Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.6.2014 13:37:02
|
|
|
|
Malinica moja
|
Amelija hvala i ja navijam za sve vas Ne znam samo da li i druge imaju takav osecaj sa ovom T....nije kao ona uobicajena vise imam osecaj kao neko divljanje hormona....i vrucina... Jel to kao teko treba...?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.6.2014 21:53:25
|
|
|
|
Bebana17
|
Malinice, ne kontam da li meriš temperaturu odmah čim se probudiš, ili ne, jer je to jedina bitna temperatura, tzv. bazalna temperatura, ona mora biti povišena u slučaju trudnoće, u odnosu na onu u folikularnoj fazi. Ako meriš u toku dana temperatura je lepa i tako i može da sluti trudnoću, ali mnogo je bitna ona prva jutarnja, čim otvoriš oči da je izmeriš. U slučaju da ovo jeste bazalna, tj. prva jutarnja temperatura onda je više nego odlična za taj period u ciklusu. Navijam da budu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.6.2014 21:54:32
|
|
|
|
Bebana17
|
Amelia, žao mi je, izgledalo je obećavajuće. I ja se uvek razočaram, mada ja i nemam neke šanse za prirodno zatrudnjivanje, ali se i dalje trudim.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 11.6.2014 0:10:31
|
|
|
|
Malinica moja
|
Bebana17, merim je ujutru i upravo tako pre bilo cega..pre nego ustanem.... Ali ona je meni i u toku dana tolika...mislim ne menja se... Nadam se da je to najpouzdaniji znak Hvala ti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.6.2014 22:59:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mislim da mi kasni ovulacija... 16dc a nje nema na grafu, sve je u cik-cak...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 16.7.2014 11:57:29
|
|
|
|
babby
|
gde ste bazalke..nema nikog ni na jednoj temi neko zatisje...hajde grafice ovamo da podignemo temu malo evo mog...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 16.7.2014 12:09:15
|
|
|
|
amelia
|
Babby graf izgleda dobro ali sto nisi udrila jos neki xic kad je trakica pokazala pozitivno... sada ti ostaje onaj najgori deo cekanje. Jesi li pila neki cajevi ovog meseca?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 16.7.2014 12:19:36
|
|
|
|
babby
|
nisam ovog meseca ali sam pila pre par meseci i ciklus mi je bio poludeo tek ovog meseca se stabilizovao..a ne nadam se nesto previse mm je asa test pozitivan i ima preveliki broj spermatozoida ali eto nada uvek poslednja umire..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 16.7.2014 17:16:04
|
|
|
|
amelia
|
IZVORNA PORUKA: babby nisam ovog meseca ali sam pila pre par meseci i ciklus mi je bio poludeo tek ovog meseca se stabilizovao..a ne nadam se nesto previse mm je asa test pozitivan i ima preveliki broj spermatozoida ali eto nada uvek poslednja umire.. Babby pa zar i to moze biti problem preveliki broj spermatozoida? Nikad nisam cula za to jel postoji za to nekq terapija
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 16.7.2014 17:48:52
|
|
|
|
babby
|
nazalost moze probali smo svasta nesto ali zasad nista...zato se nesto i ne nadam...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 16.7.2014 18:31:04
|
|
|
|
amelia
|
zao mije draga mislim da sam te jednom vec pitala tvoja borba za izgleda je duga 10 tak godina jel tako? Jesi li racunala da probate jel moze inseminacija ili vto kad vec ne ide prirodno
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.7.2014 0:12:25
|
|
|
|
srculence25
|
babby i sve ostale cekalice zelim vam da negubite nadu.Meni su uvek govorili kao treba sve kockice da se poklope da bi bilo to to.Ja u to nisam verovala.2009 imala sam mised u 7 nedelji.Od tada je proslo 5 godina iscekivanja nadanja i nista.Znaci ukupno 7 godina praznih ruku.Mm je oligospermia III grupa.Vise sporih i defektnih sa nekim osetecenjima.Jeo je one semenke pa sam se nadala bice bolje doduse malo se popravio na bolje ali i to je bilo trenutno.I taj mised kad sam imala navodno los spermogram moze biti uzrok.I sad u junu meni kasni.Iskljucila sam trudnocu mislim eto godine mi idu i hormoni poludeli pa se sve poremetilo.Krece nesto braon i staje.Odem kod dr i on mi potvrdi trudnocu.Ja bez teksta nemogu da verujem.I sad sam malo uplasena da neprodjem nedaj boze kao te 2009-te ali desilo se.Zato drage moje glavu gore i desice se dok god postoji tracak nade.Mi smo ziv primer gde su nas slali na vto jer prirodno su davali gotovo sanse nikakve.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.7.2014 9:52:45
|
|
|
|
babby
|
Srculence to je divno eto cuda se dogadjaju samo treba izdrzati dok ne stignu do nas.Amelija draga imali smo 3 neuspele vto..trenutno jjos uvek otplacujemo kredite pa nova vto nece skoro ako se desi neko cudo i kod nas bilo bi super...evo graf mada meni graf uvek bude lep a bude corak...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.7.2014 10:18:12
|
|
|
|
amelia
|
IZVORNA PORUKA: babby Amelija draga imali smo 3 neuspele vto..trenutno jjos uvek otplacujemo kredite pa nova vto nece skoro ako se desi neko cudo i kod nas bilo bi super...evo graf mada meni graf uvek bude lep a bude corak Uhhh babby draga nisam znala sa si isla na vto ali nemoj gubiti nadu bice jednog dana mora biti graf stvarno izgleda dobro nadam se da ce te ovog puta iznenaditi
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.7.2014 8:09:16
|
|
|
|
babby
|
ja jutros radila test i negativan
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.7.2014 9:38:01
|
|
|
|
amelia
|
Babby sto si zurila ja mislim daje jos rano za test znam dasi nestrpljiva ali dasi sacekala 2-3 dana bolje.... nemoj gubiti nadu mozda ipak za 4-5 dana grafic ce da pozeleni
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.7.2014 10:50:41
|
|
|
|
Verolina
|
Pa babby, tek ti je 10dpo...saacekaj malo :-0
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.7.2014 11:01:01
|
|
|
|
babby
|
za 2-3 dana ionako treba da stigne ..pa sta bude bice. verka sta se desava kod tebe..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.7.2014 11:16:12
|
|
|
|
Verolina
|
Cekam kraj septembra za VTO
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.7.2014 11:45:21
|
|
|
|
amelia
|
Verka sve je blize septembar
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.7.2014 12:02:06
|
|
|
|
Verolina
|
Jeste
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.7.2014 12:16:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Verka 2014 je tvoja godina!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.7.2014 12:43:57
|
|
|
|
babby
|
da bude uspesan septembar sa bar dve
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.7.2014 13:40:05
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Verka 2014 je tvoja godina! Ja se nadam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.7.2014 12:30:29
|
|
|
|
gogili75
|
Devojke da li je moguće da ne dodje do povišene bazalne temperature a da se desila ovulacija... bila sam na folikulometriji, 13dc mi je folikul pukao ali nije došlo do povišene bazalne
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?