Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.11.2013 15:51:37
|
|
|
|
tijatija
|
von sta je to
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.11.2013 16:58:49
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: tijatija von sta je to Kuvano juneće meso, najčešće iz supe, jede se sa nekim sosom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.11.2013 17:01:42
|
|
|
|
vonavoj
|
tija,nemoguce da ne znas..to se u Vojvodini jede nedeljom,..supa,i meso iz supe,bareni krompir i sos
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.11.2013 18:37:12
|
|
|
|
viking
|
Ja pravila brownie sa urmama. Muž i mama kažu da je divan
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.11.2013 22:10:31
|
|
|
|
Torbica
|
Trco, probala sam po ovom novom recepticu, odlicnan je losos ospao, stavila sam 2 kasike limunovog soka jer nemam taj neki kiseli zacin. Planulo sve, s tim da mi je stajalo dobrih tri sata u marinadi. mi inace volimo ribu, svi, u svakom obliku, klinci cak i riblju corbu onako lepo zacinjenu tamane. Kod mene klasika - pileca supica, bataci sa krompiricima i gomilom zacina iz kese, zelena salata, mafini punjeni pudingom od cokolade. Sutra mm kuva juneci gulas u kotlicu, ja samo testeninu i zelenu salatu, mafina ostalo taman.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.11.2013 22:24:37
|
|
|
|
Figaro88
|
Danas pica,i ostalo kolacica od juce.Za dorucak americke palacinke...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.11.2013 22:46:13
|
|
|
|
Bebilina
|
Jagnjeci but, zapeceno povrce, povrce na pari, sos od mente. Za dezert domaci marcipan. Mm je i strudlu od jabuke zamolio da napravim, hladi se.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.11.2013 8:32:27
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Trco, probala sam po ovom novom recepticu, odlicnan je losos ospao, stavila sam 2 kasike limunovog soka jer nemam taj neki kiseli zacin. Planulo sve, s tim da mi je stajalo dobrih tri sata u marinadi. mi inace volimo ribu, svi, u svakom obliku, klinci cak i riblju corbu onako lepo zacinjenu tamane. Kod mene klasika - pileca supica, bataci sa krompiricima i gomilom zacina iz kese, zelena salata, mafini punjeni pudingom od cokolade. Sutra mm kuva juneci gulas u kotlicu, ja samo testeninu i zelenu salatu, mafina ostalo taman. Hvala, posle sam guglala začin i videla da je kiseo i da turim limun umesto njega. Samo kapiram da kad stavimo limun umesto začina, ne bude onako hrskavo? Danas riba
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.11.2013 10:28:27
|
|
|
|
lokica77
|
danas za mm nista ima papriku od juce, mozda mu dodam pire krompir videcu,za K ce biti batak i povrce i za mene neko povrce
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.11.2013 10:41:46
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
beki se kuva supa pa ce biti meso supa sos, a mm ima od juce pohovanog mesa, patlidzana i krompira. I supe od beke. Nek se snadje ja idem u zivot hihih
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.11.2013 10:54:42
|
|
|
|
Figaro88
|
Danas cu da spremam grasak,dinstanu piletinu,i Andrea mi je trazila palacinke,a ostalo je i duleka koji sam pekla nocas,mada je nekako gnjecav i vodenast.
< Poruku je uredio Figaro88 -- 11.11.2013 10:55:41 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.11.2013 10:56:47
|
|
|
|
Alexxa
|
Rolovano pile, pilav sa povrćem, sos od paradajza i supica.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.11.2013 10:57:42
|
|
|
|
lesica
|
Joj što ste vredne, ja danas niti imam volje niti imam ideja
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.11.2013 10:59:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Lesice, prepisujem sve
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.11.2013 11:00:57
|
|
|
|
milicicak
|
Ja pravila tortu od pelena :) a za jelo... pa jutros ustipci za dorucak, mm pravi spagete za rucak narucilo dete :) a veceras cu ozbiljno da kuvam :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.11.2013 11:05:46
|
|
|
|
vikiveki
|
Lesice nemam ni ja volje ali morala sam nešto da smislim jer mi dolaze deca sa juga Tako da će za svečani ručak biti:supica, krompir pire, faširane šnicle i kupus salata...a za dezert imam onaj super kolač koji sam našla ovde na RR,onaj sa dva jajeta,ja bih ga nazvala brzi kolač
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.11.2013 12:09:44
|
|
|
|
jole82
|
Umalo da se izvučem od kuvanja danas al mm će ipak ručati kod kuće..tako da moram sad nešto prvo da smislim, pa onda da pravim.... Baš mi se danas ne radi ništa, a kamo li kuva...mfmfhmb
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.11.2013 12:30:07
|
|
|
|
Žapkić
|
Za ručak kromirići i piletina iz pekača, a za večeru sam obećala T. da "mesimo često" (testo) -tj. Olgine pogačice-ponovo!!!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.11.2013 19:11:14
|
|
|
|
Didy
|
Za doručak nam je mm pravio picu, a ručak je danas bio bezmesni - supica na povrću (šargarepa, grašak, tikvica), testo s krompirom iliti nasuvo valjušci i testo s makom za dezert, po želji mm. Kad bolje razmislim, danas nam je testo dan. :P
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.11.2013 19:17:50
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj tija,nemoguce da ne znas..to se u Vojvodini jede nedeljom,..supa,i meso iz supe,bareni krompir i sos aaa znam , ovde kod nas se to zove leso meso , kad sam bila u vojvodini bila sam mlada nije me zanimalo kako se to zove
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.11.2013 19:20:27
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: tijatija IZVORNA PORUKA: vonavoj tija,nemoguce da ne znas..to se u Vojvodini jede nedeljom,..supa,i meso iz supe,bareni krompir i sos aaa znam , ovde kod nas se to zove leso meso , kad sam bila u vojvodini bila sam mlada nije me zanimalo kako se to zove U Vojvodini se to zove nedeljni ručak ili supe, sosa i mesa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.11.2013 19:30:41
|
|
|
|
madre
|
pileca supa, natur snicle i kupus salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.11.2013 19:44:02
|
|
|
|
minnica
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: tijatija IZVORNA PORUKA: vonavoj tija,nemoguce da ne znas..to se u Vojvodini jede nedeljom,..supa,i meso iz supe,bareni krompir i sos aaa znam , ovde kod nas se to zove leso meso , kad sam bila u vojvodini bila sam mlada nije me zanimalo kako se to zove U Vojvodini se to zove nedeljni ručak ili supe, sosa i mesa. Tako i mi zovemo. Nama je rinflajš samo ono što se pravi od pirinča i iznutrica i služi se uz sos.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.11.2013 19:47:23
|
|
|
|
Torbica
|
Trco, bilo je hrskavo, zapekla sam.Nije sad hrskavo kao pohovano ali nije ni skroz mekano.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.11.2013 20:33:27
|
|
|
|
nata11
|
Danas sam spremala dva jela> piletinu sa sampinjonima i lazanje sa mlevenim.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Faširane snicleRingerajin kuvar: Maraj
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Kucni ljubimacsubotickaDa li ste za odrarastanje deteta sa psom?
Da (
58%)
Ne (
42%)
Ukupan broj glasova: 258Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!