Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.11.2013 17:47:24
|
|
|
|
Žapkić
|
Pileću čorbu sam još juče za danas skuvala, a danas sam za T. i sebe ispržila ćevapčiće, pošto smo same...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.11.2013 18:18:32
|
|
|
|
Olga75
|
mama pravila sarmu , donela sam i za sutra
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.11.2013 19:58:18
|
|
|
|
Figaro88
|
Pilece belo i kuvano povrce,dijetalno posto smo ja i Andrea same kuci.Ostalo je i marsmeloa od juce....
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.11.2013 22:30:41
|
|
|
|
Bebilina
|
Teleci paprikas sa celozrnim senfom i korenastim povrcem, na pari asparagus i brokoli. Slani stapici sa pecorinom i pestom od bosiljka. Pite od heljde, jedna sa visnjama, jedna sa jabukom. Panettone. Ova poslednja dva nisu za nas, jedno za svestenika, jedno za posetu prijateljici.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.11.2013 22:42:29
|
|
|
|
Brand new mama
|
Danas i nisam bila jako vrijedna:) Ali stvarno. Dorucak(ja sama klopala poslije teretane ) salatica od rukole sa tunjevinom,svjezim sampinjonima,paradajzom,poprzenim semenkicama i kockicama hleba.Rucak- varivo od prokelja, vecera(mm nije bio fasciniran prokeljom)- przene lignje sa krompiricima,te sveze pecen hleb (ja mjesila-divna anti-stres terapija) Za grickanje ostalo strudle od juce sa makom i jabukama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.11.2013 23:13:21
|
|
|
|
Brand new mama
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR mama pravila sarmu , donela sam i za sutra Moj dragi se danas sjetio da nismo jos ni gledali kupus koji cemo kiseliti:) Kako je bio prosle godine sretan kad nam je stiglo bure:)Ubacio je velikog sina odmah da gazi :)
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.11.2013 12:20:52
|
|
|
|
Alexxa
|
Danas lovačke šnicle i pire.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.11.2013 12:25:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Riblja corba od sarana i pecena riba-saran,babuske i stuka Moj svekar je majstor za to pa ja danas samo perem sudove posle rucka!!!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.11.2013 12:26:56
|
|
|
|
Didy
|
Imamo pasulj od juče, praviću čokoladne mafine za dezert i za večeru proje.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.11.2013 12:31:59
|
|
|
|
Alexxa
|
Proja, njam, njam. Dobra ideja!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.11.2013 12:33:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako pravis proju? :-)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.11.2013 12:37:49
|
|
|
|
Alexxa
|
Ja ovako: 3 soljice kukuruznog brasna, 3 soljice mekog brasna, 3 jaja, 2 soljice zejtina, 3 soljice mleka, 1 kesica praska za pecivo i 300 g sira ili cvaraka.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.11.2013 12:39:55
|
|
|
|
Olga75
|
evo tema PROJA molim vas da koristite pretrazivac
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.11.2013 13:23:30
|
|
|
|
nata11
|
Ja imam kiflice za naredna 3 dana tako da cu samo krem corbicu da skuvam. A za veceru mini sendvici u kiflicama od juce.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.11.2013 13:24:18
|
|
|
|
madre
|
mama pravila sarmu a ja cu veceras verovatno one olgine pogacice ili anine, videcu koji je recept jednostavniji
< Poruku je uredio madre -- 14.11.2013 13:25:15 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.11.2013 14:15:29
|
|
|
|
branki*
|
supa i punjene paprike,pravila sinoc kasno za danas,jer sam radila prvu smenu danas.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.11.2013 14:17:30
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja imam pasulja od juče...uz to ću krastavac salatu,kupus smo pojeli a za dezert ću neki kolač na brzinu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.11.2013 15:32:16
|
|
|
|
Biserce
|
Cicvara za dorucak, rucak pileca supa i djuvec a za veceru mozda pita sa jabukama...za sutra nemam poojma.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.11.2013 19:07:44
|
|
|
|
Jole84
|
Jagnjeća čorba,pire krompir sa spanaćem,pohovane tikvice i šargarepe
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.11.2013 19:11:35
|
|
|
|
vikiveki
|
I umesto kolača na brzinu napravila sam puding...deca ga obožavaju
< Poruku je uredio vikiveki -- 14.11.2013 19:12:04 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.11.2013 20:17:57
|
|
|
|
Žapkić
|
Pilav za ručak, a onda je T. tražila przene krompiriće, pa je i to bilo. I kupus salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.11.2013 21:57:29
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: mimahana Kako pravis proju? :-) Po receptu sa RR koji je Tasha stavila, sa feta sirom, super je, ne menjam ga!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.11.2013 7:58:54
|
|
|
|
Lu
|
Za doručak palačinke, za ručak ću u voku pileća prsa, prasa, mrkva, paprika i šampinjoni na štapiće, preliveno vrhnjem od soje.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.11.2013 10:45:58
|
|
|
|
Bebilina
|
Juce za nas povrce u besamelu i mirodjiji, na pari pa zapeceno, za odneti lazanju. Za dezert medeno srce kolac. Jutros sam umesila peshwari naan i sad cu humus i babaganoush za rucak, za veceru madjarski gulas paprikas
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.11.2013 10:52:11
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Jagnjeća čorba,pire krompir sa spanaćem,pohovane tikvice i šargarepe jel se ovde misli na pohovane sargarepe?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.