Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.9.2014 7:28:01
|
|
|
|
padme82
|
Cao devojke, evo i ja da vam, se pridruzim sa mojim grafom, i dalje cekam, nadam se ali stomak me uzasno boli i imam osecaj da cu svakog momenta da dobijem, sta vi mislite? inace su mi ciklusi na 26,27 dana, a ovog meseca mi je sve nekako pomereno i produzeno, evo slike
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.9.2014 7:31:01
|
|
|
|
padme82
|
zaboravila sam da kazem da sam bila kod ginekologa i da mi je rekao da se vidi zuto telo, a vidi se i nesto malo u materici, samo sto kaze jako je rano pa nijesiguran da li je pocetak menst. ili je sta vi mislite ? da li je neka od vas imala takvo iskustvo da se vidi to "nesto" a da ne znaju jel ili nije
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.9.2014 13:15:52
|
|
|
|
padme82
|
da li neko cita ovu temu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.9.2014 13:41:11
|
|
|
|
amelia
|
Padme ja koliko se razumem u grafove ovaj je super vec tije 14 dpo a temperatura se drzi visoka koliko znam lutealna faza ne traje vise 14-16 dana max tako da si na dobrom putu mozes sutra da uradis test ili prekosutra i znaces na cemu si ili jos bolje izvadi betu HCG iz krvi...navijam da uskoro pozeleni i da nas obradujes pa da slavimo [sm=bravo.gif
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.9.2014 14:03:00
|
|
|
|
vonavoj
|
testic ce ti resiti sumnju,ako ni dr nije znao,ne mozemo ni mi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.9.2014 14:07:14
|
|
|
|
serpica
|
Aj da pitam i ja,nikad nisam pratila bazalnu,ali sam cula da ako ostane visoka nakon O postoji mogucnost T. E sad danas mi je 5d posle O i temp. je 37.3 jel to mozda nesto znaci?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.9.2014 14:08:11
|
|
|
|
vonavoj
|
serpice,jos je rano! mora da prodje bar 10ak dana..da bude visa!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.9.2014 14:21:05
|
|
|
|
padme82
|
ja sam dobila
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.9.2014 14:21:55
|
|
|
|
vonavoj
|
bezveze,bice sledeci mesec!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.9.2014 14:27:57
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj serpice,jos je rano! mora da prodje bar 10ak dana..da bude visa! axa znaci tako,ok hvala,nadam se da ce tako i biti.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.9.2014 14:10:19
|
|
|
|
padme82
|
izgleda da nisam dobila,to je bilo samo jednom kad sam isla u toalet,al je krv bila jako crvena,pa sam pomislila da je to to...danas mi je temperatura opet skocila.strah me da uradim test da ne vidim prokletu jednu crticu ,da li je neka od vas imala nesto slicno? i dalje se nadam da je mozda
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.9.2014 17:46:01
|
|
|
|
7marii
|
Padme sacekaj jos neki dan,pa onda radi test ako ne krene . Meni se to desilo i bila je ali se nazalost nije najbolje zavrsilo iz nekih dr. razloga.Na dan kad sam trebala da dobijem,pojavila se krv ja mislila dobila medjutim to je u toku dana stalo. Pa sam i posumnjala na . Nadam se da je ipak u pitanju jedna malena
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.9.2014 19:07:14
|
|
|
|
madre
|
padme, graf je ooodlicaaan meni sve sluti na uradi test ili betu da znas, ako si trudna da ti dr ukljuci progesteron zbog tog krvarenja!
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.9.2014 19:18:17
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: serpica Aj da pitam i ja,nikad nisam pratila bazalnu,ali sam cula da ako ostane visoka nakon O postoji mogucnost T. E sad danas mi je 5d posle O i temp. je 37.3 jel to mozda nesto znaci? nakon O je uvek visoka, samo sto ako nema trudnoce pada pred , a ako trudnoca postoji ostaje povisena. kako meris T, u ustima ujutru ili u pomisje u toku dana? pitam jer mi je ova 37, 3 bas visoka? digitalni ili zivin?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.9.2014 19:38:40
|
|
|
|
padme82
|
devojke hvala vam puno na podrsci ,test sam radila i to ne jednom nego 4 puta,vidi se na grafu,jedan je bio sa jutarnjom ostali ne ali i ginekolog me je pregledao 13dpo,po ovom grafu i kaze da se vidi nesto ali kao moguce je da to nesto predstavlja pocetak m,medjutim nije juce stigla.nije to bilo obimno krvarenje,samo fleka i posle nista.pomislila sam da je mozda to implantacija ali i dalje nista,samo sto imam taj osecaj kao da cu svaki cas dobiti i cini mi se malo pojacan sekret. radicu test u ponedeljak utorak ako do tad ne dobijem,drzite pesnice da je
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.9.2014 20:47:26
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: serpica Aj da pitam i ja,nikad nisam pratila bazalnu,ali sam cula da ako ostane visoka nakon O postoji mogucnost T. E sad danas mi je 5d posle O i temp. je 37.3 jel to mozda nesto znaci? nakon O je uvek visoka, samo sto ako nema trudnoce pada pred , a ako trudnoca postoji ostaje povisena. kako meris T, u ustima ujutru ili u pomisje u toku dana? pitam jer mi je ova 37, 3 bas visoka? digitalni ili zivin? Madre merim je i ujutru i preko dana nekoliko puta ispod misice,zivin toplomer,i do sad nije pala ispod 37,1 sutra ce biti 7dpo ili mozda 8 ne znam jer mi je lh tracica pokazala deblju crtu 9dc a 10dc tamnija od kontrolne,tako da mislim da je O bila ili 9dc ili 10dc.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.9.2014 22:18:39
|
|
|
|
17 joka
|
Šerpi samo da ostane visa T. pa se radujemo uskoro
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.9.2014 12:01:37
|
|
|
|
serpica
|
I danas T 37,2 samo da tako ostane jos par dana
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.9.2014 11:59:38
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: serpica I danas T 37,2 samo da tako ostane jos par dana Danas 37,3
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.9.2014 12:02:16
|
|
|
|
vonavoj
|
samo neka ostane u tom proseku! vucem! npr.meni je bila 36,9!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.9.2014 12:04:19
|
|
|
|
serpica
|
Vuci,Von,vuci,nije padala poslednjih 8 dana ispod 37,1
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.9.2014 7:17:28
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: serpica I danas T 37,2 samo da tako ostane jos par dana Danas 37,3 Danas 9dpo 37,1
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.9.2014 9:05:12
|
|
|
|
vonavoj
|
vuceeeeeeem! IZVORNA PORUKA: serpica Vuci,Von,vuci,nije padala poslednjih 8 dana ispod 37,1
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.9.2014 6:46:36
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: serpica I danas T 37,2 samo da tako ostane jos par dana Danas 37,3 Danas 9dpo 37,1 Danas,10dpo 37,1
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.9.2014 8:43:56
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?