|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta smo danas pravile V deo
12.11.2013 3:37:31   
Bebilina
Pastirsku pitu od mlevene jagnjetine, pecuraka, sargarepe i slatkog krompira. I jos jabuke punjene brusnicama i marcipanom.

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2201
12.11.2013 9:34:31   
Torbica
Ziveo mm koji je skuvao juce gulas, pa ja danas kuliram. Doduse sinak mi rece jutros - pavices mama kolace??? user posted image Paaa, mozda nesto brzinski spremim, videcu jos.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2202
12.11.2013 9:40:34   
lokica77
ja cu neke snicle sa pecurkama i pire krompir (posto juce nisam), za veceru pojma nemam smislicu vec nesto

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2203
12.11.2013 9:42:23   
minnica
Imam ručka, a svakako ne bih kuvala jer samo ja ručam kod kuće danas. Planirala sam i one Olgine pogačice i kupila kvasac, nadam se da ću stići da ih napravim.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2204
12.11.2013 11:01:19   
Figaro88
Danas ne kuvam,ostalo nam od juce,samo sam jutros umesila i ispekla pogacice,i mozda napravim Andrei mafine za popodne...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 2205
12.11.2013 11:06:31   
Didy
Svi pričate o ovim Olginim pogačicama, moraću i ja da ih probam kad ih već toliko hvalite.user posted image Ali ne danas.user posted image
Kod nas ostalo od juče supice na povrću, od nedelje mesa s roštilja, pa ću dodati pire i spanać kao priloge i neku salatu, možda zelenu ili papriku svežu i gotovo.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 2206
12.11.2013 11:08:15   
Misha i Ljisha
jel imate ideju sta da pravim od plavog patlidzana a da ga ne pohujem i da nije musaka???user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2207
12.11.2013 11:10:58   
dunja RR
izdinstaj ga sa lukom i belim mesom, možda još neko povrće dodaj ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 2208
12.11.2013 11:13:36   
minnica
Misho, možda ovako kao varivo ili ovaj u sosu?

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

Direktna veza do poruke: 2209
12.11.2013 11:14:03   
Torbica
Ljisho, meni je lepa i pita od plavog patlidzana! To moze i malena da ti rucka!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2210
12.11.2013 11:15:06   
Didy

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

jel imate ideju sta da pravim od plavog patlidzana a da ga ne pohujem i da nije musaka???user posted image

Ja imam super foru s njim, svi je rado jedemo. Presečeš ga napola po dužini, oguliš ga i izdubiš da dobiješ kao čamčiće. Utrljaš ga solju i ostaviš neko vreme, pa ispereš da ubije onu njegovu gorčinu. Udinstaš luk, pa dodaš šta imaš i hoćeš - ja stavim ili belo pileće na kocke ili melveno meso ili bez mesa, pa dodam šampinjone i/ili šargarepu, ono što si izdubila, srce od patlidžana, može tikvica ili neko drugo povrće koje hoćeš, bude lepo i kao malo belog luka staviš. Kad se prodinsta, dodaš pavlake, začiniš, pomešaš s malo obarenog pirinča, napuniš te čamčiće od patlidžana, može onako uvis, kao brdo da imaju i staviš u rernu da se zapeku jedno pola sata, izvadiš, narendaš sir, vratiš da se istopi i kraj.

Direktna veza do poruke: 2211
12.11.2013 11:15:30   
Misha i Ljisha
gledam recepte minnicine. Nego Dunja rr Ako hocu da ga dinstam da li i onda da ga blansiram ili da ga stavim samo u slanu vodu da izvuce tu njegovu gorcinu?

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2212
12.11.2013 11:16:43   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Didy

Ja imam super foru s njim, svi je rado jedemo. Presečeš ga napola po dužini, oguliš ga i izdubiš da dobiješ kao čamčiće. Utrljaš ga solju i ostaviš neko vreme, pa ispereš da ubije onu njegovu gorčinu. Udinstaš luk, pa dodaš šta imaš i hoćeš - ja stavim ili belo pileće na kocke ili melveno meso ili bez mesa, pa dodam šampinjone i/ili šargarepu, ono što si izdubila, srce od patlidžana, može tikvica ili neko drugo povrće koje hoćeš, bude lepo i kao malo belog luka staviš. Kad se prodinsta, dodaš pavlake, začiniš, pomešaš s malo obarenog pirinča, napuniš te čamčiće od patlidžana, može onako uvis, kao brdo da imaju i staviš u rernu da se zapeku jedno pola sata, izvadiš, narendaš sir, vratiš da se istopi i kraj.

vidis ja sam to slicno pravila sa tivicama ali nisam sa patlidzanom.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2213
12.11.2013 11:17:33   
New Mom
Danas radi kućna dostava.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 2214
12.11.2013 11:19:09   
Torbica
Njam njam, ovo sto Didy pravi, pravimo i mi, i posno i mrsno i svakako je predobro. Odlican predlog!

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 2215
12.11.2013 11:19:13   
dunja RR
Ovako mi je zanimljivo, njam, a i pita je fantastična što reče Torbi ..
IZVORNA PORUKA: minnica

Misho, možda ovako kao varivo ili ovaj u sosu?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 2216
12.11.2013 11:20:10   
Didy

IZVORNA PORUKA: Didy

vidis ja sam to slicno pravila sa tivicama ali nisam sa patlidzanom.

Ja pravim i sa tikvicama i sa patlidžanom, bude super i jedno i drugo. Probaj, nećeš se pokajati, a to možeš i bebi opušteno da daš, ja mojima jesam u tom uzrastu.

Direktna veza do poruke: 2217
12.11.2013 11:20:47   
Misha i Ljisha
da ja bas imam sve za "ovako" i sve mislim da cu to da pracvim jer imam sve domace sastojkeuser posted image a i beka da rucka

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2218
12.11.2013 11:21:37   
Anck Su Nmaun
Mrsko mi danas da kuvam.. spremicu testo sa sirom mmmm nisam to jela 100 godina

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2219
12.11.2013 11:23:41   
Didy

da ja bas imam sve za "ovako" i sve mislim da cu to da pracvim jer imam sve domace sastojkeuser posted image a i beka da rucka

user posted image

Direktna veza do poruke: 2220
12.11.2013 11:29:01   
vikiveki
Ja ću danas malo pečene piletine,malo šnicli od juče..i gotovu supicu. Mislila sam da će mi ostati domaće supe ali nije,tako da ću danas onu iz kesice

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2221
12.11.2013 11:34:36   
Alexxa
čorbica od povrca, file Stroganov i restovan krompir.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2222
12.11.2013 13:50:10   
Anoniman

ja pravim turlu ili briam (ista stvar, jedno je u serpi, drugo u rerni, ovo drugo je lepse). iseckas patlizan na krugove, isto tako i tikvice, krompir i jednu dve paprike (mozes da dodas i malo belog luka), i sve malo proprzis i tako proprzeno stavis u tepsiju (ja direktno u tepsiju stavljam i kad seckam pa mi je na jednom kraju ocisceno, na drugom peceno). zasebno izdinstas malo luka i dodas paradajza i malo vode, bibera, soli...(ovde mozes da dodas i govedine, lepse je, ali nije nuzno). kad se to malo sjedini (ili kad se skuva meso), prelijes ono povrce i naseckas odozgo dosta persuna. i sve to strpas u rernu. bude bas ukusno.

ja danas lazanje sa spanacem.

Direktna veza do poruke: 2223
12.11.2013 14:49:57   
Jole84
Za danas lazanje,nismo ih dugo jeli,ali me Rudolf juče podenuo user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2224
12.11.2013 15:05:24   
Figaro88
Umesto mafina napravila sam marsmelou,sada cu da istopim i cokoladu za Andreu da umace...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ravioli sa mlevenim mesom i prelivom od ša...
Ringerajin kuvar: lelaigor
Faširane snicle
Ringerajin kuvar: Maraj

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here