Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.7.2013 12:38:22
|
|
|
|
Ana RR
|
A kod mene se zakuvava đuveč u rerni, kore za bokinu tortu gotove, još cheese cake da zamutim..
_____________________________
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.7.2013 8:08:43
|
|
|
|
nata11
|
Ukoliko neko ima recept za japanski chees cake ( onaj koji se samo pece kao patispanj, bez voca odozgo) bila bih mu zahvalna. Nasla sam jedan na americkom sajtu ali mi bas nisu najjasniji svi sastojci.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.7.2013 9:30:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
A meni treba recept za cheesecake sa ananasom i nektarinama. Doneo mi je jedno parce muz sa nekg slavlja. Preukusno je. Danas mlinci sa piletinom. Ostalo mi je od juce. Kao poklonjeno da ne kuvam danas po ovoj vrucini.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.7.2013 15:54:54
|
|
|
|
cvećka
|
Kod nas juce corbica od karfiola i blitve, juneci vrat na teflonu (mnogo ukusno bre to meso, lepse od buta 100x i brze se sprema) i brzinski izdinstan mix povrca koje se naslo u frizideru (paprika, tikvica, paradajz, kupus, beli i crni luk) + ona pita sa breskvama od pre par strana (odlican vam recept!!) ....a danas nista, ostalo corbice i narucujemo pizzu, ovo mi je omiljeno (((:
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.7.2013 16:05:20
|
|
|
|
jole82
|
Spanac i pilece belo na gril teflonu...i ostao nam kumin cheese cake od juce
_____________________________
Enyoj the silence!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.7.2013 21:22:10
|
|
|
|
Torbica
|
Govedja supica, pire krompir, grasak i kobasice. Sladoled za desert.
_____________________________
Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije. Patrijarh Pavle
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.7.2013 12:03:56
|
|
|
|
Anoniman
|
juce paradajz supica i rizoto sa socivom i bosiljkom i tunjevina. mm se mnogo dopalo, meni bas i ne toliko. danas ostatak supice i kineska piletina.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.7.2013 21:32:03
|
|
|
|
Bebilina
|
Juce spagete sa sosom od spanaca, plavog patlidzana, tikvica i paradajza. Danas pastrmke u vreci sa limunom, zacinskim biljem i puterom i rizoto sa povrcem (sargarepa, grasak, secerac). Jos ispekla 3 ture cupcakes, Madeira tortu, cokoladna se pece i sad cu slatke grisine i cookies. Sutra sve to da se ukrasi i da se prave slanisi.
_____________________________
You give them life, they give you more to live for...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.7.2013 21:45:52
|
|
|
|
adulence
|
Bebi ove spagete zvuce mljac...morace da se isprobaju...
_____________________________
...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.7.2013 21:49:39
|
|
|
|
lelaigor
|
Danas pekla panirane fishburgere, ali pošto mrzim prženje u dubokom ulju, pekla sam ih u rerni. Nešto nismo bili raspoloženi za hranu danas (valjda zbog vremena), tako da smo uz to jeli paradajz i namirili se.
_____________________________
Always look on the bright side of life...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.7.2013 23:00:21
|
|
|
|
Bebilina
|
E Adulence to sam ja na brzinu smislila i skuvala jer sam planirala nesto drugo, pa u zadnjem trenutku ukapirala da nemam glavni sastojak, meso. Ovaj sos je sa crnom lukom, tonom belog, i jos svo brze kuvajuce povrce sto sam imala, svez paradajz i sos, kocka i toliko. Preko rendan parmezan i voila, prste da polizes.
< Poruku je uredio Bebilina -- 30.7.2013 23:02:11 >
_____________________________
You give them life, they give you more to live for...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.7.2013 23:16:31
|
|
|
|
milicicak
|
Meni je veceras vece za tikvice musaka od tikvica, proja od tikvica a sad cu sebi da napravim i salatu od tikvica
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.7.2013 8:59:51
|
|
|
|
minnica
|
Juče krmenadle pečene u rerni i sataraš, a danas mislim da će biti ćufte u paradajz sosu i pire krompir.
_____________________________
No need to run and hide It's a wonderful, wonderful life
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.7.2013 9:00:17
|
|
|
|
Anoniman
|
bebilina, juce sam probala salatu (ostalo mi sociva od prethodnog dana) i stvarno je odlicna! ja u svoju nisam stavila masline, a za mm sam stavila i on se isto odusevio. Skroz je osvezavajuca, a istovremeno i zasicuje. Danas pasulj. Nisam ga kuvala mesecima.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.7.2013 15:41:23
|
|
|
|
Bebilina
|
Kseno bas mi je drago da se i vama dopala.
_____________________________
You give them life, they give you more to live for...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.7.2013 15:47:50
|
|
|
|
majared
|
Paprikas i salata od pecenih paprika sa belim lukom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.7.2013 15:58:31
|
|
|
|
minnica
|
Upravo pečem plum crumble (iliti drobljnac od šljiva) i jedva čekam da ga probam.
_____________________________
No need to run and hide It's a wonderful, wonderful life
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.7.2013 17:54:33
|
|
|
|
jole82
|
Meni se jelo od jutros svasta nesto i da bude bas heavy pa shodno tome: paradajz corba, svinjetina dinstana u 3 vrste luka, krompir sa sampinjonima u senfu sa kimom zapeceno u rerni, zelena salata sa dresingom od pavlake... Ako me nema sutra...valjda ce Nada Macura da objavi
< Poruku je uredio jole82 -- 31.7.2013 17:55:00 >
_____________________________
Enyoj the silence!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.7.2013 22:35:21
|
|
|
|
nata11
|
Jele bas si se nakuvala. Ja danas prepec hleba i smuckala neki namaz od povrca, senfa, malo piletine sto je ostalo. A za sutra planiram musaku (1 mali pleh klasinu, a 1 sa tikvicama). Da li moze musaka da se zamrzne?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.7.2013 22:41:06
|
|
|
|
milicicak
|
Ja zamrzavam sve vrste musaka, osim one od krompira, nju cak ni ne ostavljam za sutradan Danas nista nisam kuvala, sutra sam kod kuce pa cu se sutra time baviti
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.7.2013 22:55:30
|
|
|
|
adulence
|
jaojolei meni setakonestojede,bas,basvaljdatrebada dobijem...mmm... IZVORNA PORUKA: jole82 Meni se jelo od jutros svasta nesto i da bude bas heavy pa shodno tome: paradajz corba, svinjetina dinstana u 3 vrste luka, krompir sa sampinjonima u senfu sa kimom zapeceno u rerni, zelena salata sa dresingom od pavlake... Ako me nema sutra...valjda ce Nada Macura da objavi
_____________________________
...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.8.2013 15:21:40
|
|
|
|
Figaro88
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Ukoliko neko ima recept za japanski chees cake ( onaj koji se samo pece kao patispanj, bez voca odozgo) bila bih mu zahvalna. Nasla sam jedan na americkom sajtu ali mi bas nisu najjasniji svi sastojci. Nato evo ovaj- 15 graham crackers, crushed 30 g butter, melted 896 g cream cheese 300 g white sugar 180 ml milk 4 eggs 230 g sour cream 15 ml vanilla extract 30 g all-purpose flour Check All Add to Shopping List Directions Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease a 9 inch springform pan. In a medium bowl, mix graham cracker crumbs with melted butter. Press onto bottom of springform pan. In a large bowl, mix cream cheese with sugar until smooth. Blend in milk, and then mix in the eggs one at a time, mixing just enough to incorporate. Mix in sour cream, vanilla and flour until smooth. Pour filling into prepared crust. Bake in preheated oven for 1 hour. Turn the oven off, and let cake cool in oven with the door closed for 5 to 6 hours; this prevents cracking. Chill in refrigerator until serving. Ja cesto pravim po receptima sa ovog sajta,a deluje mi bas lako...
_____________________________
Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.8.2013 15:46:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Bebilina, cak je i sveki probala i svidelo joj se i kaze da ce da pravi za vreme posta. minnice, sta je plum crumble? danas pligouri (lomljena psenica) sa piletinom i zelena salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.8.2013 16:39:09
|
|
|
|
minnica
|
ksena, evo ti ga crumble.
_____________________________
No need to run and hide It's a wonderful, wonderful life
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.8.2013 16:55:01
|
|
|
|
cvećka
|
IZVORNA PORUKA: jole82 Ako me nema sutra...valjda ce Nada Macura da objavi Gde se seti Nade Macure Nama gotova (sto bi napisali braca Grci) "moussaka" sa tikvicama, jos samo zmu da se dovuce sa posla, umirem od gladi
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ukusni prokeljRingerajin kuvar: minnica
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?