Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 7.5.2014 4:47:50
|
|
|
|
ana07
|
Evo i mog grafica . Po njemu ovulacija bila tacno kada sam je i oset_ila. Merenje bazalne mi je pomoglo da i sama prepoznam neke znake, cak i pre nego sto skoci temperatura . Ako nista ovako bar znam kad stize .
< Poruku je uredio ana07 -- 7.5.2014 4:48:19 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 7.5.2014 9:03:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pala mi ttemp na 36,4... A gospodja nikako da dodje... Spremno je cekam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 7.5.2014 17:39:00
|
|
|
|
gogili75
|
devojke-koliko-pred- -pada-temperatura-sad-mi-je-12dpo-i-uvek-je-poviša
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 7.5.2014 17:42:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Gogili, meni naglo padne bastaj dan ili dan ranije i onda dodje, nema greske. Meni je 11dpo, temp pala a od ni traga... stomak me ne boli, za razliku od juce kad me otkidao ceo dan i nesto braonkasto bilo na vesu, danas pre podne nista, ni bolovi ni tragovi. Valjda ce nocas ili sutra stici, temp ne gresi nikad.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 7.5.2014 21:33:37
|
|
|
|
ana07
|
Gogili, faza ciklusa sa povisenim temperaturama, traje od najcesce od 12 do 16 dana. Meni obicno ta faza traje 13, 14 dana i onda padne pa dobijem. Negde sam procitala da ako zena ima 18 povisenih temperatura posle ovulacije da se 99% moze reci da je trudna. E sad samo da to docekam i bice super
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 7.5.2014 22:05:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Inan glupavi rozikasti spotting, ujutru ga nema, pre podne ga nema, tek popodne se javi...Nikako da krene moja vestica... sad me vec nervira a temp pala jos juce...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.5.2014 9:03:59
|
|
|
|
ana07
|
evo grafic od jutros .Prethodna dva ciklusa sam imala spting sedmi dan od ovulacije. Dnas ga nema, nadam se da virak i hajducka cine svoje .
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.5.2014 9:13:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nije lose Ana, nije lose
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.5.2014 9:35:46
|
|
|
|
nata11
|
Ana fina T
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.5.2014 15:25:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Drage čekalice, Pharmanova vam poklanja 5 kutija Baby Time testa za ovulaciju. Postavite pitanje o ovulaciji i osvojite Baby Time, evo linka KLIK
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 11.5.2014 9:52:46
|
|
|
|
ana07
|
Evo danasnje stanje . Temperature su mi slicne kao prethodnih meseci, tako da se ne nadam puno ni ovaj mesec...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.5.2014 6:05:19
|
|
|
|
ana07
|
Jos "samo" pet sest dana do testica . Nista lakse ... gde su ostali grafici ?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.5.2014 6:36:50
|
|
|
|
amelia
|
Ana navijam jako super je graf a bogami i vredni ste bili sad preostaje da sacekas jos koji dan pa onda testic...meni je danas 9dc i vec pocela akcija ne gubimo vreme.. iako mi po kalendaru pise da ce O za 8 dana ja mislim da ce biti ranije..ana meni izgledas kao trudnica vec
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.5.2014 17:04:22
|
|
|
|
ana07
|
Amelia hvala, a vi sad samo radno . I ja sebi izgledam kao trudnica svaki mesec, samo nista od toga. Doduse stomak raste, al iz drugih razloga .
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 14.5.2014 22:27:04
|
|
|
|
Bebana17
|
Posle više godina čekanja i muka po prvi put, u 38 godini života mogu da nakačim zeleni grafić
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 14.5.2014 22:41:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bravo Bebana! Lepu i laganu trudnocu ti zelim Moja BT danima stoji na 36,3, ne mrda....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 14.5.2014 23:37:40
|
|
|
|
madre
|
bebanaaa, bravoooo cestitam! vidim da si betu radila 10dc, da li si predoset_ila da se radi o ili? sta mislis, zasto je bas ovaj put uspelo?
< Poruku je uredio madre -- 14.5.2014 23:39:33 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.5.2014 0:03:05
|
|
|
|
madre
|
sada sam videla da ipak u pitanju VTO! kako god, sve cestitake
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.5.2014 16:29:11
|
|
|
|
ana07
|
Bebana cestitam od srca
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.5.2014 17:01:45
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Bebana17 Posle više godina čekanja i muka po prvi put, u 38 godini života mogu da nakačim zeleni grafić O, sunasce, nek ti se pozlati konacno Ko da sam ja uspela sama. cestitam ti od srce dusice i koliko god da je bio mucan trud, nek toliko laka bude trudnoca
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 16.5.2014 20:50:18
|
|
|
|
Bebana17
|
Verolina, srce veliko, neka svaka od nas uspe i oseti sreću materinstva, to mi je mantra ovih dana Bićemo majke, verujem u to. Madre, hvala puno, stomak me boleo kao , tj. negde 5-6 dan posle transfera je krenuo da boli i ne prestaje (9-10 dan posle ovulacije), to mi je jedini simptom, a uradila sam betu zbog terapije fragminom da se ne bodem bezveze ako ne treba. Ivanka, mila, hvala na čestitkama, a temperatura se ućutala zato što će ovulacija :) navali na mužića.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.5.2014 8:50:55
|
|
|
|
ana07
|
Cure evo grafa...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.5.2014 8:54:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kad mislis da radis test, da nas obradujes? Graf je odlican!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.5.2014 9:13:28
|
|
|
|
ana07
|
A mislim ovih dana . Sve razmisljam dobicu... Mada prethodna dva meseca temperatura mi je 15 dana dpo bila 36.2. Videcemo...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.5.2014 13:12:48
|
|
|
|
ana07
|
Stigla juce. Bas sam bila u bedaku, zato se nisam javljala . Polako pocinjem da dizem ruke od sveha, sto je previse previe je. Pobacu da se ne opterecujem sa plodnim danima sl. mesec. Mada to kazem svaki put .
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?