Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.7.2014 12:46:01
|
|
|
|
Verolina
|
Pa jesi pretila sve temperature? Imas li graf?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.7.2014 12:54:04
|
|
|
|
gogili75
|
nisam je pratila nego sam jutro pre ovulacije imala 35,9 a sad mi je malo viša, možda za 0,2 ili 0,3 a dr je videla troslojan endometrijum i folikul je pukao oko 25mm. rekla mi je da još i 21 dc uradim progesteron, za svaki slučaj.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.7.2014 14:31:47
|
|
|
|
Verolina
|
Onda ne mozes sa sigurnoscu ni da tvrdis da ti nije skocila. Taj dan kad je bila ovulacija mozda ti je T bila 35.6, npr, pa onda skocila. UZ ti je pouzdana metoda, bazalna nije, tako da, samo opusteno. Inace, je l' uvek imas tako niske T? Jesi proveravala stitnu? Kazu da osobe sa niskim T cesto imaju hipotireozu.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.7.2014 16:01:12
|
|
|
|
gogili75
|
obično nemam tako nisku temp, mada je i ne merim često. ovo mi je tek drugi mesec da pokušavam da zatrudnim. pre toga sam imala 4 trudnoće ali neuspešne, lako sam ostajala trudna ali su postojali drugi problemi....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.7.2014 16:03:47
|
|
|
|
Verolina
|
A kad si bila na UZ?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.7.2014 18:31:23
|
|
|
|
gogili75
|
10 dc, 12 dc i 14 dc, 12dc folikul mi je bio 24 mm (pregled je bio uveče) a vec 14dc ujutro ga nije bilo, samo njegovi ostaci. a izmedju dva pregleda imali smo 2 puta odnose. videćemo šta smo uradili :-)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.7.2014 11:57:31
|
|
|
|
Maja1309
|
Bazalke moje, malo smo se uspavale. Al vjerujem da je svaka od nas u tišini i pratila bazalnu. Pa evo i mog grafa, dobitnog
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.7.2014 12:26:01
|
|
|
|
babby
|
Majo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.7.2014 12:27:33
|
|
|
|
vonavoj
|
Pa ovo su divne vesti!!!! Cestitam!! Odavno je tema mrtva!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.7.2014 16:48:42
|
|
|
|
Verolina
|
Majooooooo, cestitam, kakav divan graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.7.2014 17:14:01
|
|
|
|
Linaaaa
|
Kazite mi, da li temperatura skace pred ovulaciju i koliko pre ili bas kada je ovulacija? Meni je danas skocila sa 36,9 na 37,5. Sta mislite? Inace 13dc sam i iimam folukul od 17mm vodeci.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.7.2014 8:53:09
|
|
|
|
Maja1309
|
Lina po tome ovulacija ti je bila 12dc. Temp skoči dan nakon ovulacije, a kod 40% žena ovulacija je na dan visoke temp znači kod tebe 13dc. Vjerujem da ti je bila 12dc.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 8.8.2014 1:28:54
|
|
|
|
srculence25
|
Drage gde su grafici? mene zanima dali bt ostaje uvek povisena i u trudnoci?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.9.2014 18:28:47
|
|
|
|
7marii
|
Zene imam hronicnu upalu jajnika,pa mene saad zanima dal moze merenje bazalne da mi pomogne u odredjivanju O ili ne? Da se ne cimam za dzabe svako jutro ako to za nas sa hronicnim upalama ne vazi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.9.2014 22:58:27
|
|
|
|
madre
|
mari, ja nikako da shvatim kako ta tvoja gin zna da je to hrnicna upala? meri slobodno BT svako jutro... jako, jako mi nedostaju grafici
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.9.2014 23:00:30
|
|
|
|
Jole84
|
Jao tek sad vidim! Majo čestitam draga od srca Neka je školska trudnoća
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.9.2014 23:19:48
|
|
|
|
17 joka
|
slobodno meri bazalnu
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.9.2014 12:09:14
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: madre mari, ja nikako da shvatim kako ta tvoja gin zna da je to hrnicna upala? meri slobodno BT svako jutro... jako, jako mi nedostaju grafici Pa do sada sam imala vec nekoliko i uvek ih lecila ali neka nije lepo zalecena pa je to sad preslo u hronicnu. Pregledao me je i to rece. Posto ja cim se smrznem dobijem i a i bolove,koji su tu skoro uvek prisutni. Evo sad ih kao nemam ali to je od terapije verovatno. Vec 2 meseca dobijam na nekih 15-20 dana,i to se tako vuklo pa sad cvrc preslo u hronicno. Ja prvo mislila od klime jer se prvi put desilo na more,pa posle opet ja opet reko ajd mozda od mora,zbog hladnjikave vode i kad sam 3 put dobila odem kod doce,jos tad mi reko da je vec preslo u hronicno. Cim mi dao terapiju ja opet dobila.Sad je upala smirena delovali lekici i rece da ne bi trebala da porani a ako porani da odmah odem kod njega,poremetili se jajnici. Nadam se da nece
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.9.2014 12:12:28
|
|
|
|
7marii
|
I jedno pitanjce,ciklusi kad su mi normalni se krecu od 23-25dana,danas mi je 7dc jer nije kasno da krenem od sutra ujutru sa merenjem BT sta mislite? Ili da ovaj mesec idemo na slepo pa od sledeceg da merim?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.9.2014 16:28:41
|
|
|
|
madre
|
meri, ne mozes nista da izgubis... mada, ako je to tako tebi vec sutra moze biti O! jesi li pokusala sa trakicama?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.9.2014 18:14:40
|
|
|
|
7marii
|
Jedan mesec sam ih radila,pozitivna je bila 12dc ,znaci O 13dc( i tad smo je propustili,bili smo spreceni ),ali sam za neko cudo tad dobila 26- 27 dana,ne secam se bas tacno.Ja predpostavljam da je verovatno tu oko 10-11dc,mericu pa cu videti ,sutra mi je 8 dc, a krecem sa muckanjem jos veceras Hvala madre
< Poruku je uredio 7marii -- 18.9.2014 18:22:14 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.9.2014 20:06:58
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: 7marii Jedan mesec sam ih radila,pozitivna je bila 12dc ,znaci O 13dc( i tad smo je propustili,bili smo spreceni ),ali sam za neko cudo tad dobila 26- 27 dana,ne secam se bas tacno.Ja predpostavljam da je verovatno tu oko 10-11dc,mericu pa cu videti ,sutra mi je 8 dc, a krecem sa muckanjem jos veceras Hvala madre pa nije to cudo, tako je jedino i moglo biti probaj ti bolje sa trakicama, naruci preko interneta ono big pakovanje pa pocni od 7dc i nahvataces je... meri i bazalnu, ali ona ti pokaze kada je O prosla a ne kada dolazi
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.9.2014 20:10:28
|
|
|
|
17 joka
|
mari, srecno Madre pravis li graf?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.9.2014 20:15:48
|
|
|
|
madre
|
ne pravim, joko, ja sam ti prava seprtlja i prilicno neodgovorna po tom pitanju ali znam da provalim kada je ovulacija, tako da se ne bakcem time. par zadnjih dana ciklusa je izmerim da vidim da li pada, da znam da li smo uspeli...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.9.2014 20:29:20
|
|
|
|
17 joka
|
ja isto ono par dana kad treba da stigne, onako da znam daa li je sve ok.
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?