|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta smo danas pravile V deo
17.11.2013 10:45:03   
Olga75
kod nas danas pokenes i krompir pire user posted image
zver voli pa da joj ucinim , danas je njen dan user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 2301
17.11.2013 10:47:28   
jole82
Ako majka ako...tako i treba za hrabrice user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2302
17.11.2013 10:50:11   
New Mom
Pohovani karfiol i pileći fileti.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 2303
17.11.2013 11:00:53   
Anoniman
Za dorucak krompir u caksirama i domaci cvarci,a rucak domaca supa,pire krompir,crveni sos,kuvano meso,pohovane snicle,mornarske kocke,i minnicina jogurt pogaca! Bravo ja!!! user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 2304
17.11.2013 11:01:31   
adulence
Jole Bez.kosa samo izvoli ali ne dolazi bez podvarka,da se trampimo. .

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 2305
17.11.2013 11:02:11   
Torbica
Juce dupla tura saoskog lonca sa batacima, u nadi da ce ostati i za danas, ali cvrc... user posted image Pohujem pilece batake i karabatake u rerni, sa njima zajedno pomfrit i sos od gljiva sa pavlakom. Desert - rolat sa domacom nutelom. Ostalo samo dva mafina sa cokoladom od juce user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 2306
17.11.2013 11:21:17   
minnica
Donela sarmu od mame juče, a popodne ćemo imati goste, pa smo ćera i ja pravile mafine, jednu turu sa višnjama i jednu sa čokoladom. user posted image moram i ja da probam taj seoski lonac kad ga tako nahvaliste.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2307
17.11.2013 11:21:54   
vikiveki
Mi za doručak imamo proju,a za ručak zna seuser posted image supa,sos i meso...za dezert kolač se eurokremom

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2308
17.11.2013 11:22:24   
minnica

IZVORNA PORUKA: mimahana

Za dorucak krompir u caksirama i domaci cvarci,a rucak domaca supa,pire krompir,crveni sos,kuvano meso,pohovane snicle,mornarske kocke,i minnicina jogurt pogaca! Bravo ja!!! user posted image

Pa ti si žena zmaj! user posted image

No need to run and hide

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2309
17.11.2013 11:23:21   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Torbica

Juce dupla tura saoskog lonca sa batacima, u nadi da ce ostati i za danas, ali cvrc... user posted image Pohujem pilece batake i karabatake u rerni, sa njima zajedno pomfrit i sos od gljiva sa pavlakom. Desert - rolat sa domacom nutelom. Ostalo samo dva mafina sa cokoladom od juce user posted image

Kakav je to seoski lonacuser posted image prvi put čujem

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2310
17.11.2013 11:25:52   
adulence
Ima onaj zacin seoski lonac skoro se reklamirao...nego zene htedoh da pitam jedno pitanje koji zacin koristite,vegetu toliko pljuju,pa sta je po vama najzdravije?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2311
17.11.2013 11:40:15   
Trcosava
So user posted image

Do skoro sam je i ja koristila, izbacila sam je zbog 'soli' i muža. Planiram da kupim nekih 150 gr samo da nerviram zaovu user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2312
17.11.2013 11:49:59   
minnica
Ja koristim Kulinat bez aditiva ili kupim samo onu mešavinu sušenog povrća, pa tome dodam kalijumovu so. Više volim biljne začine.

No need to run and hide

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2313
17.11.2013 13:01:08   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: minnica

IZVORNA PORUKA: mimahana

Pa ti si žena zmaj! user posted image

Hvala draga moja! Al sam zato ustala u pola 6 da stignem sve user posted image

(odgovor članu minnica)
  Direktna veza do poruke: 2314
17.11.2013 13:03:28   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: adulence

Ima onaj zacin seoski lonac skoro se reklamirao...nego zene htedoh da pitam jedno pitanje koji zacin koristite,vegetu toliko pljuju,pa sta je po vama najzdravije?

So i kojekakve travkice susene tipa bosiljak,kari,majcina dusica i sl.

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 2315
17.11.2013 13:21:12   
Anoniman
grcka musaka i salata od kupusa, sargarepe, celera.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2316
17.11.2013 17:05:18   
Žapkić
Špagete, pošto smo T. i ja same

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2317
17.11.2013 19:55:33   
Figaro88
Danas bili kod tate na rucku,ali opet sam ja morala da iskoskam meso i da ga stavim da se marinira,i da napravim salatu...Juce sam pravila cupavce a mama sinoc donela eklere pa imamo i za sutra...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2318
17.11.2013 20:03:24   
viking
Ne znam šta je najzdravije, ali Kulinat natur ne sadrži glutaminat koji se koristi kao pojačivač ukusa a u stvari je toksin i alergen. Zato mi uzimamo Kulinat Natur (Aleva), mada i to retko koristim, ne znam da li potrošim kesu od 250 g godišnje.
Uglavnom, kao što neko reče, koristim začine tipa so, biber, tucanu papriku, origano i slično.

IZVORNA PORUKA: adulence

nego zene htedoh da pitam jedno pitanje koji zacin koristite,vegetu toliko pljuju,pa sta je po vama najzdravije?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2319
17.11.2013 20:10:33   
Alexxa
Nije loša varijanta kupiti sušeno povrće(ima mrkva, praziluk, crni luk, paprika) i začine, dodati malo soli pa zajednom smućkati sve i eto malo zdravijeg začina. A da ne budem offtopic skroz: pravila sam: marinirano meso dinstano na vodi i proju sa čvarcima isirom.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 2320
17.11.2013 20:15:21   
Ana RR
I ja koristim Kulinat od skoro, inače nisam koristila ništa tog tipa još od kada sam zatrudnela. Rekla bih da nije toliko jak i slan kao Podravkina vegeta koju sam inače ranije koristila.

Kod nas danas pečeno belo meso na teflonu, pa složeno u vatrostalnu i preko toga kuvani pirinač sa povrćem i malo paradajz sosa, pa zapečeno u rerni. Cvekla i kiseli krastavci za salatu. Posle sam pravila vanil-krem štrudlu sa gotovim korama, fantastična je user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 2321
17.11.2013 21:07:52   
Bebilina
Dorucak: integralne palacinke sa javorovim sirupom.
Rucak: pecenje, zapeceno povrce, varivo od crvenog kupusa, povrce na pari, domaci sos od jabuka.
Dezert: izmislila novi kolac od jogurta i djumbira sa crnom cokoladom. user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2322
17.11.2013 21:21:14   
madre
pileca supa, belo pilece meso sa pecurkama i pavlakom i kupus salata. a jutros sam pravila pice, skroz su dobro ispaleuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 2323
17.11.2013 21:22:13   
Torbica
Viviveki, odgovorila ti je Adulence, mesavina zacina, ali bez glutaminata je, da odmah dodam. user posted image Samo sto ja umesto kobasica uglavnom koristim ili piletinu ili jagnjetinu.
Adulence i kod mene je u opticaju Natur Aleva kao kod Vik, mada i sam anekad napravim pa imam domace vegete i uglavnom koristim zacine. Kad biste videli moje police sa zacinima, u dva reda, paralelno sa kuhinjskim elementima. Dva metra ne jednu stranu i jos jedan metar na drugu. Mada priznajem da uglavnom desetak zacina koristim uglavnom, ostalo redje. A taman mi tu stoje i orasasti plodovi i svasta nesto u teglicama. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 2324
17.11.2013 21:24:57   
madre

IZVORNA PORUKA: Alexxa

Nije loša varijanta kupiti sušeno povrće(ima mrkva, praziluk, crni luk, paprika) i začine, dodati malo soli pa zajednom smućkati sve i eto malo zdravijeg začina.

ovako moja mama radi i skroz je dobra fora, vrlo slicno vegeti, mada meni nju niiista ne moze da zemeni, mnogo je volim! ali je ipak ne koristimo.
redovno kupujem u zdravoj hrani tu mesavinu zacina pa kada posolim jelo dodam i kasicicu/kasiku toga...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 2325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Ravioli sa mlevenim mesom i prelivom od ša...
Ringerajin kuvar: lelaigor

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here