Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.7.2013 16:46:29
|
|
|
|
Modessty
|
e sad daj taj recept za te palačimke. Prvi put čujem za palačinke od tikvica!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.7.2013 17:49:42
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: marince RR Bas me zanima ta mafijask piletina Nisam ja izmislila ime kunem se tako pise u original receptu 1 kg pileci file raseci na tanje pa malo izlupati da bude ravno. Poredjati u pleh preko staviti narezan dimljeni vrat, narendati tvrdji sir a moze i neki sitan sir. Preko preliti sa 3 pavlake pa opet malo narendanog sira i narendanog kackavalja koliko da se prekrije pavlaka. Pece se 30 min na 200 C prekriveno alu folijom i jos 30 min bez folije. Inace prilikom pecenja se pojavi velika kolicina tecnosti koja nestane kada se jelo prohladi tako da nema razloga za brigu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.7.2013 18:02:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Videla sam taj recept na coolinarci
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.7.2013 20:25:03
|
|
|
|
Bebilina
|
Za dorucak bile jogurt palacinke, rucak piknik za nas , cera jela na zurkici. Vecera Tai satay piletina i quinoa, paradajz salata ala mm. Kolac sa nektarinama za dezert ala cera i ja.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.7.2013 20:50:53
|
|
|
|
Torbica
|
Jagnjeci kotlic napolju i dragi nam tiramisu! Sutra za rucak mislim da cu giros spremiti, sa domacim tortiljama, njam!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.7.2013 20:59:57
|
|
|
|
adulence
|
Mmmm torbice kako ga pripremas,u kratkim crtama ako ti ne oduzima puno vremena piskaranje...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.7.2013 23:58:12
|
|
|
|
Torbica
|
http://www.coolinarika.com/recept/889087/ Evo Adulence, isproban odlican recept. Da ne pametujem mnogo, mozes i komentare tamo procitati. Ja uvek pravim domace tortilje, pecem ih na suvom tiganju. Pozdrav
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.7.2013 0:20:06
|
|
|
|
adulence
|
hvala ti,citam recept i osecam miris,krece mi voda na usta...probacu sigurno...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.7.2013 18:20:42
|
|
|
|
minnica
|
Ja kuvala supu, sos od paradajza i krompir, a sveki poslala pohovano meso i kolače. Imamo još i lubenicu i dinju, tako da smo danas .
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.7.2013 18:27:09
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Modessty e sad daj taj recept za te palačimke. Prvi put čujem za palačinke od tikvica! Mod, evo samo za tebe klik
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.7.2013 18:55:25
|
|
|
|
Azra_
|
Mame, dajte neki recept za neki brzi kolačić sa breskvom. Imam čudo lepih breskvica, žao mi da bacam...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.7.2013 19:11:01
|
|
|
|
minnica
|
Azra, vidi ovo. Ja obično taj pravim, a može bilo kakvo voće.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.7.2013 20:33:06
|
|
|
|
Azra_
|
Hvala minnice... Ja bih, pošto je sveže voće da pravim nešto što se ne peče. MM kaže, napravi voćnu salatu od breskve. Pokušaću da nađem neki recept sa piškotama, nekim kremom i voćem...nešto tako...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.7.2013 20:47:49
|
|
|
|
Bebilina
|
Azra imam ja recept sa osnovom koja se pece, pa preko idu breskve omeksane u vrucoj vodi i beli krem kao za ledene kocke. Ponekad stavim na vrhu i umucenu slatku pavlaku, ako mozemo da docekamo To je u originalu recept u kom je umesto tog belog fila puding i odozgo jos i slag, ali ja ih ne koristim, pa sam kreirala moju varijantu Bas ga jedemo ovih dana sa nektarinama. Toliko su bile zrela da nisam morala da ih omeksavam. Ali da ne kuckam dzaba ako ti ne treba takav recept...
< Poruku je uredio Bebilina -- 21.7.2013 20:49:51 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.7.2013 18:43:50
|
|
|
|
nata11
|
Ja danas samo neku przeniju ne kuva mi se uopste
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.7.2013 20:51:52
|
|
|
|
Torbica
|
Kod mene danas corbica od tikvica, musaka sa karfiolom i kolac sa visnjama. Sve bi bilo savrseno da sveki nije poslala neokalane visnje a ja to skontala vec kad je pola smese bilo u rerni da se zapece, na onaj fazon lenje pite...Nije meni problem da okalam, nego nisam gledala...mislim, ko jos zamrzava visnje neokalane
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.7.2013 20:57:29
|
|
|
|
minnica
|
danas orli piletina i ćufte od tikvica
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.7.2013 21:08:10
|
|
|
|
Bebilina
|
Juce rostilj: krmenadle, pecurke, kukuruz, i raznjici od povrca, sopska salata. Danas marinirana piletina, povrce u rerni: slatki krompir, crni luk, paprika, sargarepa. Cera trazila i grasak i tzatziki salatu. Nova tura limun ledenih kocki, mm-u su omiljene.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.7.2013 21:08:43
|
|
|
|
Moiraina
|
Dan za tikvice Dakle, ćufte od tikvica i feta sira i tzatziki
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.7.2013 21:37:26
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Moiraina Dan za tikvice Dakle, ćufte od tikvica i feta sira i tzatziki Njaaaam Obozavam! Ja danas spremala pilece pljeskavice. U jednu polovinu sam ubacila rendane tikvice. A sutra spremam tiramisu i pitu od kupusa, kupila danas kiseo kupus
< Poruku je uredio gagana83 -- 22.7.2013 21:38:19 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.7.2013 8:02:18
|
|
|
|
Lu
|
Imam djecu na druženju pa će biti špagete bologneze i palačinke a meni (postim) zapečene mahunice Za desert, lubenica i sladoled naravno
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.7.2013 8:10:56
|
|
|
|
cvećka
|
Meni su u planu danas sarmice sa zeljem, kiselim mlekom i projanica.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.7.2013 15:51:09
|
|
|
|
minnica
|
varivo od boranije za mene i dete, sveža slanina i krompir pečeni u rerni za mm i kolač sa breskvama i jabukama za sve
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.7.2013 18:17:52
|
|
|
|
mtajcica83
|
danas bio rostilj, pomfrit, salata,za desert slag torta sa brsekvama a svrco je jeo kinder pingvin , navuko se na
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.7.2013 19:26:30
|
|
|
|
NadaR
|
Paprike punjene mesom i krompirom , salata i palacinke.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ukusni prokeljRingerajin kuvar: minnica
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?