Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 17:20:46
|
|
|
|
mama micki
|
Moji danas nisu hteli kuvano, pa sam pravila pohovane pica palačinke, za mm i stariju ćeru, a ja i malecka jedemo posebno. Jedva sam spremila, s obzirom da sam na dijeti, a očima sam jela....
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 17:22:59
|
|
|
|
New Mom
|
Becke snicle, restovani krompir i preliv od belog luka, majoneza i pavlake.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 17:39:47
|
|
|
|
Biserce
|
Cicvara(ukus detinjstvaaa), dinstana boranija sa pitetinom i slatke makarone
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 20:56:15
|
|
|
|
branki*
|
pasulj sa suvim rebrima,domacu supu i galete za mog bozu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 22:48:02
|
|
|
|
Torbica
|
Kod nas danas supa jagnjeca a u njoj kuvano povrce koje smo jeli uz mesance, i naravno sos!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 22:57:53
|
|
|
|
mtajcica83
|
Danas grasak i snicle i prie krompir..
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.11.2013 1:07:05
|
|
|
|
Žapkić
|
Tortu za T. rođendan. Sad treba preko noći da stoji, a sutra da ej ukrasimo!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.11.2013 12:26:09
|
|
|
|
Olga75
|
saaaarmaaa , donela mama kiseli kupus , domaci i pusena rebarca hello Kitty supa iz kesice za moju dusu cu da poujem karfiol pa da l ce sacekati veceru ili cu g pojesti onako , videcemo a donela mama i lenju pito od jabuka pa sam mirna sa kuglofom , to cu sutra ponovo
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.11.2013 12:33:55
|
|
|
|
PoisonEve
|
Dušu bi dala za lenju pitu od jabuka Mi danas jedemo musaku za ručak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.11.2013 12:37:20
|
|
|
|
Alexxa
|
Torta od svinjskih snicli, supa i crnac bez jaja
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.11.2013 12:51:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Domaća pileća supica, faširane juneće šnicle i spanać. Mooooožda smućkam neki kolač.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.11.2013 12:55:58
|
|
|
|
jole82
|
Meni mm naručio prženice za ručak Al ja ih pravim začinjene.. sa origanom, bosiljkom, malo senfa, malo karija i malo muskatnog raščića Tako da molim lepo...ima tu da se "kuva"
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.11.2013 13:00:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Danas bas nista... barem sto se tice rucka.... sveki kuva... ja na postedi zbog vrtoglavice Ali za veceru je u planu pitasa sirom u korama od heljde
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.11.2013 13:02:46
|
|
|
|
minnica
|
Kod nas danas pileća supa sa knedlama, paradajz sos, pire krompir, belo pileće pohovano u susamu i klasično i još za dezert napravila neke kuglice sa rendanom jabukom i keksom da se mm i ćera zaslade.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.11.2013 13:38:10
|
|
|
|
milicicak
|
Lovacke snicle, pire od krompira, sargarepe i brokolija i kolac sa visnjama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.11.2013 13:39:38
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja danas pravim domaću supu sa knedlama od džigerice,krompir pire,paradaiz sos,a za dezert sutlijaš
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.11.2013 13:55:39
|
|
|
|
Anoniman
|
kupus sa mesom koji moja cera ocigledno nece da jede
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.11.2013 14:02:22
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ja danas pravim domaću supu sa knedlama od džigerice,krompir pire,paradaiz sos,a za dezert sutlijaš a glavno sam zaboravila da napišem..kuvano meso iz supe i zelen
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.11.2013 14:09:51
|
|
|
|
Olga75
|
Vikiveki , svaka cast na originalnosti zavrsis supu i gotov rucak kad je procedis
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.11.2013 14:15:05
|
|
|
|
lesica
|
Moj meni danas ( čitajte u super super super raspoloženju sam, to odmah znači da spremam gozbu) čorba od leblebija, teletina sa bamijama ( još uvek se krčka), pirinač i blitva kao prilog, smandrljala sam mantije ( i one se peku), i smotala baklavu sa orasima i bademima, neka salata a možda i ne, i to je to. I napravila svinjac u kuhinji, a to je ostalo mm-u da sređuje ( jer me užasno boli glava )
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.11.2013 14:19:56
|
|
|
|
Torbica
|
Kod mene pire krompir domaci, bataci u sosu od belog luka i zacina, zelena salata, Kolac od bundeve by Didy, ali sa jabukama Vauuuu Lesice, jel to za par dana?
< Poruku je uredio Torbica -- 24.11.2013 14:25:37 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.11.2013 14:27:06
|
|
|
|
Anoniman
|
wow, lesice! sve sto volim si kuvala! doduse, bamije sam samo dva puta pravila, jednom ove sveze (i smorila se koliko treba vremena za ciscenje), a jednom ove zamrznute (to cu verovatno ponoviti). Leblebije obicno pravim radnim danom jer ih samo ubacim u ekspres lonac i gotov rucak, a svo troje ih volimo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.11.2013 14:27:23
|
|
|
|
lesica
|
Torbice, bar do srede... takav mi je bio plan, e sad koliko će uspeti... videćemo, inače će jesti pržena jaja- ja do srede ne kuvam
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.11.2013 14:43:31
|
|
|
|
Torbica
|
Svaka ti cast! Evo moja cerka kaze, lep je onaj kolac sa bundevom ali sa jabukom je jos lepsi!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.11.2013 14:45:07
|
|
|
|
nata11
|
Danas corbica sa mlevenim mesom i povrce sa rostilj kobasicama.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.