Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.7.2013 19:43:54
|
|
|
|
nata11
|
Danas sam imala slodbodno vreme i pravila kolac. Super je minice. IZVORNA PORUKA: minnica Azra, vidi ovo. Ja obično taj pravim, a može bilo kakvo voće.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.7.2013 20:26:39
|
|
|
|
minnica
|
I ja sam danas pravila taj kolač, samo duplu meru i dodala malo jabuka. Moji su oduševljeni.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.7.2013 21:23:20
|
|
|
|
Janncica
|
danas picu,za sutra mozgam sta da radim sa piletinom...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.7.2013 21:31:32
|
|
|
|
Torbica
|
Kod nas danas gulas sa testeninom i zelenom salatom, a sutra cemo kolutice lignje iz rerne, sa povrcem na pari. Sto se kolaca tice, skoro nam je isti recept, u ovaj po kom ja pravim idu dve case jogurta, to je jedina razlika
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.7.2013 21:56:17
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: Lu Imam djecu na druženju pa će biti špagete bologneze i palačinke Hahahaha! Ovo me podseti na nas U startu sam rizikovala sa onim sto mi obicno jedemo, al onda sam naucila da druga deca nisu jesna ko moja i vrtim: bolognese ili testeninu sa sirom, pizzu, riblje stapice i kobasice. To svi jedu Nama veceras mm spremao quesadillas sa teletinom, 5 vrsta pasulja i paprikama, prste da polizes a ja pravila choc-chip sladoled.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.7.2013 22:58:42
|
|
|
|
jance
|
juce sam bila izrazito lenja pa sam napravila knedle sa zaprskom od paprike. to smo mi kuci jeli svako prolece, glavno jelo u kombinaciji sa zelenom salatom. mmmm miris mladosti i detinjstva a danas me rasturala glavobolja, pa nisam imala zivaca da razmisljam sta cu, pa sam naseckala na trakice svo povrce sto sam nasla u frizideru, i iz zamrzivaca uzela one 2 svinjske snicle sto su ostale od nedelje (mrzim kad mi tako ostane, nit da ih pojedemo, malo je i necemo se najesti, nit da stoji u nedogled, greota mesa, skupo je), nasekla ih na trakice, pa proprzila, zalila sa soja-sosom, pri kraju dodala povrce i sve zajedno jos 5min proprzila, imala pirinca od nedeljnog rucka, i ubili se mm i ja od rucka. . sutra ce biti krompir-testo, sutra je bezmesni dan!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.7.2013 9:42:00
|
|
|
|
Lu
|
I danas imamo društvo, praviću pizza krokete po Lesicinom receptu i batake sa začinskim biljem u vrećici
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.7.2013 10:25:32
|
|
|
|
NadaR
|
Za danas paprikas sa svim i svacim sto sam iskopala u friyideru . Bio je gotov vec u pola 9 da ne grijem dalje kucu . Sinoc sam ispekla biskvit za kolac sa jagodama , sad zavrsila i od mene dostaaaa . Ostatak dana se suncam .
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.7.2013 14:35:51
|
|
|
|
mtajcica83
|
Crvene paprike punjene feta sirom, i petrusinom,krompir, grilovana piletina,salata.Za desert sladoled.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.7.2013 13:28:54
|
|
|
|
minnica
|
danas neko varivo ala đuveč i pečeni svinjski vrat, a za dezert prohlađene breskve
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.7.2013 13:35:53
|
|
|
|
Anoniman
|
punjena paprika sa mlevenim mesom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.7.2013 14:11:09
|
|
|
|
Anoniman
|
da li mozda neko ima predlog za neku salatu ili prilog sa socivom? od trudnoce ne mogu da ga smislim na nacin na koji smo ga jeli (kao varivo), a znam da je zdravo i sigurno ima lepih kombinacija.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.7.2013 19:25:20
|
|
|
|
Bebilina
|
Kseno mozda ovako sta? Mediteranska salata od sociva 1 solja sociva Sok i kora od celog limuna 2-3 kasike maslinovog ulja Crveno vinsko sirce So i biber 2 sargarepe isecene na male kocke 2 stapa celera isecena na male kocke Saka iseckanih kalamata maslina 1/2 krastavca isecenog na male kocke 100gr mrvljenog feta sira Socivo skuvati u 3 solje vode 10min, iskljuciti, pa ostaviti da odstoji jos nekoliko minuta da apsorbuje jos malo vode. Procediti, dodati zacine, ulje i koru i sok od limuna i ostaviti da se skroz ohladi. Dodati seckano povrce, promesati, preko mrvljen sir et voila, bon apetit Ja sam u svoju dodavala i svezu papriku i crveni luk i extra je
< Poruku je uredio Bebilina -- 25.7.2013 19:28:35 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.7.2013 19:42:16
|
|
|
|
Bebilina
|
Mm spremao i juce i danas, docekivao nas vecerom kad dodjemo iz skitnje Juce sardine na grilu, haloumi u susamu i zelenis salata sa bademima i narom. Danas punjena kiparska piletina, asparagus i paradajz u woku i salata od kupusa, luka i bosiljka. Long live JO
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.7.2013 19:49:44
|
|
|
|
nata11
|
Ja sam po povratku iz setnje kupila mekice koje se prodaju na metar kako su dobreeee
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.7.2013 20:50:56
|
|
|
|
Lu
|
Zapečeni karfiol i brokulla, preliveni sojinim vrhnjem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.7.2013 9:09:55
|
|
|
|
Anoniman
|
bebilina, hvala! probacu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.7.2013 8:25:49
|
|
|
|
nata11
|
Iako mm nije kod kuce ja cu danas sebe i svekra pocastiti pilecom corbicom, domacim krompirima sa slaninicom i opet onaj isti kolac od breskve koji sam pravila pre neki dan. I za danas popodne planiram da pravim dzem od breskva, a ako mi bude ponestalo elana odlozicu za sutra.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.7.2013 11:51:17
|
|
|
|
Anoniman
|
bebilina, sargarepa i celer pretpostavljam prethodno skuvani? masline cu izostaviti, ne podnosim ih danas turlu sa govedinom. kupila sam povrce jos pre 5 dana, ali stalno odlazem jer me mrzi da kuvam.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.7.2013 17:33:18
|
|
|
|
minnica
|
danas je prevruće za veliko kuvanje, pa sam samo skuvala kukuruz šećerac koji je mm kupio i napravila mafine sa tikvicom po receptu iz rr kuhinje. super su!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.7.2013 19:28:53
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: ksena bebilina, sargarepa i celer pretpostavljam prethodno skuvani? masline cu izostaviti, ne podnosim ih Ma jok Kseno, svo povrce sveze. Zato je toliko osvezavajuca i proteinska i vitaminska bomba A masline i ja ne volim previse, kao ni svez celer, ali u ovoj salati sve tako sitno saseckam, skoro na velicinu sociva i onda se i ne primeti Inace si me podsetila, pa sam je i ja spemala juce za rucak. I deca su jela, cera isto ne obozava masline i paprike (dve od 3 namirnice koje joj nisu omiljene, pored pecuraka), al smaze ih ovako. Veceras frittata sa dimljenim lososom i asparagusom, jorksirski "pudinzi" i salata od cvekle. Za dezert torta od malina.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.7.2013 21:12:17
|
|
|
|
Torbica
|
Kod nas danjas jagnjeca supica, pa sam kuvanim mesom, krompir i sargarepa uz sos od mirodjije. Sladoled od cokolade, kolac sa visnjama. Za veceru zu-zu i mini pizze.. A jutros projice sa kajmakom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.7.2013 10:07:22
|
|
|
|
Figaro88
|
Sataras,piletina i neka salatice,samo sto brze i onako je prevruce....
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.7.2013 10:11:39
|
|
|
|
mtajcica83
|
Pileca corbica ,uz pire krompir i pilece snicle,i salata.Za desert biskvit sa slagom i malinama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.7.2013 11:32:26
|
|
|
|
Leax
|
Danas je mm moja dobra vila pa je skuvao kotlic napolju tako da juupiii necu morati nista sem salatice da spremim a lubenica nam se hladi za dezert .
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....