|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće III deo
21.1.2014 12:33:41   
Maleno85
Da vas i ja pozdravim, nakon par godina :-)

Ne treba da dobijem sutra, trudimo se godinu i par mjeseci, nikako da ubodemouser posted image
Imamo vec jednog malog andjelka, te dve crtice sam docekala sa svojim rr drugarima.
Svima puno srece želim.
Cmokuser posted image

Sve mi je lako kad znam da me TI volis..
T&N 15.05.2010.
Nase malo carstvo, nasa sreca najveca, ponos i podsticaj..
ZAJEDNO SMO JACI :-)
TNT 14.05.2011.

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 476
21.1.2014 13:04:14   
vonavoj
maleno,dodji na crtice!user posted image
ima nas koji isto pokusavamo drugi put!user posted image
navijamo!

(odgovor članu Maleno85)
Direktna veza do poruke: 477
21.1.2014 13:05:49   
Maleno85
Znala sam ja da sam promasila temu, ovdje cu o simptomima dok ih popisem sve dok cekam da ne dobijem user posted image

Eto me na crtice, ako ih budem znala naciuser posted image

T&N 15.05.2010.
TNT 14.05.2011.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 478
22.1.2014 18:22:05   
MarijaMasha
Drage moje, ne mogu da nadjem temu vezanu za to sto me interesuje, ali nadam se da cete mi pomoci, naime zadnju menstruaciju sam imala 07.01. trajala je 6 dana, posle sam imala nezasticen odnos, posto radimo moj muz i ja na bebi, takodje sam imala odnos i 18.01 kao i 19.01. (to su 12-13 dan) mozda je u to vreme ovulacija, posto su mi odnosi redovni, 28-30 dana. Muci me to, sto sam posle tih odnosa, odnosno uvece u nedelju, kao i u ponedeljak, pa i danas, imam blago krvarenje, nemam bolove, ali se pojavljuje krv, svetle boje, na momente braon, onda prodje, pa se ujutru opet pojavi na nekoliko sati....sta vi mislite, da li je to mozda implantacijsko krvarenje (ukoliko se ovulacija desila pre) ili mozda ovulatorno krvarenje....vec pocinje ovo da me nervira.Pokusavamo oko 3 meseca,a jos uvek nista...

(odgovor članu Maleno85)
Direktna veza do poruke: 479
23.1.2014 10:26:58   
Maleno85
MarijaMasha, moze biti i jedno i drugo.user posted image Posto pises da si zadnju M imala 07.01. moraces da cekas da vidis sta ste smuckali, svu srecu ti želim, navijam da budu user posted image .

E sad ovako..
Ja sam juce trebala dobiti, a nisam user posted image Od simptoma imam sledece:
Muka mi je ponekad, najvise u toku noci, budim se gladna. Trcim u WC svako malo. Ne mogu da okusim ni kap alkohola (tako mi je bilo i u prvoj trudnoci) mnooogo sam pospana, grudi nisu tvrde, ali su bolne sa strana,nista sto ne mogu trpiti, i nekada me malo zigaju(probadaju), osjecam jajnike s vremena na vreme, ali nekako cudno, nije kao kad trebam dobiti. Iscjedak nemam, bar ne neki klasicni, nego je sve nekako vlazno i uglavnom prozirno. E sad cemo cekati par dana, pa cemo vidjeti sta se desava. U zivotu mi je kasnilo tri puta, jednom kad sam imala upalu jajnika, drugi put kad sam ostala trudna i treci put ne znam zasto,vjerovatrno zbog stresa. Sad nisam prehladjena, a nisam ni pod stresom user posted image Dajem vjestici fore do kraja sedmice, ako ne dodje radim test.user posted image

T&N 15.05.2010.
TNT 14.05.2011.

(odgovor članu MarijaMasha)
Direktna veza do poruke: 480
23.1.2014 10:35:15   
MarijaMasha
Maleno85, hvala na odgovoru, evo danas je krvarenje prestalo, tj jos juce, drugih simptoma nemam, osim sto mi je lice posuto bobuljicama, uvek mi izadju, ali ne toliko...sada treba da dobijem 05.02. pa jos ima da se nacekam...mozda ce se javiti jos neki simptom, mozda je to bilo ovulatorno krvarenje, pa cemo i veceras u akciju :user posted image jedino sto sam primetila juce bazalna 36.5 a danas 37, mozda je to neki znak.....Meni da bi bilo muka, to bi meni bio siguran znak za trudnocu, jer retko kada mi je u zivotu muka, tj da imam mucnine, sacekaj jos dva tri dana, pa uradi test, drzim fige....

(odgovor članu Maleno85)
Direktna veza do poruke: 481
24.1.2014 1:05:34   
Milichica87
Cao devojke,vec neko vreme citam ovu temu..pa evo da se uclanim..trebala bih da ne dobijem 25-og otrilike,jer mi je ciklus na 28 dana ali mi se zadnja dva meseca poremetio..bili smo jako vredni ovog meseca.Ali vec godinu i 4 meseca nista..jedan jajovod mi nije prohodan,a ovog meseca je bila O na onom prohodnom.E sad cini mi se da cu dobiti( deluje mi kao nemoguca misija da ne dobijem),osecam grceve u materici,i donjem delu stomaka i kao da sad dizala nesto tesko..e sad blaze je od menstrualnih bolova,ali mozda se tek zahuktavaju..ako i ovog meseca ne bude nista verovatno cu na VTO...a da radila sam test danas,znaci 2 dana pre ocekivane i negativan..zanima me da li je neko imao taj osecaj u stomaku kao da je dizao nesto tesko? Ja se bas raspisala...user posted image

(odgovor članu MarijaMasha)
Direktna veza do poruke: 482
24.1.2014 15:58:45   
Minja23
milichica87,zao mi je so cu te razocarati...imala sam ja taj osecaj proslog meseca :( kao da imam malu upalu trbusnjaka ...kod mene je takav osecaj bio :( i nista ...user posted image

inace...danas mi se desilo da je user posted image dosla,ali prvi put u zivotu jako jako svetle boje...3 puta sam isla do wc-a...prva dva puta (danas) je bilo na ulosku,na trecem ulosku sad sam gledala nema nista...a stomak je polako (tek sad) poceo da me kida...a kad sam prvi put ugledala tu rozikastu krv nisam osetila nikakvu bol u stomaku,kao da ne treba da dobijem...uhh...videcu veceras...pa javljam sutra...user posted image user posted image

(odgovor članu Milichica87)
Direktna veza do poruke: 483
24.1.2014 16:41:35   
Milichica87
I ja je cekam sutra..i ne nadam se vise...deluje mi kao nemoguca misija da ugledam te user posted image

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 484
26.1.2014 19:20:34   
Milichica87
Minja kakvo je stanje?

Direktna veza do poruke: 485
27.1.2014 10:45:55   
Minja23
uh...stanje ...dosla vesticara user posted image e vala prava je vestica na metli...e sad...islo mi je 3 dana(traje mi 6-7) i sinoc stalo (znaci manje od 3 dana)....samo je stalo...user posted image necu da se nadam nicemu zato sto je bila obilna ....a danas idem da radim AMH i zakazala sam ASA test na torlaku za 18. user posted image idemo daljeeee da ispunimo saaaan user posted image user posted image
Milichice87 kakva je kod tebe situacija?

< Poruku je uredio Minja23 -- 27.1.2014 10:46:26 >

Direktna veza do poruke: 486
27.1.2014 14:04:15   
mica0
Sta znaci jedna puna crta, a druga svetlija na testu trudnoce? Inace, kasni mi 6 dana.

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 487
27.1.2014 14:09:36   
IVA 11
Znaci da si trudna! Čestitam ti! user posted image

(odgovor članu mica0)
Direktna veza do poruke: 488
27.1.2014 14:14:22   
vonavoj
mica0,nisi nikad radila test,a imas bebicuuser posted image
prosli mesec si bese imala malo pozitivnu betuuser posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 489
27.1.2014 14:25:10   
mica0
Vonavoj, oduvek sam imala neredovne ovulacije, tako da mi je bacanje para na testove bilo suvisno, samo beta. Jeste , prosli mesec,ali sam dobila. Sad sam otprilike imala odnos na pola ciklusa, i ponovo mi kasni, ali dok ne odem kod dr, ne verujem testu user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 490
27.1.2014 14:33:37   
Anoniman
Nije bitno koje je debljine druga crtica vec je bitno da li postoji,cestitam user posted image

(odgovor članu mica0)
  Direktna veza do poruke: 491
27.1.2014 14:36:23   
vonavoj
ako se vide user posted image kao na uputstvu,to je to!
cestitam!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 492
27.1.2014 14:38:34   
mica0
Vidi se kao nesto user posted image Javicu Vam sta je bilo, ne bih prerano da se radujem, tako i proslog meseca, pa se ispostavilo da sam imala folikul koji je pukao i zbog toga mi je kasnila, a beta je bila mala. tek 12.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 493
27.1.2014 15:30:41   
Anoniman
To ti je bila biohemiska trudnoca,sada uradi betu da znas

(odgovor članu mica0)
  Direktna veza do poruke: 494
27.1.2014 21:44:09   
Suki83
Veliki pozdrav za sveuser posted image , eto mene ponovo posle dužeg vremena. Imam i po koje pitanje. Zadnja veštica mi je bila 6.1. Danas mi je 21. dan ciklusa, kod doktora sam bila 16.01. tada je na UZ video folikul od 16,5mm. Bili smo vredni ovaj mesec user posted image . Mene vec danima boluckaju jajnici, kao neko treperenje, grudi bolne od juče... Više ne znam šta da mislim... Za vreme pms mi ne treperi tako u donjem delu stomaka... Naduvana kao žabetina... Volela bih da je user posted image Pomagajte... Postoje li takvi simptomi? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 495
27.1.2014 22:05:23   
IVA 11
Vjeruj mi da se isto tako osjećam, samo me grudi ne bole, ali me stomak rastura, najviše noću čim sjednem da odmorim, treperi mi, pulsira, bridi donji dio stomaka, tj. lijevi jajnik. Nadušena sam isto...

(odgovor članu Suki83)
Direktna veza do poruke: 496
27.1.2014 22:08:54   
vonavoj
sve moze biti i ne morauser posted image user posted image
opterecenost je cudo! jos nedelju dana devojke,pa cete znatiuser posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 497
27.1.2014 22:14:43   
Suki83
Haos, nisam nešto mnogo opterećena, tj. trudim se da ne umišljam user posted image znam da je rano još za sve, ciklusi su mi od 25 do 28 dana, ali ovakav PMS nikada nije bio, čak i leđa bole... i neki žućkasto beli sekret, što ranije nisam primećivala. Biće da sam se sva poremetila, haha user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 498
27.1.2014 22:22:58   
vonavoj
i sekret je dobar znakuser posted image
tako sam se i ja tripovala pretprosli ciklus,sve simptome,temper.visoka,kad ono corakuser posted image
previse osluskujemo svoje telo..to nam je u krviuser posted image user posted image

(odgovor članu Suki83)
Direktna veza do poruke: 499
28.1.2014 8:27:21   
mica0
Znaci vonavoj da se ne radujem unapred? user posted image Idem kod dr tek za nedelju dana, jer nista mi nece videti na uz, pa ce mi vaditi betu, pa ce ona sigurno biti mala, pa ce me terati da ponovim to za nedelju dana. ovako saznacu sve sledeceg utorka ako do tada ne dobijem

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here