|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
10.6.2014 13:37:02   
Malinica moja
Amelija hvala i ja navijam za sve vas user posted image Ne znam samo da li i druge imaju takav osecaj sa ovom T....nije kao ona uobicajena vise imam osecaj kao neko divljanje hormona....i vrucina...user posted image Jel to kao teko treba...? user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2376
10.6.2014 21:53:25   
Bebana17
Malinice, ne kontam da li meriš temperaturu odmah čim se probudiš, ili ne, jer je to jedina bitna temperatura, tzv. bazalna temperatura, ona mora biti povišena u slučaju trudnoće, u odnosu na onu u folikularnoj fazi.
Ako meriš u toku dana temperatura je lepa i tako i može da sluti trudnoću, ali mnogo je bitna ona prva jutarnja, čim otvoriš oči da je izmeriš.
U slučaju da ovo jeste bazalna, tj. prva jutarnja temperatura onda je više nego odlična za taj period u ciklusu.
Navijam da budu user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2377
10.6.2014 21:54:32   
Bebana17
Amelia, žao mi je, izgledalo je obećavajuće. I ja se uvek razočaram, mada ja i nemam neke šanse za prirodno zatrudnjivanje, ali se i dalje trudim.

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 2378
11.6.2014 0:10:31   
Malinica moja

Bebana17, merim je ujutru i upravo tako pre bilo cega..pre nego ustanem.... Ali ona je meni i u toku dana tolika...mislim ne menja se...
Nadam se da je to najpouzdaniji znak user posted image
Hvala ti user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 2379
17.6.2014 22:59:53   
Ivanka 75
Mislim da mi kasni ovulacija... 16dc a nje nema na grafu, sve je u cik-cak...

(odgovor članu Malinica moja)
Direktna veza do poruke: 2380
16.7.2014 11:57:29   
babby
gde ste bazalke..nema nikog ni na jednoj temi neko zatisje...hajde grafice ovamo da podignemo temu malo evo mog...user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2381
16.7.2014 12:09:15   
amelia
Babby graf izgleda dobro ali sto nisi udrila jos neki xic user posted image kad je trakica pokazala pozitivno... sada ti ostaje onaj najgori deo cekanje. Jesi li pila neki cajevi ovog meseca?

Ayan <3

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2382
16.7.2014 12:19:36   
babby
nisam ovog meseca ali sam pila pre par meseci i ciklus mi je bio poludeouser posted image tek ovog meseca se stabilizovao..a ne nadam se nesto previse mm je asa test pozitivan i ima preveliki broj spermatozoidauser posted image ali eto nada uvek poslednja umire..

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2383
16.7.2014 17:16:04   
amelia

IZVORNA PORUKA: babby

nisam ovog meseca ali sam pila pre par meseci i ciklus mi je bio poludeouser posted image tek ovog meseca se stabilizovao..a ne nadam se nesto previse mm je asa test pozitivan i ima preveliki broj spermatozoidauser posted image ali eto nada uvek poslednja umire..

Babby user posted image pa zar i to moze biti problem preveliki broj spermatozoida? Nikad nisam cula za to jel postoji za to nekq terapijauser posted image

Ayan <3

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2384
16.7.2014 17:48:52   
babby
nazalost moze probali smo svasta nesto ali zasad nista...zato se nesto i ne nadam...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2385
16.7.2014 18:31:04   
amelia
user posted image zao mije draga mislim da sam te jednom vec pitala tvoja borba za user posted image izgleda je duga 10 tak godina jel tako? Jesi li racunala da probate jel moze inseminacija ili vto kad vec ne ide prirodno user posted image

Ayan <3

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2386
17.7.2014 0:12:25   
srculence25
babby i sve ostale cekalice zelim vam da negubite nadu.Meni su uvek govorili kao treba sve kockice da se poklope da bi bilo to to.Ja u to nisam verovala.2009 imala sam mised u 7 nedelji.Od tada je proslo 5 godina iscekivanja nadanja i nista.Znaci ukupno 7 godina praznih ruku.Mm je oligospermia III grupa.Vise sporih i defektnih sa nekim osetecenjima.Jeo je one semenke pa sam se nadala bice bolje doduse malo se popravio na bolje ali i to je bilo trenutno.I taj mised kad sam imala navodno los spermogram moze biti uzrok.I sad u junu meni kasni.Iskljucila sam trudnocu mislim eto godine mi idu i hormoni poludeli pa se sve poremetilo.Krece nesto braon i staje.Odem kod dr i on mi potvrdi trudnocu.Ja bez teksta nemogu da verujem.I sad sam malo uplasena da neprodjem nedaj boze kao te 2009-te ali desilo se.Zato drage moje glavu gore i desice se dok god postoji tracak nade.Mi smo ziv primer gde su nas slali na vto jer prirodno su davali gotovo sanse nikakve.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2387
17.7.2014 9:52:45   
babby
Srculence to je divno eto cuda se dogadjaju samo treba izdrzati dok ne stignu do nas.Amelija draga imali smo 3 neuspele vto..trenutno jjos uvek otplacujemo kredite pa nova vto nece skoro ako se desi neko cudo i kod nas bilo bi super...evo graf mada meni graf uvek bude lep a bude corak...user posted image user posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 2388
17.7.2014 10:18:12   
amelia

IZVORNA PORUKA: babby
Amelija draga imali smo 3 neuspele vto..trenutno jjos uvek otplacujemo kredite pa nova vto nece skoro ako se desi neko cudo i kod nas bilo bi super...evo graf mada meni graf uvek bude lep a bude corak

Uhhh babby draga nisam znala sa si isla na vto user posted image ali nemoj gubiti nadu bice jednog dana mora bitiuser posted image graf stvarno izgleda dobro nadam se da ce te ovog puta iznenaditi user posted image

Ayan <3

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2389
19.7.2014 8:09:16   
babby
ja jutros radila test i negativanuser posted image user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2390
19.7.2014 9:38:01   
amelia
Babby user posted image sto si zurila ja mislim daje jos rano za test znam dasi nestrpljiva ali dasi sacekala 2-3 dana bolje.... nemoj gubiti nadu mozda ipak za 4-5 dana grafic ce da pozeleni user posted image

Ayan <3

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2391
19.7.2014 10:50:41   
Verolina
Pa babby, tek ti je 10dpo...saacekaj malo :-0

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2392
19.7.2014 11:01:01   
babby
za 2-3 dana ionako treba da stigne ..pa sta bude bice.user posted image verka sta se desava kod tebe..

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2393
19.7.2014 11:16:12   
Verolina
Cekam kraj septembra za VTOuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2394
19.7.2014 11:45:21   
amelia
Verka sve je blize septembar user posted image user posted image

Ayan <3

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2395
19.7.2014 12:02:06   
Verolina
Jesteuser posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2396
19.7.2014 12:16:44   
Ivanka 75
Verka user posted image 2014 je tvoja godina!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2397
19.7.2014 12:43:57   
babby
da bude uspesan septembar sa bar dveuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2398
19.7.2014 13:40:05   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Verka user posted image 2014 je tvoja godina!

Ja se nadamuser posted image

Direktna veza do poruke: 2399
20.7.2014 12:30:29   
gogili75
Devojke da li je moguće da ne dodje do povišene bazalne temperature a da se desila ovulacija...
bila sam na folikulometriji, 13dc mi je folikul pukao ali nije došlo do povišene bazalne

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here