Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.7.2013 19:43:54
|
|
|
|
nata11
|
Danas sam imala slodbodno vreme i pravila kolac. Super je minice. IZVORNA PORUKA: minnica Azra, vidi ovo. Ja obično taj pravim, a može bilo kakvo voće.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.7.2013 20:26:39
|
|
|
|
minnica
|
I ja sam danas pravila taj kolač, samo duplu meru i dodala malo jabuka. Moji su oduševljeni.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.7.2013 21:23:20
|
|
|
|
Janncica
|
danas picu,za sutra mozgam sta da radim sa piletinom...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.7.2013 21:31:32
|
|
|
|
Torbica
|
Kod nas danas gulas sa testeninom i zelenom salatom, a sutra cemo kolutice lignje iz rerne, sa povrcem na pari. Sto se kolaca tice, skoro nam je isti recept, u ovaj po kom ja pravim idu dve case jogurta, to je jedina razlika
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.7.2013 21:56:17
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: Lu Imam djecu na druženju pa će biti špagete bologneze i palačinke Hahahaha! Ovo me podseti na nas U startu sam rizikovala sa onim sto mi obicno jedemo, al onda sam naucila da druga deca nisu jesna ko moja i vrtim: bolognese ili testeninu sa sirom, pizzu, riblje stapice i kobasice. To svi jedu Nama veceras mm spremao quesadillas sa teletinom, 5 vrsta pasulja i paprikama, prste da polizes a ja pravila choc-chip sladoled.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.7.2013 22:58:42
|
|
|
|
jance
|
juce sam bila izrazito lenja pa sam napravila knedle sa zaprskom od paprike. to smo mi kuci jeli svako prolece, glavno jelo u kombinaciji sa zelenom salatom. mmmm miris mladosti i detinjstva a danas me rasturala glavobolja, pa nisam imala zivaca da razmisljam sta cu, pa sam naseckala na trakice svo povrce sto sam nasla u frizideru, i iz zamrzivaca uzela one 2 svinjske snicle sto su ostale od nedelje (mrzim kad mi tako ostane, nit da ih pojedemo, malo je i necemo se najesti, nit da stoji u nedogled, greota mesa, skupo je), nasekla ih na trakice, pa proprzila, zalila sa soja-sosom, pri kraju dodala povrce i sve zajedno jos 5min proprzila, imala pirinca od nedeljnog rucka, i ubili se mm i ja od rucka. . sutra ce biti krompir-testo, sutra je bezmesni dan!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.7.2013 9:42:00
|
|
|
|
Lu
|
I danas imamo društvo, praviću pizza krokete po Lesicinom receptu i batake sa začinskim biljem u vrećici
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.7.2013 10:25:32
|
|
|
|
NadaR
|
Za danas paprikas sa svim i svacim sto sam iskopala u friyideru . Bio je gotov vec u pola 9 da ne grijem dalje kucu . Sinoc sam ispekla biskvit za kolac sa jagodama , sad zavrsila i od mene dostaaaa . Ostatak dana se suncam .
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.7.2013 14:35:51
|
|
|
|
mtajcica83
|
Crvene paprike punjene feta sirom, i petrusinom,krompir, grilovana piletina,salata.Za desert sladoled.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.7.2013 13:28:54
|
|
|
|
minnica
|
danas neko varivo ala đuveč i pečeni svinjski vrat, a za dezert prohlađene breskve
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.7.2013 13:35:53
|
|
|
|
Anoniman
|
punjena paprika sa mlevenim mesom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.7.2013 14:11:09
|
|
|
|
Anoniman
|
da li mozda neko ima predlog za neku salatu ili prilog sa socivom? od trudnoce ne mogu da ga smislim na nacin na koji smo ga jeli (kao varivo), a znam da je zdravo i sigurno ima lepih kombinacija.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.7.2013 19:25:20
|
|
|
|
Bebilina
|
Kseno mozda ovako sta? Mediteranska salata od sociva 1 solja sociva Sok i kora od celog limuna 2-3 kasike maslinovog ulja Crveno vinsko sirce So i biber 2 sargarepe isecene na male kocke 2 stapa celera isecena na male kocke Saka iseckanih kalamata maslina 1/2 krastavca isecenog na male kocke 100gr mrvljenog feta sira Socivo skuvati u 3 solje vode 10min, iskljuciti, pa ostaviti da odstoji jos nekoliko minuta da apsorbuje jos malo vode. Procediti, dodati zacine, ulje i koru i sok od limuna i ostaviti da se skroz ohladi. Dodati seckano povrce, promesati, preko mrvljen sir et voila, bon apetit Ja sam u svoju dodavala i svezu papriku i crveni luk i extra je
< Poruku je uredio Bebilina -- 25.7.2013 19:28:35 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.7.2013 19:42:16
|
|
|
|
Bebilina
|
Mm spremao i juce i danas, docekivao nas vecerom kad dodjemo iz skitnje Juce sardine na grilu, haloumi u susamu i zelenis salata sa bademima i narom. Danas punjena kiparska piletina, asparagus i paradajz u woku i salata od kupusa, luka i bosiljka. Long live JO
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.7.2013 19:49:44
|
|
|
|
nata11
|
Ja sam po povratku iz setnje kupila mekice koje se prodaju na metar kako su dobreeee
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.7.2013 20:50:56
|
|
|
|
Lu
|
Zapečeni karfiol i brokulla, preliveni sojinim vrhnjem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.7.2013 9:09:55
|
|
|
|
Anoniman
|
bebilina, hvala! probacu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.7.2013 8:25:49
|
|
|
|
nata11
|
Iako mm nije kod kuce ja cu danas sebe i svekra pocastiti pilecom corbicom, domacim krompirima sa slaninicom i opet onaj isti kolac od breskve koji sam pravila pre neki dan. I za danas popodne planiram da pravim dzem od breskva, a ako mi bude ponestalo elana odlozicu za sutra.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.7.2013 11:51:17
|
|
|
|
Anoniman
|
bebilina, sargarepa i celer pretpostavljam prethodno skuvani? masline cu izostaviti, ne podnosim ih danas turlu sa govedinom. kupila sam povrce jos pre 5 dana, ali stalno odlazem jer me mrzi da kuvam.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.7.2013 17:33:18
|
|
|
|
minnica
|
danas je prevruće za veliko kuvanje, pa sam samo skuvala kukuruz šećerac koji je mm kupio i napravila mafine sa tikvicom po receptu iz rr kuhinje. super su!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.7.2013 19:28:53
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: ksena bebilina, sargarepa i celer pretpostavljam prethodno skuvani? masline cu izostaviti, ne podnosim ih Ma jok Kseno, svo povrce sveze. Zato je toliko osvezavajuca i proteinska i vitaminska bomba A masline i ja ne volim previse, kao ni svez celer, ali u ovoj salati sve tako sitno saseckam, skoro na velicinu sociva i onda se i ne primeti Inace si me podsetila, pa sam je i ja spemala juce za rucak. I deca su jela, cera isto ne obozava masline i paprike (dve od 3 namirnice koje joj nisu omiljene, pored pecuraka), al smaze ih ovako. Veceras frittata sa dimljenim lososom i asparagusom, jorksirski "pudinzi" i salata od cvekle. Za dezert torta od malina.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.7.2013 21:12:17
|
|
|
|
Torbica
|
Kod nas danjas jagnjeca supica, pa sam kuvanim mesom, krompir i sargarepa uz sos od mirodjije. Sladoled od cokolade, kolac sa visnjama. Za veceru zu-zu i mini pizze.. A jutros projice sa kajmakom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.7.2013 10:07:22
|
|
|
|
Figaro88
|
Sataras,piletina i neka salatice,samo sto brze i onako je prevruce....
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.7.2013 10:11:39
|
|
|
|
mtajcica83
|
Pileca corbica ,uz pire krompir i pilece snicle,i salata.Za desert biskvit sa slagom i malinama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.7.2013 11:32:26
|
|
|
|
Leax
|
Danas je mm moja dobra vila pa je skuvao kotlic napolju tako da juupiii necu morati nista sem salatice da spremim a lubenica nam se hladi za dezert .
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ukusni prokeljRingerajin kuvar: minnica
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?