Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.5.2014 16:07:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ana
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.5.2014 18:51:47
|
|
|
|
ana07
|
Ivanka . Ne vidim ti graf, kad kliknem na link otvori moj graf. Zasto mislis da nece biti ovulacije? Mozda ti ovaj mesec bude kasnije.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.5.2014 21:43:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
evo graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.5.2014 22:06:56
|
|
|
|
ana07
|
Dobar je grafic . Nije jos kasno za ovulaciju .
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.5.2014 22:51:27
|
|
|
|
amelia
|
My Ovulation Chart evo mog grafa jos O nije bilo izgleda da ce ovog meseca da zakasni vec imam iscedak ali ne mogu znati tacno kada ce biti danas ne muckmo jer mm spava a ja bih tako rado ivanka ne znaci sa nece biti o mozda ce zakasniti za koji dan ti ne gubi vreme za svaki slucaj..ana07 graf je bio super steta sto nije pozelenio idemo dalje
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.5.2014 22:59:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mizda bude kasnija O, ima vremena, i sa Ivom je bila,18dc pa eto Ive. Moze biti, moze biti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.5.2014 9:44:39
|
|
|
|
mamin mish
|
My Ovulation Chart Evo i mog grafica. Po mojim simptomima O je bila 17 dana 100% a po FF
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 29.5.2014 16:52:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mamin mish, šta bi... prošla su tri dana, trebalo bi da padne testic
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 29.5.2014 16:55:18
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Mizda bude kasnija O, ima vremena, i sa Ivom je bila,18dc pa eto Ive. Moze biti, moze biti Meni i u prvoj i u trecoj o. bila 17dc. Drzim fige, draga!
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 29.5.2014 17:02:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo ga NM, sad samo cekam... IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Mizda bude kasnija O, ima vremena, i sa Ivom je bila,18dc pa eto Ive. Moze biti, moze biti Meni i u prvoj i u trecoj o. bila 17dc. Drzim fige, draga!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.6.2014 14:49:43
|
|
|
|
amelia
|
evo mog grafa izgleda dobro sad mi preostaje onaj najtezi deo cekanje
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.6.2014 18:57:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja dobila danas... ura za mene, 24dc, bez PMS-a, nista ne boli.... kooonacno i to da docekam posle godinu i po!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.6.2014 21:36:36
|
|
|
|
mamin mish
|
Kod mene stanje nepromenjeno. O je verovatno bila 17dc Tako da je ne ocekujem 5. Sutra imam redovan pregled kod dr. pa cemo da vidimo sta se dogadja.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.6.2014 19:42:01
|
|
|
|
Bebana17
|
Evo mene opet, prošli mesec bila biohemijska u postupku vraćanja odmrznutog embriona, ovog meseca samo dobri stari prirodni radovi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.6.2014 19:49:24
|
|
|
|
Malinica moja
|
Zdravo svima Ja sam ovde nova...medju svim postojecim cekalicama na .... Imam par pitanja u vezi bazalne temperature.... Sada mi je 27. dan ciklusa, nisam jos dobila, a poslednja 4 dana mi je temp. od 37 pa do 37, 3.... I dalje ne spada.. Da li to moze da znaci
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.6.2014 19:54:55
|
|
|
|
Malinica moja
|
Ima li koga da mi pomogne..... ??
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.6.2014 20:00:47
|
|
|
|
Malinica moja
|
Bebana17.... izvini.. da li mogu tebe pitati za misljenje... Bazalna temperatura mi je povisena vec 4 5 dana pred ciklus ...sada mi je 27 dan a ona je 37 sa 3... Da li se mogu ndati Hvala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.6.2014 22:18:53
|
|
|
|
Linaaaa
|
Mozes se nadati trudnoci,ali najbollje bi bilo da uradis betu, 12dpo najranninje i bices sigurna! Navijam za tebe
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.6.2014 22:58:10
|
|
|
|
Malinica moja
|
IZVORNA PORUKA: Linaaaa Mozes se nadati trudnoci,ali najbollje bi bilo da uradis betu, 12dpo najranninje i bices sigurna! Navijam za tebe Hvala Linaaa puno! Ja cu svakako sacekati odsustvo pa onda dalje..... Ima tu jos simptoma...ali ko zna....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.6.2014 23:44:55
|
|
|
|
17 joka
|
jako da vam grafici pozelene
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.6.2014 9:41:27
|
|
|
|
Malinica moja
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.6.2014 9:42:42
|
|
|
|
Malinica moja
|
I 28 dc temp. 37
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.6.2014 9:47:10
|
|
|
|
amelia
|
tako je izgledao obecavajuce pokrijena ovulacija sve sve i na kraju tuga zalost razocarenje upravo je krenula navijam za vas cure d pozelene grafici malinica nadam se ta T da je zbog
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?