sve bilo tesko. To sam pocela da osecam otprilike 3-4 nedelje trudnoce iako tad nisam znala razlog, ali kad sam saznala da sam trudna bilo mi je jasno jer tako nesto mi se nikad nije desilo. Nazalost ta trudnoce se zavrsila sa missed ab. ali sad ponovo radimo na tome i nadam se da cemo uskoro napraviti
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 27.12.2013 9:11:32
|
|
|
|
mica0
|
Uradim betu, rezultat 12, 7 a granica 5, sestra kaze trudna si, dr kaze ponovicemo za 7 dana, ja taj isti dan dobijem, haos.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 27.12.2013 9:13:19
|
|
|
|
vonavoj
|
mica,da nije bila biohemijska
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 1.1.2014 23:30:22
|
|
|
|
Sosa Mena
|
1. Implatacijsko krvare 10-og dana od O (pojavilo se samo jednom prilikom brisanja) 2. Bol u donjem delu stomaka 3. Bol u ledjima 4. Bolene grudi i jako osetljive bradavice 5. Tamni areol oko bradavica 6. Mucnina (bez povracanja) 7. Kiselina 8. Pojacan apetit u vecernjim satima 9. Temperatura konstantno 37.1 10. Glavobolja 11. Umor 12. Ukus metala u ustima 13. Zatvor
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.1.2014 0:02:39
|
|
|
|
Maja1309
|
bravo za nabrojane simptome, samo još napiši u kojem periodu trudnoće, baš je super pregledno
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.1.2014 0:18:05
|
|
|
|
madre
|
majo, ona je saznala da je trudna, ja mislim, 30og decembra, tako da su ovo bas rani, najraniji znaci trudnoce
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.1.2014 0:28:51
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Meni je tacna ko sat dobijam na 28dana. Test sam uradila 30-og to mi je bio 28dc. 15 dana od O, a 5 dana od implatacije. Pratila sam ovulaciju sa maybe beby.
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.1.2014 9:13:31
|
|
|
|
IVA 11
|
Čestitam! Ovo su najraniji znaci ja mislim...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.1.2014 10:29:26
|
|
|
|
Maja1309
|
sosa mena jako mi je drago zbog tebe. koliko se ti dugo trudiš? kako znaš da ti je implementacija bila 8dpo?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.1.2014 10:59:21
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Hvala Ivo. Pradila sam plodne dane sa maybe beby. Ja vec imam cerkicu od dve godine. Iskreno za ovo drugo se nisam nesto bas trudila jednostavno se desilo. Jer zbog Mene nemam vremena ni da disem Ovo je bilo danas je O ako sad ne iskoristim priliku nikad necu i eto od samo jednog odnosa za ceo ciklus
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.1.2014 11:02:56
|
|
|
|
vonavoj
|
soso,posalji sad meni taj maybe baby.da ubodem i ja tako..posto je nemoguce od nasih djavolaka!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.1.2014 11:05:10
|
|
|
|
Maja1309
|
sosa da znaš da si prava sretnica reci mi jesi zadovoljna sa may baby, jel se on kupi samo jednom i uvijek ga imaš? ima li neko ograničenje u korištenju?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.1.2014 11:19:41
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Poklonila mi ga je koleginica sa posla. NJoj vise nije trebao Doduse ona ga je koristila da ne zatrudi. I kaze ona meni pre dva meseca evo ti ovo da se igras I vala poigrala sam se Majo kupis jednom i imas ceo zivot. Samo se baterije menjaju.
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.1.2014 11:20:58
|
|
|
|
Maja1309
|
jel maby baby pouzdanije od lh trakica i jel zgodan za korištenje?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.1.2014 11:23:11
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sto se tice pouzdanosti mislim da u lh pouzdanije. Jer ovaj zna i da pobrljavi ukoliko ga nepravilno koristis. Imas negde na forumu o njemu. Ja lh trakice nikad koristila nisam i ovo sam cisto iz fazona jer moze meni da bude plodno koliko mi volja ako mm spermic nije spreman da izvrsi oplodnju.
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.1.2014 13:39:48
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja sam u prvoj trudnoći imala samo bolne grudi kroz cijelu trudnoću skoro, Nisam ni mučnine imala, nisam ni znala da sam trudna jer su mi tad bile neredovne ... Sad od silne želje imam svakakve simptome, samo trudnoću ne
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.1.2014 17:55:16
|
|
|
|
Sosa Mena
|
1. Implatacijsko krvare 10-og dana od O (pojavilo se samo jednom prilikom brisanja) 2. Bol u donjem delu stomaka 3. Bol u ledjima 4. Bolene grudi i jako osetljive bradavice 5. Tamni areol oko bradavica 6. Mucnina (bez povracanja) 7. Kiselina 8. Pojacan apetit u vecernjim satima 9. Temperatura konstantno 37.1 10. Glavobolja 11. Umor 12. Ukus metala u ustima 13. Zatvor 14. Pojacan sekret belicasto-zuckaste boje 15. bubuljice Morala sam da dopunim spisam Madre me podsetila
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 4.1.2014 9:10:05
|
|
|
|
lalojedac
|
zdravo devojke i čestitam svima koji su ugledali crtice i neka povuku i nas koji željno iscekujemo a nikako da se desi,i to godinama. uglavnom danas mi je dan D,i ništa se ne dešava,uvek imam izražen pms a sad ništa,imala sam danima glavobolju,grudi mekane ali deluju velike,a uvek me razbijaju! jajnike kao da nemam,osetim neko peckanje,imam neke grčeve po stomaku,i na momente bol kao da sam dobila,i ono što me najviše brine jeste bol u predelu pupka,da li je uopšte i moguće? postala sam histericna,raspoloženje mi je užasno promenljivo i non stop imam potrebu da nešto cistim i brisem. iskreno ovaj mesec smo imali jako puno obaveza i nemam pojma kad je bila O,ni da li smo je uboli,a iskreno,možda su bila 2 do 3 odnosa. crte čekamo 7 god i ne znam što sam od jutros puna nade,prosto je nemoguće!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 4.1.2014 12:14:45
|
|
|
|
madre
|
lalo, to mogu biti simptomi trudnoce, pogotovu sto kazes da ti prakticno kasni, a ja sam razumela se to inace ne desava, je l? tako da ja navijam iz sve snage da je u pitanju to bi bilo diiivno
< Poruku je uredio madre -- 4.1.2014 12:15:29 >
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 4.1.2014 13:14:30
|
|
|
|
lalojedac
|
madre dace Bog! pa u suštini imam uvek jak pms,a sad ništa,sve neke novine,sve mi je drugačije,možda tripujem,možda ja bio anovulatoran ciklus,ali ako se dobro sećam par dana sam imala jako izraženu plodnu sluz ali iskreni ne mogu da vratim film kad smo muckali,sve je bilo spontano,jer kažem imali smo puno drugih stvari na mozgu. uglavnom,ako nema veštice ja cu na Božić uraditi test! drzite palceve da posle ovolikih godina saznam kako je videti 2 crte!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 4.1.2014 13:33:21
|
|
|
|
vonavoj
|
Lalo,beba i dolazi uglavnom u takvim spontanim situacijama! Navijam jako!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 5.1.2014 15:24:09
|
|
|
|
lalojedac
|
gde ste devojke? još ništa od veštice,mučno mi je ovo,čas mislim da sam dobila čas da neću,uh,da je da prodje ovih par dana pa da uradim test,kakav je grlic u trudnoći?sinoć sam se iznenadila,nekako je bio na sredini,malo više na gore,ali nekako skroz čudan,nikad nije bio ovakav,zadebljan i nekako kao da je zatvoren,nemam pojma,totalno drugačiji nego ikad do sad,bojim se da se ne utripujem žestoko pa da se razocaram ali šta je tu je,za 2 dana test..
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?