Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.11.2013 11:10:07
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja ću danas za ručak najverovatnije špagete sa sosom,a da li ću praviti dezert videću
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.11.2013 11:48:58
|
|
|
|
Torbica
|
Ostalo corbice od graska od srede, makarone sa krompirom (kao granadir mars) i verovatno opet medenjaci
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.11.2013 11:54:23
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
mm pita sta cemo danas ja nem pojma iskreno. Sad cu opet nesh da gledim po netu za neki recept a ne znam ni sta cu Dunjici skroz sam bez ideja. A i utanjio mi frizider (zajedno sa novcanikom direktno su srazmeni)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.11.2013 12:04:57
|
|
|
|
minnica
|
Danas sam opet sama na ručku, tako da ništa nisam kuvala. Pravila bajaderu sa višnjama (recept sa RR) za devojačku slavu sutra. Imam još višanja, pa ću verovatno da zamutim mafine.
< Poruku je uredio minnica -- 15.11.2013 12:05:23 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.11.2013 12:11:23
|
|
|
|
Olga75
|
ja cu omle du fromaz a imam i marinirane sampinjone moram do grada pa u kupovinu pa po zver pa kad stignemo da podpalim vatru ( Olga pecinska zena ) i ondak sta drugo do omle du fromaz
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.11.2013 12:14:09
|
|
|
|
jole82
|
E Olga nasmeja me Meni danas sve seki poslala, čak i tortu mm za rođos.. Doduše još ne znam šta je u paketu, čekam mm da stigne
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.11.2013 12:54:24
|
|
|
|
Žapkić
|
Meni se upravo krčka krompir paprikaš sa puuunooo šargarepe!!! T. to obožava, a mi toliko jedemo i volimop šargarepu da ćemo se pretvoriti u Duška Dugouška!!!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.11.2013 12:54:38
|
|
|
|
Brand new mama
|
IZVORNA PORUKA: Bebilina Jutros sam umesila peshwari naan i sad cu humus i babaganoush za rucak, za veceru madjarski gulas paprikas Za baba ganoush peces patlidzan? jela sam kod prijateljice,ali nisam probala da napravim... Ja cu danas povrce u wook-u sa pirincanom tjesteninom,nisam to odavno pravila,a vooolllliiimm.Od juce mi je ostao pasulj,ali ne mogu da ga jedem i danas
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.11.2013 13:10:54
|
|
|
|
World
|
Ja sam sinoc pravila dinstani slatki kupus (bas sam se nesto navukla na njega), pa cu jos dodati neko meso, mislim da ce biti neka rebarca (cekam da se odledi pa da vidim kakvo je meso)
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.11.2013 13:36:54
|
|
|
|
New Mom
|
Juneći gulaš i testenina. A slatkiše klinci juče doneli sa vašara - seoske slave.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.11.2013 13:39:15
|
|
|
|
vonavoj
|
ja sam nesto zbuckala u vatrostalnoj posudi,belo meso,krompir i povrce za djuvec a ceka me pravljenje torte za rodjendan!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.11.2013 16:04:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Corbica sa sargarepom i karfiolom,barena kolenica,pire krompir,varivo od sargarepe i tufahije! Kod mene je danas dan sargarepe!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.11.2013 17:33:29
|
|
|
|
madre
|
sarma od juce, dodala restovan krompir i sad sestra pravi kiflice u mojoj kujni
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.11.2013 17:36:58
|
|
|
|
jovicaa
|
sad sestra pravi kiflice u mojoj kujniuser posted image posalji je kod mene kad zavrsi
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.11.2013 17:44:44
|
|
|
|
madre
|
evo je, vec je pocela da gundja, mora da se odmori, nije u kondiciji
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.11.2013 21:59:48
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: Brand new mama IZVORNA PORUKA: Bebilina Jutros sam umesila peshwari naan i sad cu humus i babaganoush za rucak, za veceru madjarski gulas paprikas Za baba ganoush peces patlidzan? jela sam kod prijateljice,ali nisam probala da napravim... Ja cu danas povrce u wook-u sa pirincanom tjesteninom,nisam to odavno pravila,a vooolllliiimm.Od juce mi je ostao pasulj,ali ne mogu da ga jedem i danas E BNM prvo ga na gril tiganju izgrilujem na ringli da dobije onaj dimljeni ukus, pa samo tiganj ubacim u rernu na 10-ak min na 200 da omekasaju skroz. Joj udavila bih se u libanskoj hrani, sve njihovo obozavam Jao a kod tebe stir-fry, jel da? Bas sam sinoc ceri rekla da mi se jede i da imamo pirincane rezance da iskoristimo. Ko pomenu dan za sargarepu? Gulas je bio prepun iste, pa smo onda cera i ja pravile cupcakes od sargarepe i narandze sa icingom od krem sira i narandze i dekorisale ih u fazonu humanitarnog dana koji je danas.
< Poruku je uredio Bebilina -- 15.11.2013 22:02:11 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.11.2013 22:17:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Bebilina IZVORNA PORUKA: Brand new mama IZVORNA PORUKA: Bebilina Jutros sam umesila peshwari naan i sad cu humus i babaganoush za rucak, za veceru madjarski gulas paprikas Za baba ganoush peces patlidzan? jela sam kod prijateljice,ali nisam probala da napravim... Ja cu danas povrce u wook-u sa pirincanom tjesteninom,nisam to odavno pravila,a vooolllliiimm.Od juce mi je ostao pasulj,ali ne mogu da ga jedem i danas E BNM prvo ga na gril tiganju izgrilujem na ringli da dobije onaj dimljeni ukus, pa samo tiganj ubacim u rernu na 10-ak min na 200 da omekasaju skroz. Joj udavila bih se u libanskoj hrani, sve njihovo obozavam Jao a kod tebe stir-fry, jel da? Bas sam sinoc ceri rekla da mi se jede i da imamo pirincane rezance da iskoristimo. Ko pomenu dan za sargarepu? Gulas je bio prepun iste, pa smo onda cera i ja pravile cupcakes od sargarepe i narandze sa icingom od krem sira i narandze i dekorisale ih u fazonu humanitarnog dana koji je danas. Kod mene bila sargarepa danas! Rece moja Hana meni ja nisam zec pa da jedem sargarepu!!! Mm se solidarisao sa njom,tako da smo samo tata i ja jeli varivo i Fica malo!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.11.2013 22:57:38
|
|
|
|
Bebilina
|
Hahaha, pamatnica mala Moja trazi kad seckam, da moze da vidi u mraku, ko super-heroji. Jaos ta sve nece da smisle!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.11.2013 8:40:16
|
|
|
|
minnica
|
Pečem jogurt pogaču. Za danas je to to jer idemo i na ručak i na večeru.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.11.2013 13:03:35
|
|
|
|
nata11
|
Ja sam jutros uzela onaj provansa mix da probam pa cu njega brzinski na tiganju. I naravno imam jos kiflica
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.11.2013 13:08:33
|
|
|
|
vikiveki
|
E ja sam jutros pravila burek sa mesom,a za ručak još razmišljam, ali najverovatnije ću uhvatiti mm da ispeče nešto na talandari
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.11.2013 15:11:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas paradajz corba i ajme njoke po zelji mm
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 1:46:12
|
|
|
|
Bebilina
|
Veki sta je talandara?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 8:22:03
|
|
|
|
adulence
|
A ja sinoc napravila sarmu,evo jos malo je krckam...imacemo i supicu,a za veceru cu verovatno punjene crvene silje...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 10:41:51
|
|
|
|
jole82
|
Adulence gde beše ziviš? mmmm saaarrmaaaa..osećam se kao Homer Simpson Mi ćemo podvarak sa "prasećim kockicama" i suvim šljivama...dezerta za prasiće nema danas oink oink...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.