Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.9.2013 15:53:31
|
|
|
|
minnica
|
pileća supa, bareni krompir, paradajz sos i sad se peče onaj skroz lud kolač od jabuka po receptu sa rr
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 2.9.2013 9:29:36
|
|
|
|
Klarita
|
Juce: pica domaca, japanska baklava, proja Danas dete u vrticu rucak stavljen: pasulj sa suvim mesom, dezert od juce, za veceru verovatno przenice (ili ti kod nas na jugu, ribanjke)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 2.9.2013 16:26:22
|
|
|
|
17 joka
|
Podvarak
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.9.2013 9:35:19
|
|
|
|
tanjica85
|
danas pravim sarmu
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.9.2013 9:43:00
|
|
|
|
Bebilina
|
Nisam kuvala skoro mesec dana i sad kad smo se vratili cekalo me par skuvanih jela od sveki da ne moram jos nekoliko dana Isprobavala zena novi slow cooker pa skuvala i njima i nama. A kolace nam poslala moja mama tako da smo i time namireni. Jedino cu da pravim torte, 3 komada do vikenda
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.9.2013 11:12:02
|
|
|
|
minnica
|
za danas je planirana musaka + palačinke za moju princezu
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.9.2013 12:08:57
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Podvarak oooo Joko trebala sam ovo juce da procitam pa da dodjem u goste Nama juce svekrva kuvala pasulj u onom zemljanom loncu bio je preukusan. A ja cu danas najverovatnije pohovane paprike sa sirom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.9.2013 19:29:19
|
|
|
|
17 joka
|
nato ja danas pohovala paprike sa sirom
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.9.2013 19:34:55
|
|
|
|
nata11
|
Vidi se da smo tradicionalne kuvarice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.9.2013 19:46:55
|
|
|
|
17 joka
|
a sta da ti kazem volim ja sve po malo ali trenutno jedem samo povrce voce i proteine
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.9.2013 9:39:27
|
|
|
|
tanjica85
|
danas fileti somovine, krompir salata i dosta
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.9.2013 19:08:13
|
|
|
|
mtajcica83
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka nato ja danas pohovala paprike sa sirom Ovo obozavam Danas polpete,pire i salata..
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.9.2013 23:11:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Sutlijaš posle dužeg vremena, ali ispao mi malko suv pa sam preko dodala mleka
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.9.2013 0:07:54
|
|
|
|
madre
|
i ja spremala sutlijas, moji ga bas vole. a za rucak sam samo isprzila paprike...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.9.2013 8:05:52
|
|
|
|
Anoniman
|
dunja, kako suv? ja uzmem otprilike pola solje pirinca i skuvam u solji vode (sa malo soli). Zagrejem 1l mleka sa pola solje secera, zapravo od tog mleka malo uzmem da umesam otprilike 3-4 male kasike gustina i 1 vanilu. Dodam zagrejano mleko u onaj pirinac (kad upije vodu), malo to kuvam i posle dodam gustin i vanilu i kuvam jos malo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.9.2013 16:15:39
|
|
|
|
nata11
|
Bataci sa krompiricima i svezi krastavac. A jede mi se i nesto slatko vec pola sata listam net da iskopam neki recept, valjda ce biti nesto do veceras.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.9.2013 16:42:05
|
|
|
|
minnica
|
danas smo išli kod moje mame na ručak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.9.2013 17:38:19
|
|
|
|
isidora88
|
junetina dinstana sa lukom i salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.9.2013 18:37:30
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: ksena dunja, kako suv? ja uzmem otprilike pola solje pirinca i skuvam u solji vode (sa malo soli). Zagrejem 1l mleka sa pola solje secera, zapravo od tog mleka malo uzmem da umesam otprilike 3-4 male kasike gustina i 1 vanilu. Dodam zagrejano mleko u onaj pirinac (kad upije vodu), malo to kuvam i posle dodam gustin i vanilu i kuvam jos malo. ja ne dodajem gustin, sve ostalo isto, samo mi na kraju nekako brzo isparilo mleko, pa sam dodala naknadno.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.9.2013 18:38:46
|
|
|
|
dunja RR
|
danas za ručak japrak-sarmice od raštike, poslala mi svekrva iz Bosne ). mnogo ga voleeeem, a tek što je zdraaaav i pun gvožđa
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.9.2013 19:25:45
|
|
|
|
Anoniman
|
ne znam, zar ti bez gustina ne ispadne suvise retko, koji ti je odnos mleka i pirinca? ja sam odnedavno pocela ovako da pravim i bas nam se svidja, pravim barem jednom nedeljno, mm nosi i na posao.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.9.2013 19:29:39
|
|
|
|
dunja RR
|
pa ne Ksenči, zgusne se, ja oduvek ovako pravim. Znam da neki stavljaju gustin, neki čak i brašno, ali mislim da je ta osnovna verzija bez ičega.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.9.2013 19:34:00
|
|
|
|
Anoniman
|
je l' ti bude onako dosta pirinca ili vise tog, kako da kazem, fila?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.9.2013 19:38:37
|
|
|
|
dunja RR
|
SADA MI JE ISPAlo više pirinča, ali zato što sam stavila više nego je trebalo (stavila sam 250 gr, mislim da je ok i 200gr pa i manje, na 1 l mleka), zato je i ispao tako suv. a inače bude lep fil, samo nisam dugo pravila, pa moram da se vratim u formu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.9.2013 19:44:15
|
|
|
|
Anoniman
|
ok, to je duplo veca kolicina pirinca od ove koju ja stavljam. nisam probala tako, ranije sam nesto odokativno pravila (a i retko kad).
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?