|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta smo danas pravile V deo
28.7.2013 12:38:22   
Ana RR
A kod mene se zakuvava user posted image đuveč u rerni, kore za bokinu tortu gotove, još cheese cake da zamutim..

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 1451
   RE: Šta smo danas pravile V deo
29.7.2013 8:08:43   
nata11
Ukoliko neko ima recept za japanski chees cake ( onaj koji se samo pece kao patispanj, bez voca odozgo) bila bih mu zahvalna. Nasla sam jedan na americkom sajtu ali mi bas nisu najjasniji svi sastojci.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1452
   RE: Šta smo danas pravile V deo
29.7.2013 9:30:21   
Sanjica26 RR
A meni treba recept za cheesecake sa ananasom i nektarinama.user posted image Doneo mi je jedno parce muz sa nekg slavlja. Preukusno je.
Danas mlinci sa piletinom. Ostalo mi je od juce. Kao poklonjeno da ne kuvam danas po ovoj vrucini.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1453
   RE: Šta smo danas pravile V deo
29.7.2013 15:54:54   
cvećka
Kod nas juce corbica od karfiola i blitve, juneci vrat na teflonu (mnogo ukusno bre to meso, lepse od buta 100x i brze se sprema) i brzinski izdinstan mix povrca koje se naslo u frizideru (paprika, tikvica, paradajz, kupus, beli i crni luk) + ona pita sa breskvama od pre par strana (odlican vam recept!!)

....a danas nista, ostalo corbice i narucujemo pizzu, ovo mi je omiljeno (((:

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1454
   RE: Šta smo danas pravile V deo
29.7.2013 16:05:20   
jole82
Spanac i pilece belo na gril teflonu...i ostao nam kumin cheese cake od juce user posted image

_____________________________

Enyoj the silence!

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 1455
   RE: Šta smo danas pravile V deo
29.7.2013 21:22:10   
Torbica
Govedja supica, pire krompir, grasak i kobasice. Sladoled za desert.

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle


(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1456
   RE: Šta smo danas pravile V deo
30.7.2013 12:03:56   
Anoniman
juce paradajz supica i rizoto sa socivom i bosiljkom i tunjevina. mm se mnogo dopalo, meni bas i ne toliko.
danas ostatak supice i kineska piletina.

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 1457
   RE: Šta smo danas pravile V deo
30.7.2013 21:32:03   
Bebilina
Juce spagete sa sosom od spanaca, plavog patlidzana, tikvica i paradajza.
Danas pastrmke u vreci sa limunom, zacinskim biljem i puterom i rizoto sa povrcem (sargarepa, grasak, secerac). Jos ispekla 3 ture cupcakes, Madeira tortu, cokoladna se pece i sad cu slatke grisine i cookies. Sutra sve to da se ukrasi i da se prave slanisi. user posted image

_____________________________

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1458
   RE: Šta smo danas pravile V deo
30.7.2013 21:45:52   
adulence
Bebi ove spagete zvuce mljac...morace da se isprobaju...

_____________________________

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1459
   RE: Šta smo danas pravile V deo
30.7.2013 21:49:39   
lelaigor
Danas pekla panirane fishburgere, ali pošto mrzim prženje u dubokom ulju, pekla sam ih u rerni. Nešto nismo bili raspoloženi za hranu danas (valjda zbog vremena), tako da smo uz to jeli paradajz i namirili se. user posted image

_____________________________

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1460
   RE: Šta smo danas pravile V deo
30.7.2013 23:00:21   
Bebilina
E Adulence to sam ja na brzinu smislila i skuvala jer sam planirala nesto drugo, pa u zadnjem trenutku ukapirala da nemam glavni sastojak, meso.user posted image
Ovaj sos je sa crnom lukom, tonom belog, i jos svo brze kuvajuce povrce sto sam imala, svez paradajz i sos, kocka i toliko. Preko rendan parmezan i voila, prste da polizes. user posted image

< Poruku je uredio Bebilina -- 30.7.2013 23:02:11 >


_____________________________

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1461
   RE: Šta smo danas pravile V deo
30.7.2013 23:16:31   
milicicak
Meni je veceras vece za tikvice user posted image
musaka od tikvica, proja od tikvica a sad cu sebi da napravim i salatu od tikvica user posted image

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1462
   RE: Šta smo danas pravile V deo
31.7.2013 8:59:51   
minnica
Juče krmenadle pečene u rerni i sataraš, a danas mislim da će biti ćufte u paradajz sosu i pire krompir.

_____________________________

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1463
   RE: Šta smo danas pravile V deo
31.7.2013 9:00:17   
Anoniman
bebilina, juce sam probala salatu (ostalo mi sociva od prethodnog dana) i stvarno je odlicna! ja u svoju nisam stavila masline, a za mm sam stavila i on se isto odusevio. Skroz je osvezavajuca, a istovremeno i zasicuje.
Danas pasulj. Nisam ga kuvala mesecima.

(odgovor članu milicicak)
  Direktna veza do poruke: 1464
   RE: Šta smo danas pravile V deo
31.7.2013 15:41:23   
Bebilina
Kseno user posted image bas mi je drago da se i vama dopala. user posted image

_____________________________

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1465
   RE: Šta smo danas pravile V deo
31.7.2013 15:47:50   
majared
Paprikas i salata od pecenih paprika sa belim lukom

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1466
   RE: Šta smo danas pravile V deo
31.7.2013 15:58:31   
minnica
Upravo pečem plum crumble (iliti drobljnac od šljiva) i jedva čekam da ga probam. user posted image

_____________________________

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 1467
   RE: Šta smo danas pravile V deo
31.7.2013 17:54:33   
jole82
Meni se jelo od jutros svasta nesto i da bude bas heavy user posted image pa shodno tome: paradajz corba, svinjetina dinstana u 3 vrste luka, krompir sa sampinjonima u senfu sa kimom zapeceno u rerni, zelena salata sa dresingom od pavlake...
Ako me nema sutra...valjda ce Nada Macura da objaviuser posted image

< Poruku je uredio jole82 -- 31.7.2013 17:55:00 >


_____________________________

Enyoj the silence!

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1468
   RE: Šta smo danas pravile V deo
31.7.2013 22:35:21   
nata11
Jele bas si se nakuvala. user posted image
Ja danas prepec hleba i smuckala neki namaz od povrca, senfa, malo piletine sto je ostalo.
A za sutra planiram musaku (1 mali pleh klasinu, a 1 sa tikvicama). Da li moze musaka da se zamrzne? user posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1469
   RE: Šta smo danas pravile V deo
31.7.2013 22:41:06   
milicicak
Ja zamrzavam sve vrste musaka, osim one od krompira, nju cak ni ne ostavljam za sutradan
Danas nista nisam kuvala, sutra sam kod kuce pa cu se sutra time baviti user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1470
   RE: Šta smo danas pravile V deo
31.7.2013 22:55:30   
adulence
jaojolei meni setakonestojede,bas,basvaljdatrebada dobijem...mmm...
IZVORNA PORUKA: jole82

Meni se jelo od jutros svasta nesto i da bude bas heavy user posted image pa shodno tome: paradajz corba, svinjetina dinstana u 3 vrste luka, krompir sa sampinjonima u senfu sa kimom zapeceno u rerni, zelena salata sa dresingom od pavlake...
Ako me nema sutra...valjda ce Nada Macura da objaviuser posted image



_____________________________

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1471
   RE: Šta smo danas pravile V deo
1.8.2013 15:21:40   
Figaro88

IZVORNA PORUKA: nata11

Ukoliko neko ima recept za japanski chees cake ( onaj koji se samo pece kao patispanj, bez voca odozgo) bila bih mu zahvalna. Nasla sam jedan na americkom sajtu ali mi bas nisu najjasniji svi sastojci.

Nato evo ovaj-
15 graham crackers, crushed
30 g butter, melted

896 g cream cheese
300 g white sugar
180 ml milk
4 eggs
230 g sour cream
15 ml vanilla extract
30 g all-purpose flour
Check All Add to Shopping List
Directions

Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease a 9 inch springform pan.
In a medium bowl, mix graham cracker crumbs with melted butter. Press onto bottom of springform pan.
In a large bowl, mix cream cheese with sugar until smooth. Blend in milk, and then mix in the eggs one at a time, mixing just enough to incorporate. Mix in sour cream, vanilla and flour until smooth. Pour filling into prepared crust.
Bake in preheated oven for 1 hour. Turn the oven off, and let cake cool in oven with the door closed for 5 to 6 hours; this prevents cracking. Chill in refrigerator until serving.
Ja cesto pravim po receptima sa ovog sajta,a deluje mi bas lako...

_____________________________

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1472
   RE: Šta smo danas pravile V deo
1.8.2013 15:46:43   
Anoniman
Bebilina, cak je i sveki probala i svidelo joj se i kaze da ce da pravi za vreme posta.

minnice, sta je plum crumble?

danas pligouri (lomljena psenica) sa piletinom i zelena salata.

(odgovor članu Bebilina)
  Direktna veza do poruke: 1473
   RE: Šta smo danas pravile V deo
1.8.2013 16:39:09   
minnica
ksena, evo ti ga crumble.

_____________________________

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1474
   RE: Šta smo danas pravile V deo
1.8.2013 16:55:01   
cvećka
IZVORNA PORUKA: jole82

Ako me nema sutra...valjda ce Nada Macura da objaviuser posted image


Gde se seti Nade Macure user posted image

Nama gotova (sto bi napisali braca Grci) "moussaka" sa tikvicama, jos samo zmu da se dovuce sa posla, umirem od gladi user posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here