|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
19.9.2014 7:28:01   
padme82
Cao devojke, evo i ja da vam, se pridruzim user posted image sa mojim grafom, i dalje cekam, nadam se ali stomak me uzasno boli i imam osecaj da cu svakog momenta da dobijem, sta vi mislite? inace su mi ciklusi na 26,27 dana, a ovog meseca mi je sve nekako pomereno i produzeno, evo slike user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2426
19.9.2014 7:31:01   
padme82
zaboravila sam da kazem da sam bila kod ginekologa i da mi je rekao da se vidi zuto telo, a vidi se i nesto malo u materici, samo sto kaze jako je rano pa nijesiguran da li je pocetak menst.user posted image ili je user posted image sta vi mislite ? da li je neka od vas imala takvo iskustvo da se vidi to "nesto" a da ne znaju jel user posted image ili nije user posted image

(odgovor članu padme82)
Direktna veza do poruke: 2427
19.9.2014 13:15:52   
padme82
da li neko cita ovu temu user posted image

(odgovor članu padme82)
Direktna veza do poruke: 2428
19.9.2014 13:41:11   
amelia
Padme ja koliko se razumem u grafove ovaj je super vec tije 14 dpo a temperatura se drzi visoka koliko znam lutealna faza ne traje vise 14-16 dana max tako da si na dobrom putu mozes sutra da uradis test ili prekosutra i znaces na cemu si ili jos bolje izvadi betu HCG iz krvi...navijam da uskoro pozeleni i da nas obradujes pa da slavimo user posted image [sm=bravo.gif

Ayan <3

(odgovor članu padme82)
Direktna veza do poruke: 2429
19.9.2014 14:03:00   
vonavoj
testic ce ti resiti sumnju,ako ni dr nije znao,ne mozemo ni miuser posted image

(odgovor članu padme82)
Direktna veza do poruke: 2430
19.9.2014 14:07:14   
serpica
Aj da pitam i ja,nikad nisam pratila bazalnu,ali sam cula da ako ostane visoka nakon O postoji mogucnost T.
E sad danas mi je 5d posle O i temp. je 37.3 jel to mozda nesto znaci? user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2431
19.9.2014 14:08:11   
vonavoj
serpice,jos je rano! mora da prodje bar 10ak dana..da bude visa!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2432
19.9.2014 14:21:05   
padme82
ja sam dobila user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2433
19.9.2014 14:21:55   
vonavoj
bezveze,bice sledeci mesec!

(odgovor članu padme82)
Direktna veza do poruke: 2434
19.9.2014 14:27:57   
serpica

IZVORNA PORUKA: vonavoj

serpice,jos je rano! mora da prodje bar 10ak dana..da bude visa!

axa znaci tako,ok hvala,nadam se da ce tako i biti.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2435
20.9.2014 14:10:19   
padme82
izgleda da nisam dobila,to je bilo samo jednom kad sam isla u toalet,al je krv bila jako crvena,pa sam pomislila da je to to...danas mi je temperatura opet skocila.strah me da uradim test da ne vidim prokletu jednu crticuuser posted image ,da li je neka od vas imala nesto slicno? i dalje se nadam da je mozda user posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2436
20.9.2014 17:46:01   
7marii
Padme sacekaj jos neki dan,pa onda radi test ako ne krene . Meni se to desilo i bila je user posted image ali se nazalost nije najbolje zavrsilo iz nekih dr. razloga.Na dan kad sam trebala da dobijem,pojavila se krv ja mislila dobila medjutim to je u toku dana stalo. Pa sam i posumnjala na user posted image . Nadam se da je ipak u pitanju jedna malena user posted image user posted image

(odgovor članu padme82)
Direktna veza do poruke: 2437
20.9.2014 19:07:14   
madre
padme, graf je ooodlicaaanuser posted image meni sve sluti na user posted image uradi test ili betu da znas, ako si trudna da ti dr ukljuci progesteron zbog tog krvarenja!

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 2438
20.9.2014 19:18:17   
madre

IZVORNA PORUKA: serpica

Aj da pitam i ja,nikad nisam pratila bazalnu,ali sam cula da ako ostane visoka nakon O postoji mogucnost T.
E sad danas mi je 5d posle O i temp. je 37.3 jel to mozda nesto znaci? user posted image

nakon O je uvek visoka, samo sto ako nema trudnoce pada preduser posted image , a ako trudnoca postoji ostaje povisena.
kako meris T, u ustima ujutru ili u pomisje user posted image u toku dana? pitam jer mi je ova 37, 3 bas visoka? digitalni ili zivin?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2439
20.9.2014 19:38:40   
padme82
devojke hvala vam puno na podrsciuser posted image ,test sam radila i to ne jednom nego 4 puta,vidi se na grafu,jedan je bio sa jutarnjom ostali ne ali i ginekolog me je pregledao 13dpo,po ovom grafu i kaze da se vidi nesto ali kao moguce je da to nesto predstavlja pocetak m,medjutim nije juce stigla.nije to bilo obimno krvarenje,samo fleka i posle nista.pomislila sam da je mozda to implantacija ali i dalje nista,samo sto imam taj osecaj kao da cu svaki cas dobiti i cini mi se malo pojacan sekret. radicu test u ponedeljak utorak ako do tad ne dobijem,drzite pesnice da je user posted image user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2440
20.9.2014 20:47:26   
serpica

IZVORNA PORUKA: madre

nakon O je uvek visoka, samo sto ako nema trudnoce pada preduser posted image , a ako trudnoca postoji ostaje povisena.
kako meris T, u ustima ujutru ili u pomisje user posted image u toku dana? pitam jer mi je ova 37, 3 bas visoka? digitalni ili zivin?

Madre merim je i ujutru i preko dana nekoliko puta ispod misice,zivin toplomer,i do sad nije pala ispod 37,1 sutra ce biti 7dpo ili mozda 8 ne znam jer mi je lh tracica pokazala deblju crtu 9dc a 10dc tamnija od kontrolne,tako da mislim da je O bila ili 9dc ili 10dc.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2441
20.9.2014 22:18:39   
17 joka
Šerpi samo da ostane visa T. pa se radujemo uskorouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2442
21.9.2014 12:01:37   
serpica
I danas T 37,2 user posted image
samo da tako ostane jos par dana

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2443
22.9.2014 11:59:38   
serpica

Danas 37,3 user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2444
22.9.2014 12:02:16   
vonavoj
samo neka ostane u tom proseku!user posted image
vucem!
npr.meni je bila 36,9!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2445
22.9.2014 12:04:19   
serpica
Vuci,Von,vuci,nije padala poslednjih 8 dana ispod 37,1 user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2446
23.9.2014 7:17:28   
serpica

Danas 9dpo 37,1 user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2447
23.9.2014 9:05:12   
vonavoj
user posted image user posted image vuceeeeeeem!

Vuci,Von,vuci,nije padala poslednjih 8 dana ispod 37,1 user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2448
24.9.2014 6:46:36   
serpica

Danas 9dpo 37,1 user posted image

Danas,10dpo 37,1 user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2449
24.9.2014 8:43:56   
vonavoj
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here