Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.8.2013 16:56:58
|
|
|
|
viking
|
Cvećka, evo i ja ću da se dovučem, znam da si negde na NBGD pa mi nije daleko
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.8.2013 17:11:23
|
|
|
|
cvećka
|
Dodji Vik, necemo ni da ga cekamo, ko ga shisha sad sam smazala 3 sljive i breskvu, stvarno sam gladnaaaaaa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.8.2013 17:16:55
|
|
|
|
viking
|
Jao, voće.... blago tebi!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.8.2013 17:28:51
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Figaro88 IZVORNA PORUKA: nata11 Ukoliko neko ima recept za japanski chees cake ( onaj koji se samo pece kao patispanj, bez voca odozgo) bila bih mu zahvalna. Nasla sam jedan na americkom sajtu ali mi bas nisu najjasniji svi sastojci. Nato evo ovaj- 15 graham crackers, crushed 30 g butter, melted 896 g cream cheese 300 g white sugar 180 ml milk 4 eggs 230 g sour cream 15 ml vanilla extract 30 g all-purpose flour Check All Add to Shopping List Directions Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease a 9 inch springform pan. In a medium bowl, mix graham cracker crumbs with melted butter. Press onto bottom of springform pan. In a large bowl, mix cream cheese with sugar until smooth. Blend in milk, and then mix in the eggs one at a time, mixing just enough to incorporate. Mix in sour cream, vanilla and flour until smooth. Pour filling into prepared crust. Bake in preheated oven for 1 hour. Turn the oven off, and let cake cool in oven with the door closed for 5 to 6 hours; this prevents cracking. Chill in refrigerator until serving. Ja cesto pravim po receptima sa ovog sajta,a deluje mi bas lako... Figaro hvala probacu reci mi samo jel ovo prvo 15 keksa smrvljena?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.8.2013 18:04:48
|
|
|
|
Figaro88
|
Da,izmvljena.Javljaj kakav je,vec dugo razmisljam da ga isprobam.I da na njega mozes voce,preliv,sa god ti padne na pamet,ili samo tako bez icega.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.8.2013 19:44:43
|
|
|
|
lesica
|
Dakle, danas sam se nakuvala i naspremala... Slane torte, tj izmenjeni slani rolati i sve puta 2, kore sa ajvarom, sa blitvom, i solo, premazi i filovi. Mini rol viršle od domaćeg danskog testa. Pizza rolat od 7 kora- 4 komada. Pita sa sirom od domaćih razvlačenih kora- 2 pleha. Mimoza salata, ruska salata, pileća salata sa kikirikijem i salata sa pečenim paprikama. Bokina torta u troduploj meri i 6 vrsta sladoleda.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.8.2013 21:09:26
|
|
|
|
minnica
|
lesice, svaka čast!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.8.2013 21:39:35
|
|
|
|
Bebilina
|
Slavljenicki: sve ono slatko od pre neki dan + marinirani bataci, slani rolat, roll pecivo sa mlevenim mesom, koktel kobasice, umak od sira i mente, houmous, stapici svezeg povrca, kokice itd, sve sto deca vole Sutra pravim salate: mimoza, coleslaw, krompir, rolat od danas i jos cu da dodam na dan sveze sopsku uz (ponovo) slavljenicki rostilj Tortu isto razmisljam da napravim jos jednu, sladoled verovatno...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 2.8.2013 11:44:58
|
|
|
|
nata11
|
Danas idem u goste na rostilj pa nosim keks kolac i sladoled.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 2.8.2013 14:49:07
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Dakle, danas sam se nakuvala i naspremala... Slane torte, tj izmenjeni slani rolati i sve puta 2, kore sa ajvarom, sa blitvom, i solo, premazi i filovi. Mini rol viršle od domaćeg danskog testa. Pizza rolat od 7 kora- 4 komada. Pita sa sirom od domaćih razvlačenih kora- 2 pleha. Mimoza salata, ruska salata, pileća salata sa kikirikijem i salata sa pečenim paprikama. Bokina torta u troduploj meri i 6 vrsta sladoleda. Wow, Lesice! Posebno se klanjam Bokinoj torti. I preračunavam koliko je to čokolade - skoro 2kg. Kod nas danas testenina sa prelivom od dinstanog crnog luka, šargarepe, tikvica i pečuraka s malo pavlake i začinima. Meni sjajno, deca malo zavrću nosom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 2.8.2013 17:04:03
|
|
|
|
Figaro88
|
Kod nas dana danas przeni krompirici,salata i americke palacinke...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 2.8.2013 22:37:20
|
|
|
|
Bebilina
|
Nista a trebalo svasta. Sutra cu ranije da ustanem, pa natenane. Ionako ce da bude svezije
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.8.2013 8:56:44
|
|
|
|
nata11
|
Bebelina jel to moguce? Nisi nista kuvala Ne mogu da verujem. Ja cu da izvadim onu musaku od pre neki dan sto ostalo pa idem u setnju.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.8.2013 10:50:15
|
|
|
|
Torbica
|
Kod nas juce pasulj, a danas rostilj!!!! Jeeeee! Raznjici, cevapi, kobasice, pileci bataci....A cerkino omiljeno - bademi u suvim sljivama obmotano slaninicom, kako je to ukusno! Naravno, mm. A ja sijem neku haljinu, idem veceras na zensku zurku!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.8.2013 13:07:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da li ste spremale pohovane tikvice u rerni? Koliko bi trebalo da se pece u rerni?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.8.2013 13:40:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Sanjice, 20ak minuta je dovoljno ja mislim. A kako praviš, rendane tikvice ili kolutove paniraš pa pečeš? Kod nas danas makarone u sosu od povrća (crni i beli luk, tikvice, paradajz, bosiljak, začini) i feta sir.
< Poruku je uredio Ana RR -- 3.8.2013 13:42:36 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.8.2013 13:44:46
|
|
|
|
cvećka
|
Ja nisam, mada moram to jednom probati, onako se napiju ulja kao blesave. Odoh sad da spremam juneci vrat sa krompirima i blitvom, cini mi se da od zimus nismo jeli krompire, tad su mi se vise smucili.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.8.2013 13:51:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mislila sam na kolutove. Jel moram da okrecem? Htela sam da ih przim, ali ipak je ovako zdravije. Ja danas spremila boraniju sa piletinom. Sad cu tortu sa piskotama I pavlakom. Dobra ti je Ana ideja za ruckic. Jel sir izrendas preko?
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 3.8.2013 13:52:14 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.8.2013 14:13:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa mislim da treba da ih okreneš, ja ne pravim tako na kolutove, uvek ih rendam. Da, fetu izrendam kada sipam u tanjir ali možeš i na kockice, kako voliš. Ja svo povrće spremim u dubokoj šerpi ili tiganju i kad je gotovo ubacim skuvane makarone i lepo sve sjedinim. Sipam u tanjir i narendam fetu (ili neki drugi sir, ja fetu volim).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.8.2013 14:16:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I mi volimo fetu. Ovo je odlicno. U ponedeljak cu da pravim.;
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.8.2013 14:53:57
|
|
|
|
adulence
|
Jao lesiii dobaci nesto... IZVORNA PORUKA: lesica RR Dakle, danas sam se nakuvala i naspremala... Slane torte, tj izmenjeni slani rolati i sve puta 2, kore sa ajvarom, sa blitvom, i solo, premazi i filovi. Mini rol viršle od domaćeg danskog testa. Pizza rolat od 7 kora- 4 komada. Pita sa sirom od domaćih razvlačenih kora- 2 pleha. Mimoza salata, ruska salata, pileća salata sa kikirikijem i salata sa pečenim paprikama. Bokina torta u troduploj meri i 6 vrsta sladoleda.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.8.2013 14:57:30
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 I mi volimo fetu. Ovo je odlicno. U ponedeljak cu da pravim.; Zaboravih da napišem, možda ćeš morati da dodaš malo šećera, zbog paradajza. I možeš da staviš i kašičicu, dve pavlake, ja zbog Mareta stavim jer mu se ne dopada onako kad je samo povrće.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.8.2013 15:44:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja zbog Teodore stavljam svuda pavlaku. A posebno sto ovde ima paradajza moracu pavlakom da zakamufliram.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.8.2013 15:48:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma idi bre, neverovatni su
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.8.2013 18:46:17
|
|
|
|
ivaMark
|
Skuvala dva krilca za sebe... mm ima pasulj od juce i prvi put sam pravila supu sa knedlama i super je ispala
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pire od karfiola i šargarepeRingerajin kuvar: little_one
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?