Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 21.1.2014 12:33:41
|
|
|
|
Maleno85
|
Da vas i ja pozdravim, nakon par godina :-) Ne treba da dobijem sutra, trudimo se godinu i par mjeseci, nikako da ubodemo Imamo vec jednog malog andjelka, te dve crtice sam docekala sa svojim rr drugarima. Svima puno srece želim. Cmok
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 21.1.2014 13:04:14
|
|
|
|
vonavoj
|
maleno,dodji na crtice! ima nas koji isto pokusavamo drugi put! navijamo!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 21.1.2014 13:05:49
|
|
|
|
Maleno85
|
Znala sam ja da sam promasila temu, ovdje cu o simptomima dok ih popisem sve dok cekam da ne dobijem Eto me na crtice, ako ih budem znala naci
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 22.1.2014 18:22:05
|
|
|
|
MarijaMasha
|
Drage moje, ne mogu da nadjem temu vezanu za to sto me interesuje, ali nadam se da cete mi pomoci, naime zadnju menstruaciju sam imala 07.01. trajala je 6 dana, posle sam imala nezasticen odnos, posto radimo moj muz i ja na bebi, takodje sam imala odnos i 18.01 kao i 19.01. (to su 12-13 dan) mozda je u to vreme ovulacija, posto su mi odnosi redovni, 28-30 dana. Muci me to, sto sam posle tih odnosa, odnosno uvece u nedelju, kao i u ponedeljak, pa i danas, imam blago krvarenje, nemam bolove, ali se pojavljuje krv, svetle boje, na momente braon, onda prodje, pa se ujutru opet pojavi na nekoliko sati....sta vi mislite, da li je to mozda implantacijsko krvarenje (ukoliko se ovulacija desila pre) ili mozda ovulatorno krvarenje....vec pocinje ovo da me nervira.Pokusavamo oko 3 meseca,a jos uvek nista...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 23.1.2014 10:26:58
|
|
|
|
Maleno85
|
MarijaMasha, moze biti i jedno i drugo. Posto pises da si zadnju M imala 07.01. moraces da cekas da vidis sta ste smuckali, svu srecu ti želim, navijam da budu . E sad ovako.. Ja sam juce trebala dobiti, a nisam Od simptoma imam sledece: Muka mi je ponekad, najvise u toku noci, budim se gladna. Trcim u WC svako malo. Ne mogu da okusim ni kap alkohola (tako mi je bilo i u prvoj trudnoci) mnooogo sam pospana, grudi nisu tvrde, ali su bolne sa strana,nista sto ne mogu trpiti, i nekada me malo zigaju(probadaju), osjecam jajnike s vremena na vreme, ali nekako cudno, nije kao kad trebam dobiti. Iscjedak nemam, bar ne neki klasicni, nego je sve nekako vlazno i uglavnom prozirno. E sad cemo cekati par dana, pa cemo vidjeti sta se desava. U zivotu mi je kasnilo tri puta, jednom kad sam imala upalu jajnika, drugi put kad sam ostala trudna i treci put ne znam zasto,vjerovatrno zbog stresa. Sad nisam prehladjena, a nisam ni pod stresom Dajem vjestici fore do kraja sedmice, ako ne dodje radim test.
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 23.1.2014 10:35:15
|
|
|
|
MarijaMasha
|
Maleno85, hvala na odgovoru, evo danas je krvarenje prestalo, tj jos juce, drugih simptoma nemam, osim sto mi je lice posuto bobuljicama, uvek mi izadju, ali ne toliko...sada treba da dobijem 05.02. pa jos ima da se nacekam...mozda ce se javiti jos neki simptom, mozda je to bilo ovulatorno krvarenje, pa cemo i veceras u akciju : jedino sto sam primetila juce bazalna 36.5 a danas 37, mozda je to neki znak.....Meni da bi bilo muka, to bi meni bio siguran znak za trudnocu, jer retko kada mi je u zivotu muka, tj da imam mucnine, sacekaj jos dva tri dana, pa uradi test, drzim fige....
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.1.2014 1:05:34
|
|
|
|
Milichica87
|
Cao devojke,vec neko vreme citam ovu temu..pa evo da se uclanim..trebala bih da ne dobijem 25-og otrilike,jer mi je ciklus na 28 dana ali mi se zadnja dva meseca poremetio..bili smo jako vredni ovog meseca.Ali vec godinu i 4 meseca nista..jedan jajovod mi nije prohodan,a ovog meseca je bila O na onom prohodnom.E sad cini mi se da cu dobiti( deluje mi kao nemoguca misija da ne dobijem),osecam grceve u materici,i donjem delu stomaka i kao da sad dizala nesto tesko..e sad blaze je od menstrualnih bolova,ali mozda se tek zahuktavaju..ako i ovog meseca ne bude nista verovatno cu na VTO...a da radila sam test danas,znaci 2 dana pre ocekivane i negativan..zanima me da li je neko imao taj osecaj u stomaku kao da je dizao nesto tesko? Ja se bas raspisala...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.1.2014 15:58:45
|
|
|
|
Minja23
|
milichica87,zao mi je so cu te razocarati...imala sam ja taj osecaj proslog meseca :( kao da imam malu upalu trbusnjaka ...kod mene je takav osecaj bio :( i nista ... inace...danas mi se desilo da je dosla,ali prvi put u zivotu jako jako svetle boje...3 puta sam isla do wc-a...prva dva puta (danas) je bilo na ulosku,na trecem ulosku sad sam gledala nema nista...a stomak je polako (tek sad) poceo da me kida...a kad sam prvi put ugledala tu rozikastu krv nisam osetila nikakvu bol u stomaku,kao da ne treba da dobijem...uhh...videcu veceras...pa javljam sutra...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.1.2014 16:41:35
|
|
|
|
Milichica87
|
I ja je cekam sutra..i ne nadam se vise...deluje mi kao nemoguca misija da ugledam te
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 26.1.2014 19:20:34
|
|
|
|
Milichica87
|
Minja kakvo je stanje?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 27.1.2014 10:45:55
|
|
|
|
Minja23
|
uh...stanje ...dosla vesticara e vala prava je vestica na metli...e sad...islo mi je 3 dana(traje mi 6-7) i sinoc stalo (znaci manje od 3 dana)....samo je stalo... necu da se nadam nicemu zato sto je bila obilna ....a danas idem da radim AMH i zakazala sam ASA test na torlaku za 18. idemo daljeeee da ispunimo saaaan Milichice87 kakva je kod tebe situacija?
< Poruku je uredio Minja23 -- 27.1.2014 10:46:26 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 27.1.2014 14:04:15
|
|
|
|
mica0
|
Sta znaci jedna puna crta, a druga svetlija na testu trudnoce? Inace, kasni mi 6 dana.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 27.1.2014 14:09:36
|
|
|
|
IVA 11
|
Znaci da si trudna! Čestitam ti!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 27.1.2014 14:14:22
|
|
|
|
vonavoj
|
mica0,nisi nikad radila test,a imas bebicu prosli mesec si bese imala malo pozitivnu betu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 27.1.2014 14:25:10
|
|
|
|
mica0
|
Vonavoj, oduvek sam imala neredovne ovulacije, tako da mi je bacanje para na testove bilo suvisno, samo beta. Jeste , prosli mesec,ali sam dobila. Sad sam otprilike imala odnos na pola ciklusa, i ponovo mi kasni, ali dok ne odem kod dr, ne verujem testu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 27.1.2014 14:33:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije bitno koje je debljine druga crtica vec je bitno da li postoji,cestitam
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 27.1.2014 14:36:23
|
|
|
|
vonavoj
|
ako se vide kao na uputstvu,to je to! cestitam!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 27.1.2014 14:38:34
|
|
|
|
mica0
|
Vidi se kao nesto Javicu Vam sta je bilo, ne bih prerano da se radujem, tako i proslog meseca, pa se ispostavilo da sam imala folikul koji je pukao i zbog toga mi je kasnila, a beta je bila mala. tek 12.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 27.1.2014 15:30:41
|
|
|
|
Anoniman
|
To ti je bila biohemiska trudnoca,sada uradi betu da znas
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 27.1.2014 21:44:09
|
|
|
|
Suki83
|
Veliki pozdrav za sve , eto mene ponovo posle dužeg vremena. Imam i po koje pitanje. Zadnja veštica mi je bila 6.1. Danas mi je 21. dan ciklusa, kod doktora sam bila 16.01. tada je na UZ video folikul od 16,5mm. Bili smo vredni ovaj mesec . Mene vec danima boluckaju jajnici, kao neko treperenje, grudi bolne od juče... Više ne znam šta da mislim... Za vreme pms mi ne treperi tako u donjem delu stomaka... Naduvana kao žabetina... Volela bih da je Pomagajte... Postoje li takvi simptomi?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 27.1.2014 22:05:23
|
|
|
|
IVA 11
|
Vjeruj mi da se isto tako osjećam, samo me grudi ne bole, ali me stomak rastura, najviše noću čim sjednem da odmorim, treperi mi, pulsira, bridi donji dio stomaka, tj. lijevi jajnik. Nadušena sam isto...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 27.1.2014 22:08:54
|
|
|
|
vonavoj
|
sve moze biti i ne mora opterecenost je cudo! jos nedelju dana devojke,pa cete znati
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 27.1.2014 22:14:43
|
|
|
|
Suki83
|
Haos, nisam nešto mnogo opterećena, tj. trudim se da ne umišljam znam da je rano još za sve, ciklusi su mi od 25 do 28 dana, ali ovakav PMS nikada nije bio, čak i leđa bole... i neki žućkasto beli sekret, što ranije nisam primećivala. Biće da sam se sva poremetila, haha
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 27.1.2014 22:22:58
|
|
|
|
vonavoj
|
i sekret je dobar znak tako sam se i ja tripovala pretprosli ciklus,sve simptome,temper.visoka,kad ono corak previse osluskujemo svoje telo..to nam je u krvi
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.1.2014 8:27:21
|
|
|
|
mica0
|
Znaci vonavoj da se ne radujem unapred? Idem kod dr tek za nedelju dana, jer nista mi nece videti na uz, pa ce mi vaditi betu, pa ce ona sigurno biti mala, pa ce me terati da ponovim to za nedelju dana. ovako saznacu sve sledeceg utorka ako do tada ne dobijem
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?