Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 10:45:03
|
|
|
|
Olga75
|
kod nas danas pokenes i krompir pire zver voli pa da joj ucinim , danas je njen dan
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 10:47:28
|
|
|
|
jole82
|
Ako majka ako...tako i treba za hrabrice
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 10:50:11
|
|
|
|
New Mom
|
Pohovani karfiol i pileći fileti.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 11:00:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Za dorucak krompir u caksirama i domaci cvarci,a rucak domaca supa,pire krompir,crveni sos,kuvano meso,pohovane snicle,mornarske kocke,i minnicina jogurt pogaca! Bravo ja!!!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 11:01:31
|
|
|
|
adulence
|
Jole Bez.kosa samo izvoli ali ne dolazi bez podvarka,da se trampimo. .
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 11:02:11
|
|
|
|
Torbica
|
Juce dupla tura saoskog lonca sa batacima, u nadi da ce ostati i za danas, ali cvrc... Pohujem pilece batake i karabatake u rerni, sa njima zajedno pomfrit i sos od gljiva sa pavlakom. Desert - rolat sa domacom nutelom. Ostalo samo dva mafina sa cokoladom od juce
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 11:21:17
|
|
|
|
minnica
|
Donela sarmu od mame juče, a popodne ćemo imati goste, pa smo ćera i ja pravile mafine, jednu turu sa višnjama i jednu sa čokoladom. moram i ja da probam taj seoski lonac kad ga tako nahvaliste.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 11:21:54
|
|
|
|
vikiveki
|
Mi za doručak imamo proju,a za ručak zna se supa,sos i meso...za dezert kolač se eurokremom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 11:22:24
|
|
|
|
minnica
|
IZVORNA PORUKA: mimahana Za dorucak krompir u caksirama i domaci cvarci,a rucak domaca supa,pire krompir,crveni sos,kuvano meso,pohovane snicle,mornarske kocke,i minnicina jogurt pogaca! Bravo ja!!! Pa ti si žena zmaj!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 11:23:21
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Juce dupla tura saoskog lonca sa batacima, u nadi da ce ostati i za danas, ali cvrc... Pohujem pilece batake i karabatake u rerni, sa njima zajedno pomfrit i sos od gljiva sa pavlakom. Desert - rolat sa domacom nutelom. Ostalo samo dva mafina sa cokoladom od juce Kakav je to seoski lonac prvi put čujem
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 11:25:52
|
|
|
|
adulence
|
Ima onaj zacin seoski lonac skoro se reklamirao...nego zene htedoh da pitam jedno pitanje koji zacin koristite,vegetu toliko pljuju,pa sta je po vama najzdravije?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 11:40:15
|
|
|
|
Trcosava
|
So Do skoro sam je i ja koristila, izbacila sam je zbog 'soli' i muža. Planiram da kupim nekih 150 gr samo da nerviram zaovu
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 11:49:59
|
|
|
|
minnica
|
Ja koristim Kulinat bez aditiva ili kupim samo onu mešavinu sušenog povrća, pa tome dodam kalijumovu so. Više volim biljne začine.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 13:01:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minnica IZVORNA PORUKA: mimahana Za dorucak krompir u caksirama i domaci cvarci,a rucak domaca supa,pire krompir,crveni sos,kuvano meso,pohovane snicle,mornarske kocke,i minnicina jogurt pogaca! Bravo ja!!! Pa ti si žena zmaj! Hvala draga moja! Al sam zato ustala u pola 6 da stignem sve
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 13:03:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: adulence Ima onaj zacin seoski lonac skoro se reklamirao...nego zene htedoh da pitam jedno pitanje koji zacin koristite,vegetu toliko pljuju,pa sta je po vama najzdravije? So i kojekakve travkice susene tipa bosiljak,kari,majcina dusica i sl.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 13:21:12
|
|
|
|
Anoniman
|
grcka musaka i salata od kupusa, sargarepe, celera.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 17:05:18
|
|
|
|
Žapkić
|
Špagete, pošto smo T. i ja same
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 19:55:33
|
|
|
|
Figaro88
|
Danas bili kod tate na rucku,ali opet sam ja morala da iskoskam meso i da ga stavim da se marinira,i da napravim salatu...Juce sam pravila cupavce a mama sinoc donela eklere pa imamo i za sutra...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 20:03:24
|
|
|
|
viking
|
Ne znam šta je najzdravije, ali Kulinat natur ne sadrži glutaminat koji se koristi kao pojačivač ukusa a u stvari je toksin i alergen. Zato mi uzimamo Kulinat Natur (Aleva), mada i to retko koristim, ne znam da li potrošim kesu od 250 g godišnje. Uglavnom, kao što neko reče, koristim začine tipa so, biber, tucanu papriku, origano i slično. IZVORNA PORUKA: adulence nego zene htedoh da pitam jedno pitanje koji zacin koristite,vegetu toliko pljuju,pa sta je po vama najzdravije?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 20:10:33
|
|
|
|
Alexxa
|
Nije loša varijanta kupiti sušeno povrće(ima mrkva, praziluk, crni luk, paprika) i začine, dodati malo soli pa zajednom smućkati sve i eto malo zdravijeg začina. A da ne budem offtopic skroz: pravila sam: marinirano meso dinstano na vodi i proju sa čvarcima isirom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 20:15:21
|
|
|
|
Ana RR
|
I ja koristim Kulinat od skoro, inače nisam koristila ništa tog tipa još od kada sam zatrudnela. Rekla bih da nije toliko jak i slan kao Podravkina vegeta koju sam inače ranije koristila. Kod nas danas pečeno belo meso na teflonu, pa složeno u vatrostalnu i preko toga kuvani pirinač sa povrćem i malo paradajz sosa, pa zapečeno u rerni. Cvekla i kiseli krastavci za salatu. Posle sam pravila vanil-krem štrudlu sa gotovim korama, fantastična je
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 21:07:52
|
|
|
|
Bebilina
|
Dorucak: integralne palacinke sa javorovim sirupom. Rucak: pecenje, zapeceno povrce, varivo od crvenog kupusa, povrce na pari, domaci sos od jabuka. Dezert: izmislila novi kolac od jogurta i djumbira sa crnom cokoladom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 21:21:14
|
|
|
|
madre
|
pileca supa, belo pilece meso sa pecurkama i pavlakom i kupus salata. a jutros sam pravila pice, skroz su dobro ispale
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 21:22:13
|
|
|
|
Torbica
|
Viviveki, odgovorila ti je Adulence, mesavina zacina, ali bez glutaminata je, da odmah dodam. Samo sto ja umesto kobasica uglavnom koristim ili piletinu ili jagnjetinu. Adulence i kod mene je u opticaju Natur Aleva kao kod Vik, mada i sam anekad napravim pa imam domace vegete i uglavnom koristim zacine. Kad biste videli moje police sa zacinima, u dva reda, paralelno sa kuhinjskim elementima. Dva metra ne jednu stranu i jos jedan metar na drugu. Mada priznajem da uglavnom desetak zacina koristim uglavnom, ostalo redje. A taman mi tu stoje i orasasti plodovi i svasta nesto u teglicama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.11.2013 21:24:57
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Alexxa Nije loša varijanta kupiti sušeno povrće(ima mrkva, praziluk, crni luk, paprika) i začine, dodati malo soli pa zajednom smućkati sve i eto malo zdravijeg začina. ovako moja mama radi i skroz je dobra fora, vrlo slicno vegeti, mada meni nju niiista ne moze da zemeni, mnogo je volim! ali je ipak ne koristimo. redovno kupujem u zdravoj hrani tu mesavinu zacina pa kada posolim jelo dodam i kasicicu/kasiku toga...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.