Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 21:26:20
|
|
|
|
milicicak
|
Pastrmka i krompir sa belim vinom i zacinima puding od jabuka sa keksom i pogacice sa cvarcima dete lepo ruckalo sva tri trebalo bi sad kuvati za sledecu nedelju ali sve nesto mislim da cu to da ostavim za sutra
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.11.2013 10:29:22
|
|
|
|
minnica
|
Danas sam opet sama na ručku, pa ću napraviti pileću čorbicu sa povrćem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.11.2013 13:38:49
|
|
|
|
branki*
|
sinoc kuvala socivo sa mesom svinjskim za danas.supa i proja.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.11.2013 13:40:23
|
|
|
|
Torbica
|
Mm trazio slatki kupus, klot, skuvan u paradajz soku, zacinjen djumbirom. Deci puding od cokolade i imam neki prilog od krompira ako budu hteli slano.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.11.2013 17:01:58
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam za doručak viršle,za ručak sam od belog mesa pohovala neke štapiće sa susamom i prezlama i kuvala krompir,onako ceo kao dodatak sosu i supi od juče
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.11.2013 17:13:39
|
|
|
|
nata11
|
Upravo pecem pitu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.11.2013 17:48:01
|
|
|
|
madre
|
musaka od karfiola i juneceg mlevenog mesa, pileca supa i kupus salata (imamo dosta naseg kupusa, pa samo to jedemo ).
< Poruku je uredio madre -- 18.11.2013 17:49:31 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.11.2013 18:01:21
|
|
|
|
jovana jojo
|
Ja pravilajuneću čorbicu,krompir pire i faširane šnicle...za dezert palačinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.11.2013 20:04:01
|
|
|
|
Žapkić
|
Danas je za ručak bio kiseli kupus... Evo, upravo se spremaju topli sendviči za večeru. Mmmm... obožavam...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.11.2013 20:53:22
|
|
|
|
Alexxa
|
Sekelji gulaš. mmmmmm njam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.11.2013 21:45:44
|
|
|
|
Didy
|
Pileća supa s knedlama, sos crveni i povrće i meso iz supe, pohovano belo, pire krompir i kupus salata. Za večeru testo sa sirom zapečeno u rerni.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.11.2013 21:52:51
|
|
|
|
New Mom
|
Musaka od krompira i mlevenog mesa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.11.2013 21:54:07
|
|
|
|
Torbica
|
Didy! Ja cu sutra sarmice ali sa piletinom, to jos nisam pravila. Otkosticu batake i samleti, jao sto mi se jede sarmaaaa!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.11.2013 17:18:25
|
|
|
|
minnica
|
Za ručak gulaš od šampinjona i salata od svežeg kupusa, a za večeru bareni krompir i riblje štapiće.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.11.2013 17:33:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Sarma po prvi put.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.11.2013 17:34:53
|
|
|
|
Didy
|
Varivo od graška sa šargarepom, bataci i krompir pečeni na teflonu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.11.2013 17:35:48
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Sarma po prvi put. Bravo! Ja još nikad sarmu nisam pravila, valjda zato što nisam neki ljubitelj...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.11.2013 17:38:16
|
|
|
|
adulence
|
Danaske prVila Anine punjeno rolovane paprike...mmmm...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.11.2013 17:46:06
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja pravila špagete sa sosom od paradaiza i mlevenog mesa.Za dezert kolači sa višnjama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.11.2013 17:48:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Didy, ja sam počela u trudnoći da je jedem ali i dalje odvajam kupus Jao Adulence, dobro si me podsetila mogla bih ovih dana i ja praviti.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.11.2013 17:51:30
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: adulence Anine punjeno rolovane paprike...mmmm... Anči, daj recept!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.11.2013 17:54:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Uh, čekaj da pronađem
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.11.2013 17:56:29
|
|
|
|
Didy
|
Očekivala sam neki link ka temi.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.11.2013 18:05:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo ga KLIK
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.11.2013 18:54:58
|
|
|
|
Didy
|
Jao, Anči, mm bi se upiškio od sreće kad bismo ovo imali za ručak.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.