Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.11.2013 14:24:42
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Lazanje by moj svekar. divnog li svekra
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.11.2013 15:36:04
|
|
|
|
Figaro88
|
Picu,kiflice sa fetom,pancerotu i prazne kiflice
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.11.2013 14:15:25
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja ću danas za ručak krompir čorbu i musaku što je ostala od juče....a videću i da napravim pogačice one po Aninom receptu,pravila sam po Olginom i super su ispale a sada da probam i Anine
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.11.2013 14:44:44
|
|
|
|
Anoniman
|
ubacila neke komade pileta i pirinac u rernu. imamo i salatu od sociva od juce.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.11.2013 15:15:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja zaboravila da idemo na slavu pa sam izvadila meso iz zamrzivača sutra smo na krštenju i rođendanu, u nedelju opet na rođendanu, i šta ću morala sam danas da ga spremim. Ispohovala na brzaka.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.11.2013 16:35:22
|
|
|
|
minnica
|
Dinstani kupus sa šargarepom, pohovano pileće belo meso i još sam sebi za večeru izdinstala belo meso sa šampinjonima.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.11.2013 17:00:00
|
|
|
|
big mum
|
Prije 3 dana sam pravila sarmu i danas morala opet Sutra ću sebi KLIK da se ne baci kupus a vooolem
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.11.2013 17:02:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Te flekice su moji često spremali dok smo živeli u Slavoniji
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.11.2013 17:09:33
|
|
|
|
big mum
|
Volim to da jedem i često pravim-mljacccc http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/e055.gif
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.11.2013 17:11:28
|
|
|
|
majared
|
Paprikas (po maminom recetu) i salatu od paprika i belog luka
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.11.2013 17:14:08
|
|
|
|
Olga75
|
klot pasulj
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.11.2013 17:40:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Spremam se da pravim pizzu za veceru i vec ustaljeno - petak - dan palacinaka
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.11.2013 17:42:32
|
|
|
|
vonavoj
|
auuu..palacinke! mogli bi!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.11.2013 17:45:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pa zna se - kod nas je to vec tradicija, petak i palacinci Ajte, bice sa kremom, dzemom, orasima.... mmmm
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.11.2013 17:48:38
|
|
|
|
vonavoj
|
posaljite nam,s obzirom da smo svi bolesni!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.11.2013 18:00:22
|
|
|
|
jole82
|
Teletina dinstana sa senfom, pire krompir, kupus salata..a sad ću da turim pitu s jabukama, orasima i suvim grožđem..
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.11.2013 20:15:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Pa zna se - kod nas je to vec tradicija, petak i palacinci Ajte, bice sa kremom, dzemom, orasima.... mmmm ne pamtim kad sam jela palacinke, ne znam ni da li sam jela od kad se M rodila
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.11.2013 20:17:48
|
|
|
|
Olga75
|
pa napravi Ksena
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.11.2013 20:19:38
|
|
|
|
Anoniman
|
ne volim da pravim a i, k'o sto moja mama kaze, ne isplati mi se za 5 palacinaka da brljam toliko stvari Ima u centru grada na jednom mestu tako savrsene palacinke, bogato filovane, ali otkad ne zivim u centru ni ne jedem ih.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.11.2013 21:13:03
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Pa zna se - kod nas je to vec tradicija, petak i palacinci Ajte, bice sa kremom, dzemom, orasima.... mmmm Vi ko naši kanađani svake nedelje uveče kada se čujemo oni peku palačinke za doručak (kod njih je jutro)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.11.2013 22:41:09
|
|
|
|
vikiveki
|
I mi smo za goste večeras pravili palačinke sa kremom ,plus Anine pogačice i neka moja proja
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.11.2013 22:51:47
|
|
|
|
Torbica
|
Pomfrit kupus salata, ostalo od juce cuftica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.11.2013 22:56:25
|
|
|
|
Moiraina
|
Pravila sinoć musaku od kelja. Pošto sam radila ceo dan, ostavila mm-u da je danas samo zapeče. Stariji sin pojeo pun tanjir, mlađi 2 tanjira, prepuna
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.11.2013 23:21:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Pa zna se - kod nas je to vec tradicija, petak i palacinci Ajte, bice sa kremom, dzemom, orasima.... mmmm Vi ko naši kanađani svake nedelje uveče kada se čujemo oni peku palačinke za doručak (kod njih je jutro) Na zalost, pored vikenda, petak je jedini dan da sam uvece kuci da im udovoljim sa hranom...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 7:29:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Juce za rucak je bila supica i djuvec sa mesom a za veceru pomfrit i pecenn meso sa kupus salatom i majonezom. A za danas nemam pojma!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.