Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.5.2014 16:07:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ana
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.5.2014 18:51:47
|
|
|
|
ana07
|
Ivanka . Ne vidim ti graf, kad kliknem na link otvori moj graf. Zasto mislis da nece biti ovulacije? Mozda ti ovaj mesec bude kasnije.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.5.2014 21:43:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
evo graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.5.2014 22:06:56
|
|
|
|
ana07
|
Dobar je grafic . Nije jos kasno za ovulaciju .
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.5.2014 22:51:27
|
|
|
|
amelia
|
My Ovulation Chart evo mog grafa jos O nije bilo izgleda da ce ovog meseca da zakasni vec imam iscedak ali ne mogu znati tacno kada ce biti danas ne muckmo jer mm spava a ja bih tako rado ivanka ne znaci sa nece biti o mozda ce zakasniti za koji dan ti ne gubi vreme za svaki slucaj..ana07 graf je bio super steta sto nije pozelenio idemo dalje
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.5.2014 22:59:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mizda bude kasnija O, ima vremena, i sa Ivom je bila,18dc pa eto Ive. Moze biti, moze biti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.5.2014 9:44:39
|
|
|
|
mamin mish
|
My Ovulation Chart Evo i mog grafica. Po mojim simptomima O je bila 17 dana 100% a po FF
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 29.5.2014 16:52:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mamin mish, šta bi... prošla su tri dana, trebalo bi da padne testic
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 29.5.2014 16:55:18
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Mizda bude kasnija O, ima vremena, i sa Ivom je bila,18dc pa eto Ive. Moze biti, moze biti Meni i u prvoj i u trecoj o. bila 17dc. Drzim fige, draga!
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 29.5.2014 17:02:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo ga NM, sad samo cekam... IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Mizda bude kasnija O, ima vremena, i sa Ivom je bila,18dc pa eto Ive. Moze biti, moze biti Meni i u prvoj i u trecoj o. bila 17dc. Drzim fige, draga!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.6.2014 14:49:43
|
|
|
|
amelia
|
evo mog grafa izgleda dobro sad mi preostaje onaj najtezi deo cekanje
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.6.2014 18:57:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja dobila danas... ura za mene, 24dc, bez PMS-a, nista ne boli.... kooonacno i to da docekam posle godinu i po!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.6.2014 21:36:36
|
|
|
|
mamin mish
|
Kod mene stanje nepromenjeno. O je verovatno bila 17dc Tako da je ne ocekujem 5. Sutra imam redovan pregled kod dr. pa cemo da vidimo sta se dogadja.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.6.2014 19:42:01
|
|
|
|
Bebana17
|
Evo mene opet, prošli mesec bila biohemijska u postupku vraćanja odmrznutog embriona, ovog meseca samo dobri stari prirodni radovi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.6.2014 19:49:24
|
|
|
|
Malinica moja
|
Zdravo svima Ja sam ovde nova...medju svim postojecim cekalicama na .... Imam par pitanja u vezi bazalne temperature.... Sada mi je 27. dan ciklusa, nisam jos dobila, a poslednja 4 dana mi je temp. od 37 pa do 37, 3.... I dalje ne spada.. Da li to moze da znaci
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.6.2014 19:54:55
|
|
|
|
Malinica moja
|
Ima li koga da mi pomogne..... ??
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.6.2014 20:00:47
|
|
|
|
Malinica moja
|
Bebana17.... izvini.. da li mogu tebe pitati za misljenje... Bazalna temperatura mi je povisena vec 4 5 dana pred ciklus ...sada mi je 27 dan a ona je 37 sa 3... Da li se mogu ndati Hvala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.6.2014 22:18:53
|
|
|
|
Linaaaa
|
Mozes se nadati trudnoci,ali najbollje bi bilo da uradis betu, 12dpo najranninje i bices sigurna! Navijam za tebe
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.6.2014 22:58:10
|
|
|
|
Malinica moja
|
IZVORNA PORUKA: Linaaaa Mozes se nadati trudnoci,ali najbollje bi bilo da uradis betu, 12dpo najranninje i bices sigurna! Navijam za tebe Hvala Linaaa puno! Ja cu svakako sacekati odsustvo pa onda dalje..... Ima tu jos simptoma...ali ko zna....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.6.2014 23:44:55
|
|
|
|
17 joka
|
jako da vam grafici pozelene
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.6.2014 9:41:27
|
|
|
|
Malinica moja
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.6.2014 9:42:42
|
|
|
|
Malinica moja
|
I 28 dc temp. 37
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.6.2014 9:47:10
|
|
|
|
amelia
|
tako je izgledao obecavajuce pokrijena ovulacija sve sve i na kraju tuga zalost razocarenje upravo je krenula navijam za vas cure d pozelene grafici malinica nadam se ta T da je zbog
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?