Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.7.2013 13:33:30
|
|
|
|
Olga75
|
e je l neko pravi kajzersmarne , to je super inace to je neka KundK kuhinja , da me se ne shvati pogresno neeee , nema mesa , nema sanse da zapatite neke lude krave ( gde su se one prvo bese javile i zasto . neam pujma al MU*UUUU
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.7.2013 13:47:01
|
|
|
|
Bebilina
|
Kuvaj i ti Olga tvoje nacionalno, ziva bila, ko i mi ostale sto ovde kucamo sta nam volja, al ne prozivamo tudje postove bez razloga A za Kajzerice sta je pisac hteo da kaze nemam pojma jer svako ko je jednom bio na Alpima ili u Au ce znati sta su i kakve su to (bez)veze konotacije sa mesom
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.7.2013 13:53:07
|
|
|
|
Bebilina
|
Sto si olga brisala post o reform torti, ostavi da zene vide koliko jezika govoris u temi o kuvanju ili kakvih si se djakonija najela Steta ne stigoh da ga citiram, meni je bio edukativan
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.7.2013 13:53:50
|
|
|
|
Olga75
|
ja brisala nisam nista Bebilina
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.7.2013 13:53:59
|
|
|
|
lesica
|
Bebilina, uopšte ne vidim suštinu opravdavanja veličine kulinarskih umeća Jamie Oliver- a. Ako ti se ne dopada šta neko o njemu misli to je lično tvoj problem, i nema razloga da se pominju "nacionalna" jela ostalih domaćica sa Ringeraje i njihovo poreklo. Rasprava je završena!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.7.2013 13:54:36
|
|
|
|
Olga75
|
a ostalo nek si mi rekla nek u svojoj cetrdesetoj , sine lepi znam
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.7.2013 14:02:07
|
|
|
|
Janncica
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Rasprava je završena! Sto te volim kad to napises Inace,jos uvek cekam one tvoje cevape(ako nisi vid'la gore)
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.7.2013 14:04:46
|
|
|
|
Bebilina
|
Lessice ja "nacionalno" uopste nisam koristila u kontekstu na koji aludiras, al konotacija ludih krava i aludiranje na JO i UK je vise nego ocigledna. Niko ovde nije s Marsa pao da ne zna o cemo se radi. S druge strane opravdano je bez ikakve potpore u cinjenicama i iskustvu pljuvati po nekome/necemu, a izneti cinjenice nije. Gde je to pravilo na forumu, mora da mi je promaklo Jesam pristrasnost ocekivala, al ovo je apsurd
< Poruku je uredio Bebilina -- 5.7.2013 14:06:27 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.7.2013 14:05:33
|
|
|
|
adulence
|
Ja bi bebilina iskreno volela da probam sve sto napravis sta cu kad volim da jedem...danas nisam nesto kreativna jer ucim ali bice i mesance i salata i corbica neizostavna...sutra idemo na jednu austrijsko-srpsku svadbu tako da sutra ne kuvam...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.7.2013 14:09:16
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: adulence Ja bi bebilina iskreno volela da probam sve sto napravis sta cu kad volim da jedem...danas nisam nesto kreativna jer ucim ali bice i mesance i salata i corbica neizostavna...sutra idemo na jednu austrijsko-srpsku svadbu tako da sutra ne kuvam... E bas bih volela da nam kucnes sta su sluzili Adulence... Mozda bude neka dobra austrijska djakonija. Lep provod!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.7.2013 14:09:28
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja danas za ove moje nista,ostalo je cuftica i sosa od juce,za mene ribu u foliji i neko povrce,imam svasta u fizideru pa cu nesto vec zbrckati....
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.7.2013 14:15:29
|
|
|
|
Anoniman
|
ja zbrckala boraniju i spremila slatku pitu od tikvica. jos samo sutra kuvam. u nedelju kod mojih na rucak, a od ponedeljka se K i ja selimo malo kod svekijevaca malo kod mojih, tako da do cetvrtka od mene nista torbice, zainteresovale su me one tvoje tikvice u ulju. mislim da cu probati.. nego jel one budu malo nakisele? zasto u tegle ne ide u marinada i ulje, ja bih tako.. al za pocetak cu probati po ovom receptu. i koliko to dugo moze tako da stoji?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.7.2013 14:16:44
|
|
|
|
adulence
|
Volela bih da bude nesto sto nisam probala...mljac ...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.7.2013 14:25:38
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: adulence Volela bih da bude nesto sto nisam probala...mljac ... Iste smo, samo da se rucka i stalno nesto novo da se proba Elem ja napravila sinoc tri pizze, tanke a bogate, jedna drugarica otkazala, tako da su svi sem mene jeli pizzu. Sinak i ja punjene plave patlidzane od vece pre. Ona marinirana piletina mi ostala, kupila svez spanac jutros i uz nju cu ga u kokosovom mleku, djumbiru i belom luku. I jos nesto sveze salate, sladoled od pre neki dan i na konju smo. A za rucak sam razmrzla poslednju ciniju corbe od bundeve i jutrosnji hleb sa semenkama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.7.2013 15:11:22
|
|
|
|
Anoniman
|
cuspajz od tikvica, pohovano meso i sutlijas.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.7.2013 15:22:57
|
|
|
|
lesica
|
Janncice, skokni, danas su opet na meniju, doduše u prizemlju kod svekijevaca i direkt iz mesare, ali što se mene tiče za ćevape ne pravim pitanje
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.7.2013 16:03:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Domaće pljeskavice, krompirići, paradajz, tzatziki. I pivo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.7.2013 16:10:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kod mene dva rucka na meniju. Za Teodoru I mene gulas sa makatonama, a za muza posne punjene paprike. Ana sad kad pomenu pivo meni se pije pivo sa limunom. Samo to I volim.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.7.2013 16:46:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Sanjice, to sam i pila a mm probao neko sa ribizlom valjda, nije mi se dopalo. Inače, meni se u trudnoći jaaaaako pilo pivo, jao balavila sam nad svakom reklamom za pivo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.7.2013 17:48:03
|
|
|
|
cvećka
|
Ono sa ribizlom je oooocaj! Meni su lepa sva ostala piva, a volem i obicno, mmm ali ne pijem od kad sam ): ono novo sa breskvom i djumbirom sam srknula, bas mi se cini da je lepo, ili sam ja mnogo zeljna (8 Ja sam danas pravila fasirke i pirinac sa celerom + salata, a dolaze nam gosti popodne, tako da su u rerni ona moja pita sa sampinjonima u kojoj se svi dave i ova pita koju je Dunja pominjala, ali mi nije odgovorilaaaaaa! Neeka, odokativno sam dodala jaja i pavlaku, nadam se da ce lepo ispasti (: i sangriju sa puuuno voca sam napravila, a sladoled kupovni, ne moram ja bas sve da pravim, je li tako? ((: E Macaki, obezbedila si se za neki period, boli te cose, pametno d: Torbice, pa to je citava tursija, ja mislila salata koja se napravi odma'... ): stvarno, moze li manje tog ulja, a da se doda marinade? I moze li sa ovim nasim anemicnim tikvicama, ne znam gde bih kupila ove zelene? Ja imam jedan Dzejmijev kuk-buk (: i ima dosta zanimljivih recepata, pravila sam nekoliko i super su, mada ima i gomila sastojaka neodomacenih, pa te recepte preskacem... A gde god treba mesce da se ostavi da namiguje, ja ga isto dopecem, ne volim ni miris nepecenog, da ne kazem na sta me podseca...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.7.2013 22:07:05
|
|
|
|
Torbica
|
Cvecka, ma kakva tursija. Bukvalno dok iseces tikvice na kolutove, prokuva taj preliv, meni je to 3 minuta posla. Ostavim to uvece, ujutro ocedim i prelijem maslinovim uljem i jos belog luka dodam. Sa ovim nasim belim tikvicama pravim, jako lepo povuku marinadu, nema potrebe da se zalivaju sa tim, mozda bi bile prejake. Kod nas se to pojede odmah u naredna dva dana, pa stalno pravim sad za sad, nisam uspela jos da ih sacuvam, ne znam koliko dugo mogu da stoje, ali mislim kad bi se zalile skroz u maslinovo, da mogu dosta. Uopste nisu masne, ti kako ih uzimas, ocede se. Ma divne su, mi ih bas volimo tako. Od raznih kuvara probam svasta, pa sto mi se dopadne usvojim ali ne mogu da kazem da kuvam bas po nekom uzoru. Svasta nesto, samo sto kod mene nema klasicnog dubokog przenja bilo cega. Mesa uglavnom idu u rernu u one kese za pecenje, da budu mekana i dooobro obradjena. "Pohovano" mi ide u rernu na pek papir preliveno sa po par kapi ulja. Puno povrca i trudim se da bude raznovrsno. U koji god restoran da sednemo mm kaze, tvoje je bolje..e sad da li je pristrasan ili je bolje, hahahaa, nije ni bitno, bas volim da kuvam a imam i zahvalnu publiku.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.7.2013 22:39:45
|
|
|
|
Torbica
|
Macaki, ispisala sam o tikvicama, zaboravih te spomenuti. Pozz
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.7.2013 22:54:50
|
|
|
|
Anoniman
|
torbice, hvala probacemo tikvice..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.7.2013 10:15:42
|
|
|
|
branki*
|
danas supa,musaka,i za veceru cu zapecene makarone.i ja cu probati ovo sa tikvicama
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.7.2013 10:25:10
|
|
|
|
Torbica
|
Danas losos pastrmka sa mladim krompiricima i kolutovima crnog luka u rerni. Zene
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pire od karfiola i šargarepeRingerajin kuvar: little_one
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?