Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.9.2013 15:53:31
|
|
|
|
minnica
|
pileća supa, bareni krompir, paradajz sos i sad se peče onaj skroz lud kolač od jabuka po receptu sa rr
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 2.9.2013 9:29:36
|
|
|
|
Klarita
|
Juce: pica domaca, japanska baklava, proja Danas dete u vrticu rucak stavljen: pasulj sa suvim mesom, dezert od juce, za veceru verovatno przenice (ili ti kod nas na jugu, ribanjke)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 2.9.2013 16:26:22
|
|
|
|
17 joka
|
Podvarak
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.9.2013 9:35:19
|
|
|
|
tanjica85
|
danas pravim sarmu
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.9.2013 9:43:00
|
|
|
|
Bebilina
|
Nisam kuvala skoro mesec dana i sad kad smo se vratili cekalo me par skuvanih jela od sveki da ne moram jos nekoliko dana Isprobavala zena novi slow cooker pa skuvala i njima i nama. A kolace nam poslala moja mama tako da smo i time namireni. Jedino cu da pravim torte, 3 komada do vikenda
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.9.2013 11:12:02
|
|
|
|
minnica
|
za danas je planirana musaka + palačinke za moju princezu
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.9.2013 12:08:57
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Podvarak oooo Joko trebala sam ovo juce da procitam pa da dodjem u goste Nama juce svekrva kuvala pasulj u onom zemljanom loncu bio je preukusan. A ja cu danas najverovatnije pohovane paprike sa sirom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.9.2013 19:29:19
|
|
|
|
17 joka
|
nato ja danas pohovala paprike sa sirom
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.9.2013 19:34:55
|
|
|
|
nata11
|
Vidi se da smo tradicionalne kuvarice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.9.2013 19:46:55
|
|
|
|
17 joka
|
a sta da ti kazem volim ja sve po malo ali trenutno jedem samo povrce voce i proteine
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.9.2013 9:39:27
|
|
|
|
tanjica85
|
danas fileti somovine, krompir salata i dosta
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.9.2013 19:08:13
|
|
|
|
mtajcica83
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka nato ja danas pohovala paprike sa sirom Ovo obozavam Danas polpete,pire i salata..
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.9.2013 23:11:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Sutlijaš posle dužeg vremena, ali ispao mi malko suv pa sam preko dodala mleka
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.9.2013 0:07:54
|
|
|
|
madre
|
i ja spremala sutlijas, moji ga bas vole. a za rucak sam samo isprzila paprike...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.9.2013 8:05:52
|
|
|
|
Anoniman
|
dunja, kako suv? ja uzmem otprilike pola solje pirinca i skuvam u solji vode (sa malo soli). Zagrejem 1l mleka sa pola solje secera, zapravo od tog mleka malo uzmem da umesam otprilike 3-4 male kasike gustina i 1 vanilu. Dodam zagrejano mleko u onaj pirinac (kad upije vodu), malo to kuvam i posle dodam gustin i vanilu i kuvam jos malo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.9.2013 16:15:39
|
|
|
|
nata11
|
Bataci sa krompiricima i svezi krastavac. A jede mi se i nesto slatko vec pola sata listam net da iskopam neki recept, valjda ce biti nesto do veceras.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.9.2013 16:42:05
|
|
|
|
minnica
|
danas smo išli kod moje mame na ručak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.9.2013 17:38:19
|
|
|
|
isidora88
|
junetina dinstana sa lukom i salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.9.2013 18:37:30
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: ksena dunja, kako suv? ja uzmem otprilike pola solje pirinca i skuvam u solji vode (sa malo soli). Zagrejem 1l mleka sa pola solje secera, zapravo od tog mleka malo uzmem da umesam otprilike 3-4 male kasike gustina i 1 vanilu. Dodam zagrejano mleko u onaj pirinac (kad upije vodu), malo to kuvam i posle dodam gustin i vanilu i kuvam jos malo. ja ne dodajem gustin, sve ostalo isto, samo mi na kraju nekako brzo isparilo mleko, pa sam dodala naknadno.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.9.2013 18:38:46
|
|
|
|
dunja RR
|
danas za ručak japrak-sarmice od raštike, poslala mi svekrva iz Bosne ). mnogo ga voleeeem, a tek što je zdraaaav i pun gvožđa
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.9.2013 19:25:45
|
|
|
|
Anoniman
|
ne znam, zar ti bez gustina ne ispadne suvise retko, koji ti je odnos mleka i pirinca? ja sam odnedavno pocela ovako da pravim i bas nam se svidja, pravim barem jednom nedeljno, mm nosi i na posao.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.9.2013 19:29:39
|
|
|
|
dunja RR
|
pa ne Ksenči, zgusne se, ja oduvek ovako pravim. Znam da neki stavljaju gustin, neki čak i brašno, ali mislim da je ta osnovna verzija bez ičega.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.9.2013 19:34:00
|
|
|
|
Anoniman
|
je l' ti bude onako dosta pirinca ili vise tog, kako da kazem, fila?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.9.2013 19:38:37
|
|
|
|
dunja RR
|
SADA MI JE ISPAlo više pirinča, ali zato što sam stavila više nego je trebalo (stavila sam 250 gr, mislim da je ok i 200gr pa i manje, na 1 l mleka), zato je i ispao tako suv. a inače bude lep fil, samo nisam dugo pravila, pa moram da se vratim u formu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.9.2013 19:44:15
|
|
|
|
Anoniman
|
ok, to je duplo veca kolicina pirinca od ove koju ja stavljam. nisam probala tako, ranije sam nesto odokativno pravila (a i retko kad).
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Posna pesak tortaRingerajin kuvar: Maraj
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?