Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 15:11:36
|
|
|
|
madre
|
pohovacu tikvice i imam supu od juce.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 17:06:08
|
|
|
|
Žapkić
|
Daanas krompir-paprikaš sa puno šargarepe, a i skuvala sam pileću čorbu za sutra, a šta ćemo još sutra-videćemo...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 17:10:57
|
|
|
|
milicicak
|
Proju od tikvica i cokoladne mafine :) i punjene paprike za rucak,al to sam kuvala sinoc :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 17:12:04
|
|
|
|
vikiveki
|
Ručak je prošao a za večeru spremam Olgine pogačice,već sam negde o tome pisala ...a noć je duga za smišljanje za sutrašnji dan
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 22:36:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
pravila sam "ovako" sjajno je ispalo i mislim da cu ovaj recept da zovem "ovako"
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 22:46:03
|
|
|
|
viking
|
Integralne špagete sa masinovim uljem, crvenim lukom i sušenim paradajzom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 23:12:48
|
|
|
|
Bebilina
|
"Dip" vecera: stapici pohovane piletine, tikvica, paskanata, slatkog krompira sa mirodjijom zapeceni u rerni i domaci umaci: pecorino, guacamole, salsa. Uz to stapici svezeg povrca: sargarepa, paprika, krastavac, celer i navali na umakanje! Za dezert dovrsili pitu od jabuka i marcipan, taman.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 23:30:02
|
|
|
|
viking
|
Bebilina, to smo mi jeli u nedelju, ali nismo mi spremali, nego u restoranu
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 23:42:33
|
|
|
|
Bebilina
|
Viking to je moja cera trazila, nekad smo imali tradiciju da subotom uvece to napravimo i ispred tv-a ruckamo dok gledamo plesni program... Odavno nismo, moracemo da obnovimo gradivo
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.11.2013 8:23:09
|
|
|
|
Lu
|
Pečena riža sa piletinom, varganji na gril tavi.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.11.2013 9:24:46
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam za danas planirala da skuvam jedan dobar pasulj a za salatu ću verovatno kupus...a za dezert ću videti
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.11.2013 10:14:12
|
|
|
|
minnica
|
Imam supu koju ću samo da zakuvam, a posle ću da napravim pomfrit u rerni i salatu od svežih krastavaca.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.11.2013 10:21:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Molim recept za taj pomfrit!!!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.11.2013 10:25:29
|
|
|
|
minnica
|
Ma nema recept. Samo isečeš kao za pomfrit krompir, začiniš i malo nauljiš i rasporediš na pleh sa pek papirom. Uključiš rernu na najjače, pa staviš pleh kad se ugreje. E sad, ako je veća količina, treba možda okrenuti, ali ja uvek pravim manje, pa mi se brzo i ravnomerno ispeče. Bude baš lepo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.11.2013 10:28:03
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ja sam za danas planirala da skuvam jedan dobar pasulj a za salatu ću verovatno kupus...a za dezert ću videti Isto kao vikiveki, samo što ću za dezert tartatan s jabukama. I rezance sa sirom zapečene u rerni za večeru.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.11.2013 10:32:16
|
|
|
|
nata11
|
Ja sam danas sama pa cu imati celo slobodno popodne i mesicu one Anine pogacice sa sirom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.11.2013 10:34:23
|
|
|
|
Torbica
|
Kod mene grasak corbica i karfiol u besamelu od sojinog mleka sa posnim sirom. Za desert lisnato sa visnjama
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.11.2013 10:36:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Slatki kupus s mesom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.11.2013 10:42:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod mene danas juneći gulaš sa makaronama, kad dovedemo Mareta iz vrtića onda ćemo on i ja da mutimo čoko muffine Nato, recept za te pogačice sam našla na coolinarci, traži pod nazivom majkine kiflice i pogačice.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.11.2013 10:43:24
|
|
|
|
tanjica85
|
obarila kolenicu i jaja, dovoljno im je dok se ne vratim sa posla. nešto se nećkam da pravim krempitu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.11.2013 12:54:22
|
|
|
|
Janncica
|
Odoh sad da pravim dinstanu teletinu i sos sa pecurkama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.11.2013 12:57:31
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja ću puding za dezert,obožavaju ga
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.11.2013 14:13:30
|
|
|
|
Torbica
|
A kod mene mirisu keksici, odoh po decicu!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.11.2013 16:51:37
|
|
|
|
NadaR
|
Misko i ja smo sami pa sam nam skuvala neku corbicu i isprzila cevapcice. Deserta nemaaa sve dok sam na dijeti
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.11.2013 16:59:01
|
|
|
|
caca81
|
Klot pasulj i kupus salata.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.