Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 3:37:31
|
|
|
|
Bebilina
|
Pastirsku pitu od mlevene jagnjetine, pecuraka, sargarepe i slatkog krompira. I jos jabuke punjene brusnicama i marcipanom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 9:34:31
|
|
|
|
Torbica
|
Ziveo mm koji je skuvao juce gulas, pa ja danas kuliram. Doduse sinak mi rece jutros - pavices mama kolace??? Paaa, mozda nesto brzinski spremim, videcu jos.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 9:40:34
|
|
|
|
lokica77
|
ja cu neke snicle sa pecurkama i pire krompir (posto juce nisam), za veceru pojma nemam smislicu vec nesto
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 9:42:23
|
|
|
|
minnica
|
Imam ručka, a svakako ne bih kuvala jer samo ja ručam kod kuće danas. Planirala sam i one Olgine pogačice i kupila kvasac, nadam se da ću stići da ih napravim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 11:01:19
|
|
|
|
Figaro88
|
Danas ne kuvam,ostalo nam od juce,samo sam jutros umesila i ispekla pogacice,i mozda napravim Andrei mafine za popodne...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 11:06:31
|
|
|
|
Didy
|
Svi pričate o ovim Olginim pogačicama, moraću i ja da ih probam kad ih već toliko hvalite. Ali ne danas. Kod nas ostalo od juče supice na povrću, od nedelje mesa s roštilja, pa ću dodati pire i spanać kao priloge i neku salatu, možda zelenu ili papriku svežu i gotovo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 11:08:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jel imate ideju sta da pravim od plavog patlidzana a da ga ne pohujem i da nije musaka???
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 11:10:58
|
|
|
|
dunja RR
|
izdinstaj ga sa lukom i belim mesom, možda još neko povrće dodaj ..
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 11:13:36
|
|
|
|
minnica
|
Misho, možda ovako kao varivo ili ovaj u sosu?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 11:14:03
|
|
|
|
Torbica
|
Ljisho, meni je lepa i pita od plavog patlidzana! To moze i malena da ti rucka!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 11:15:06
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha jel imate ideju sta da pravim od plavog patlidzana a da ga ne pohujem i da nije musaka??? Ja imam super foru s njim, svi je rado jedemo. Presečeš ga napola po dužini, oguliš ga i izdubiš da dobiješ kao čamčiće. Utrljaš ga solju i ostaviš neko vreme, pa ispereš da ubije onu njegovu gorčinu. Udinstaš luk, pa dodaš šta imaš i hoćeš - ja stavim ili belo pileće na kocke ili melveno meso ili bez mesa, pa dodam šampinjone i/ili šargarepu, ono što si izdubila, srce od patlidžana, može tikvica ili neko drugo povrće koje hoćeš, bude lepo i kao malo belog luka staviš. Kad se prodinsta, dodaš pavlake, začiniš, pomešaš s malo obarenog pirinča, napuniš te čamčiće od patlidžana, može onako uvis, kao brdo da imaju i staviš u rernu da se zapeku jedno pola sata, izvadiš, narendaš sir, vratiš da se istopi i kraj.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 11:15:30
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
gledam recepte minnicine. Nego Dunja rr Ako hocu da ga dinstam da li i onda da ga blansiram ili da ga stavim samo u slanu vodu da izvuce tu njegovu gorcinu?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 11:16:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha jel imate ideju sta da pravim od plavog patlidzana a da ga ne pohujem i da nije musaka??? Ja imam super foru s njim, svi je rado jedemo. Presečeš ga napola po dužini, oguliš ga i izdubiš da dobiješ kao čamčiće. Utrljaš ga solju i ostaviš neko vreme, pa ispereš da ubije onu njegovu gorčinu. Udinstaš luk, pa dodaš šta imaš i hoćeš - ja stavim ili belo pileće na kocke ili melveno meso ili bez mesa, pa dodam šampinjone i/ili šargarepu, ono što si izdubila, srce od patlidžana, može tikvica ili neko drugo povrće koje hoćeš, bude lepo i kao malo belog luka staviš. Kad se prodinsta, dodaš pavlake, začiniš, pomešaš s malo obarenog pirinča, napuniš te čamčiće od patlidžana, može onako uvis, kao brdo da imaju i staviš u rernu da se zapeku jedno pola sata, izvadiš, narendaš sir, vratiš da se istopi i kraj. vidis ja sam to slicno pravila sa tivicama ali nisam sa patlidzanom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 11:17:33
|
|
|
|
New Mom
|
Danas radi kućna dostava.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 11:19:09
|
|
|
|
Torbica
|
Njam njam, ovo sto Didy pravi, pravimo i mi, i posno i mrsno i svakako je predobro. Odlican predlog!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 11:19:13
|
|
|
|
dunja RR
|
Ovako mi je zanimljivo, njam, a i pita je fantastična što reče Torbi .. IZVORNA PORUKA: minnica Misho, možda ovako kao varivo ili ovaj u sosu?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 11:20:10
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha jel imate ideju sta da pravim od plavog patlidzana a da ga ne pohujem i da nije musaka??? Ja imam super foru s njim, svi je rado jedemo. Presečeš ga napola po dužini, oguliš ga i izdubiš da dobiješ kao čamčiće. Utrljaš ga solju i ostaviš neko vreme, pa ispereš da ubije onu njegovu gorčinu. Udinstaš luk, pa dodaš šta imaš i hoćeš - ja stavim ili belo pileće na kocke ili melveno meso ili bez mesa, pa dodam šampinjone i/ili šargarepu, ono što si izdubila, srce od patlidžana, može tikvica ili neko drugo povrće koje hoćeš, bude lepo i kao malo belog luka staviš. Kad se prodinsta, dodaš pavlake, začiniš, pomešaš s malo obarenog pirinča, napuniš te čamčiće od patlidžana, može onako uvis, kao brdo da imaju i staviš u rernu da se zapeku jedno pola sata, izvadiš, narendaš sir, vratiš da se istopi i kraj. vidis ja sam to slicno pravila sa tivicama ali nisam sa patlidzanom. Ja pravim i sa tikvicama i sa patlidžanom, bude super i jedno i drugo. Probaj, nećeš se pokajati, a to možeš i bebi opušteno da daš, ja mojima jesam u tom uzrastu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 11:20:47
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
da ja bas imam sve za "ovako" i sve mislim da cu to da pracvim jer imam sve domace sastojke a i beka da rucka
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 11:21:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mrsko mi danas da kuvam.. spremicu testo sa sirom mmmm nisam to jela 100 godina
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 11:23:41
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha da ja bas imam sve za "ovako" i sve mislim da cu to da pracvim jer imam sve domace sastojke a i beka da rucka
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 11:29:01
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja ću danas malo pečene piletine,malo šnicli od juče..i gotovu supicu. Mislila sam da će mi ostati domaće supe ali nije,tako da ću danas onu iz kesice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 11:34:36
|
|
|
|
Alexxa
|
čorbica od povrca, file Stroganov i restovan krompir.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 13:50:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha jel imate ideju sta da pravim od plavog patlidzana a da ga ne pohujem i da nije musaka??? ja pravim turlu ili briam (ista stvar, jedno je u serpi, drugo u rerni, ovo drugo je lepse). iseckas patlizan na krugove, isto tako i tikvice, krompir i jednu dve paprike (mozes da dodas i malo belog luka), i sve malo proprzis i tako proprzeno stavis u tepsiju (ja direktno u tepsiju stavljam i kad seckam pa mi je na jednom kraju ocisceno, na drugom peceno). zasebno izdinstas malo luka i dodas paradajza i malo vode, bibera, soli...(ovde mozes da dodas i govedine, lepse je, ali nije nuzno). kad se to malo sjedini (ili kad se skuva meso), prelijes ono povrce i naseckas odozgo dosta persuna. i sve to strpas u rernu. bude bas ukusno. ja danas lazanje sa spanacem.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 14:49:57
|
|
|
|
Jole84
|
Za danas lazanje,nismo ih dugo jeli,ali me Rudolf juče podenuo
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.11.2013 15:05:24
|
|
|
|
Figaro88
|
Umesto mafina napravila sam marsmelou,sada cu da istopim i cokoladu za Andreu da umace...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.