Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.8.2013 18:59:58
|
|
|
|
Didy
|
Supica s rendanom šargarepom i tikvicama i belim lukom, pire krompir i po želji mm pošto kaže do to nije jeo otkako se oženio - pečena svinjska džigerica s belim lukom (sam je spremao ) + mešana salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.8.2013 19:12:15
|
|
|
|
Jole84
|
Prženiju sa paprikama,paradajzom,šargarepom i tikvicama pa preko nekoliko komada jajca
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.8.2013 11:13:49
|
|
|
|
nata11
|
Danas pecemo snicle na rostilju i kukuruz
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.8.2013 16:36:19
|
|
|
|
Didy
|
Danas bili kod svekrve na ručku, spakovala nam i za sutra.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.8.2013 17:51:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Pohovano belo meso, pire krompir i grašak. Kuvam i za svekra pa moram neku klasiku
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.8.2013 18:15:51
|
|
|
|
Powerpuff Girl
|
Ja sam danas pekla batak, karabatak i krilca sa kromprima u onoj kesi sa zacinima + kapreze salata. Dragi se odusevio, jer zbog silnih mucnina nisam nista kuvala 2 meseca
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.8.2013 18:17:13
|
|
|
|
minnica
|
danas domaća pileća supa sa puno povrća, a uz kuvano meso paradajz sos i bareni krompir. nije bilo dezerta jer imamo dinje i breskve.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.8.2013 17:40:12
|
|
|
|
cvećka
|
Pirinac sa povrcem i rolovana dzigerica sa rostilja, njammm... Ich se ne oseti da je dzigerica!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.8.2013 12:15:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Kod nas danas makarone u sosu od povrća (crni i beli luk, tikvice, paradajz, bosiljak, začini) i feta sir. sta tacno stavljas od zacina? da stavim i patlidzan uz tikvice? koliko retko/gusto da bude?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.8.2013 13:06:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Ksenči, stavim bosiljak i origano, ili italijansku mešavinu, tu ima svačega. So, biber, to po ukusu. Možeš i patlidžan, sve sam seckala sem paradajza, njega izmiksam pa onda dodam. Ja volim kada je gusto jer kada ubacim makarone uvek bude malo tečnosti od njih pa se taman lepo sjedini. Ali to ti je sve po nahođenju, kako voliš.
< Poruku je uredio Ana RR -- 6.8.2013 13:07:33 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.8.2013 13:13:00
|
|
|
|
minnica
|
Juče pileći paprikaš, danas bela čorba sa mesom i povrćem i mekike.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.8.2013 13:14:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Upravo napravila. Samo muzu da se svidi. On nije neki ljubitelj makarona.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.8.2013 13:20:30
|
|
|
|
cvećka
|
Danas kubanska piletina u pivu, sutra posne punjene paprike, donosi tetka, volimo tetkuuuu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.8.2013 13:48:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cvecka zvuci ukusno. Mozda zbog tog piva
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.8.2013 13:58:37
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala, Anci! ja paradajz rendam za tako neke stvari, videla od sveki
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.8.2013 12:43:38
|
|
|
|
nata11
|
Danas samo proju sa sirom za veceru.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.8.2013 15:04:18
|
|
|
|
minnica
|
Danas domaća kokošija supa, pohovano belo meso, pire krompir i sos od paradajza.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.8.2013 16:02:12
|
|
|
|
minnica
|
Od ostatka pirea napravila knedle sa šljivama. Taman mi ispalo 10-11 komada i odmah smo ih smazali.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.8.2013 18:14:35
|
|
|
|
Moiraina
|
IZVORNA PORUKA: Torbica http://www.coolinarika.com/recept/889087/ Evo Adulence, isproban odlican recept. Da ne pametujem mnogo, mozes i komentare tamo procitati. Ja uvek pravim domace tortilje, pecem ih na suvom tiganju. Pozdrav Juče giros sa svinjskim mesom, danas isto to samo sa pilećim Recept je mnogo mnogo dobar, samo nisam pravila pomfrit i dodala sam tzatziki. Sledeći put ću ipak ja da pravim tortilje, sada sam pravila sa kupovnim i nisu mi se svidele. I da, za starije dete bareni pirinač sa šargarepom i malo piletine, još ga boli stomak
< Poruku je uredio Moiraina -- 11.8.2013 18:16:01 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.8.2013 10:15:20
|
|
|
|
Torbica
|
Kod mene juce pileca supica, prasetina iz zamrzivaca, ostalo jos od Slave, uz to spanac i pire krompir. Sladoled domaci za desert i kolac sa visnjama. prasetine ima i za danas, napravicu gljive u pavlaci i tzatziki kao prilog.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.8.2013 11:52:27
|
|
|
|
nata11
|
Ja cu danas corbicu od povrca. Dosadilo mi vise i meso i suhomesnato.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.8.2013 12:07:06
|
|
|
|
Olga75
|
corbica od tikvica , varivo od tikvica , cureci medaljoni a desert kuvani kukuruz i lubenica pa ko prezivi pricace
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.8.2013 14:09:33
|
|
|
|
jole82
|
mrzi me da kuvam....pa cu da napravim pitu sa mesom u pivu (mada meso mora da se prodinsta...pa mu to dodje ko da sam kuvala ) E da...da dodam..kuvala sam i za bebu (i rucak i vockice)...i to se racuna
< Poruku je uredio jole82 -- 12.8.2013 14:14:09 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.8.2013 15:48:50
|
|
|
|
cvećka
|
IZVORNA PORUKA: Moiraina IZVORNA PORUKA: Torbica http://www.coolinarika.com/recept/889087/ Evo Adulence, isproban odlican recept. Da ne pametujem mnogo, mozes i komentare tamo procitati. Ja uvek pravim domace tortilje, pecem ih na suvom tiganju. Pozdrav Juče giros sa svinjskim mesom, danas isto to samo sa pilećim Recept je mnogo mnogo dobar, samo nisam pravila pomfrit i dodala sam tzatziki. Sledeći put ću ipak ja da pravim tortilje, sada sam pravila sa kupovnim i nisu mi se svidele. I da, za starije dete bareni pirinač sa šargarepom i malo piletine, još ga boli stomak Uuuu, i ja sam ovo pravila juce, samo sa junecim vratom, mm se odusevio, inace obozava giros ((: i ja sam sa kupovnim tortiljama, ne mogu bre da pravim jos i to.... i pomfrit i tzatziki sam pravila.... Danas rizoto sa sampinjonima i mlevenim mesom + paradajz salata, za dezert sutlijas ako smognem snage da ga sad skuvam, pa kad se ohladi....
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.8.2013 19:04:29
|
|
|
|
nata11
|
Jel neko ima proveren recept za one secerne mase za torte? Pokusavam da nadjem neki jednostavan recept ali mi bas nesto ne ide. Gde se uopste kupuju sve ove fruktoze i dekstroze?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?