|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta smo danas pravile V deo
3.7.2013 16:08:40   
Modessty
Za taj fazon sa krompirom mi skoro rekla drugarica. Baš bude super. Dunja možeš i mlad i star tako. Čak sam čula da je dobro i kad se prvo malo prokuva u mikrotalasnoj a onda ih propržiš na tiganju.

Ja isprobala ovih dana aparat za hleb. Pravili smo kolač i baš je super! Ne greje kao rerna a imaš poslasticu!

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1251
   RE: Šta smo danas pravile V deo
3.7.2013 16:28:08   
Olga75
ja ne mogu matori krompir koji se onako gromulja da isprzim , od matorog krompira se pravi pire il se eventualno sece na musaku il stajaznam nesto sto se vise kuva nego pece = przi
a od mladog krompira ko napravi pire il krompir testo , pa ja cu da mu khm - khm
nema sanse
onaj ko to kaze , nek me pozove da vidim kako se od mladog krompira pravi pire a ne lepilo
ili kako se matori przi a ne lomi i ja mu to sta god

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1252
   RE: Šta smo danas pravile V deo
3.7.2013 18:50:06   
caca81
Devojke, ako koja pravi pileći paprikaš sa knedlama, da li bi mogla da napiše recept i postupak pripreme. Hvala.user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1253
   RE: Šta smo danas pravile V deo
3.7.2013 21:10:30   
Torbica
http://www.coolinarika.com/recept/posne-punjene-paprike-by-gagasrce/

Kod nas ove divne posne punjene paprike, jako su ukusne!user posted image
Krompir i ja ponekad prvo na sporet - u hladnu vodu i kad prokljuca, odmah na pleh, zacinim i stavim malo ulja. Bude lepo krckav spolja, a unutra mek. Ako ga pravim sa mesom, onda ga prethodno ne stavim na sporet.
Olga, nikad nisam probala pire od mladog krompira, ubedjena sam da bi bio voden i nikakav. user posted image
A stari ako spremas na ovaj nacin sporet-rerna, nema mesanja pa se ne izlomi, samo kad se vadi user posted image . Kad bi se mesao - licio bi na cipedke, toliko spominjane! user posted image

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle


(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 1254
   RE: Šta smo danas pravile V deo
3.7.2013 21:16:22   
Figaro88

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ja ne mogu matori krompir koji se onako gromulja da isprzim , od matorog krompira se pravi pire il se eventualno sece na musaku il stajaznam nesto sto se vise kuva nego pece = przi
a od mladog krompira ko napravi pire il krompir testo , pa ja cu da mu khm - khm
nema sanse
onaj ko to kaze , nek me pozove da vidim kako se od mladog krompira pravi pire a ne lepilo
ili kako se matori przi a ne lomi i ja mu to sta god

Ja pravim pire od mladog krompirauser posted image Bude sladji nego od matorog,i bude bas lep,samo stavis dovoljno mleka i butera,malo posolis,moze i malo belog luka i mnjam....

_____________________________

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1255
   RE: Šta smo danas pravile V deo
3.7.2013 21:38:38   
Bebilina
Krompir se u vodi kuva dok se ne pojavi pena (kod starog, oljuscenog) a za to vreme se u zagrejanoj rerni u plehu gde ce se peci zagreje ulje. Ocedjen i o stranice serpe izlupan krompir se izruci u vrelo ulje i brzo promesa (to mu da hrskavu koricu). Nazad u rernu na pecenje.

Kod nas veceras jagljeci kotleti u sosu od mente i plavi patlidzani punjeni povrcem- paradajz, paprika, tikvice, mladi luk, puno zacinskog bilja, peceni na tiho 2h. Za dezert sladoled. user posted image

< Poruku je uredio Bebilina -- 3.7.2013 21:40:55 >


_____________________________

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 1256
   RE: Šta smo danas pravile V deo
3.7.2013 21:49:00   
Bebilina
Jamie Oliver krompir sprema u mikrotalasnoj pa u rerni. Cinija sa krompirom se prekrije samolepljiviim kuhinjiskim celofanom dva puta da ne bi pukla. Ne dodaje se nista, voda isl. Zavisno od jacine mikrotalasne kuva se 8-10min (1600 jacina 8min). Posle toga isto u vrelo ulje i u rernu.

_____________________________

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1257
   RE: Šta smo danas pravile V deo
3.7.2013 22:00:27   
lesica
Cevapi i przeni krompirici i sopska salata.

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1258
   RE: Šta smo danas pravile V deo
3.7.2013 22:11:16   
Janncica

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Cevapi i przeni krompirici i sopska salata.


Zinula...baci malo... user posted image user posted image

_____________________________

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1259
   RE: Šta smo danas pravile V deo
4.7.2013 10:59:58   
Lu

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Cevapi i przeni krompirici i sopska salata.

Ovo kod nas juče bilo, danas bi trebalo nešto skuhati u loncuuser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1260
   RE: Šta smo danas pravile V deo
4.7.2013 11:01:34   
daca77
Danas na meniju-sataras...sinoc me mrzelo da kuvam...user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1261
   RE: Šta smo danas pravile V deo
4.7.2013 13:28:52   
Bebilina
Cera mi dovodi tri drugarice na veceru pa im pecem pizze user posted image
Nama marinirala piletinu i videcu sta jos...

_____________________________

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1262
   RE: Šta smo danas pravile V deo
4.7.2013 14:06:44   
cvećka
Dunja, sutra probam tvoju pitu, ali mrsnu, bas mi zvuci njamm user posted image a koliko jaja stavis i pavlake? Je l' kiselu?

Torbice, a kako pravis te marinirane tikvice?

Ja danas isto sataras i dinstane batake + feta.

Ko ne voli przene krompire user posted image ali mene muka uhvati kad vidim onu kolicinu ulja... Zato ih uvek spremam u rerni (stare krompire), isecem na cetvrtine, uvaljam u malo ulja, ubacim na 200C i mesam na 20min, za 1h su gotovi (znaci 2 puta). Pri drugom mesanju dodam so i malo aleve paprike, a nekad i beli luk ili sitno drobljen sir, bude fenomenalno. Mozda se 10-20% njih izlomi, ali su ekstra ukusni i manje me grize savest...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1263
   RE: Šta smo danas pravile V deo
4.7.2013 16:07:30   
Figaro88
Za Andreu i mm-a pilece cuftice,paradaiz sos i makarone,za mene omlet od spanaca i fete,a za sve salatauser posted image

_____________________________

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 1264
   RE: Šta smo danas pravile V deo
4.7.2013 21:55:06   
Torbica
http://www.coolinarika.com/recept/tikvice-u-ulju/ Cvecka, evo ove, jaaaako su dobre, mi ih bas tamanimo! Samo sto ja za marinadu stavim po 2,5 dcl sirceta i 2,5 dcl vode umesto 1,5 i 1,5 jer mi je prvi put falilo tecnosti, tj nisu toliko pustile tikvice vode da prekrije sve, kako pise u receptu.
Danas, spagete u sosu od paradajya i belog luka!
Sutra pituljice sa blitvom i posnim sirom! user posted image

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle


(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1265
   RE: Šta smo danas pravile V deo
4.7.2013 22:06:39   
branki*
danas moje jelo sa tikvicama,pilecim belim i pirincem.za dorucak proja.za veceru pileca dzigerica.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1266
   RE: Šta smo danas pravile V deo
5.7.2013 12:12:04   
Lu
Teleća koljenica sa povrćem.

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1267
   RE: Šta smo danas pravile V deo
5.7.2013 12:16:22   
Olga75
ja cu danas neko testo i corbicu sa povrcem ( viva moja basta )
a to sto se tice Dzejmi Olivera , on ladno baci na zar tri kile nekog mesa i kaze njam , ja zivo meso ne mogu da jedem
i tako svaka njemu cast al jedno je UK a jedno je Vojvodina , mi volimo da nam je meso umrlo nacisto i onda se skuvalo i sve neke tamo bakterije i paraziti ako su i postojali da budu mrtvi nacisto i tako

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1268
   RE: Šta smo danas pravile V deo
5.7.2013 12:18:14   
NadaR
Oldzi user posted image

Ja cu cufte,odmaraju u frizideru . Jos vjerovatno pire krompir . ah, mastovita sam danas user posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 5.7.2013 12:19:08 >


_____________________________

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1269
   RE: Šta smo danas pravile V deo
5.7.2013 12:18:45   
Lu
Moja se koljenica raspala načisto, ajde Olgiuser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1270
   RE: Šta smo danas pravile V deo
5.7.2013 12:22:35   
Olga75
Lu ako je ta kolenica nacisto kasasta evo nas na rucak , nosimo pitu od banane
volEmo i mi egzotikuuser posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1271
   RE: Šta smo danas pravile V deo
5.7.2013 12:39:57   
Torbica
user posted image
Hihi, e kod mene promena plana, kupila sam juce neke lepe pastrmke, pa spremam njih a za prilog je boranija/grasak na pari preliveno maslinovim uljem i zacinima. Mrzelo me da motam pituljice, sutra cu. user posted image

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle


(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1272
   RE: Šta smo danas pravile V deo
5.7.2013 13:12:27   
Bebilina
Hahahaha! E znala sam da cu danas posteno da se nasmejem user posted image
I jos kad bi to sto se napise bilo potkovano cinjenicama, sve bi bilo na mestu. Al posto ovaj "one trik pony" ima iza sebe preko £126,400,000 prodatih kuvara o svakoj postojecoj znacajnijoj "cuisine", svaki recept od onih za 15min do onih sto se mariniraju i kuvaju preko 24h (mala pomoc, za guglanje pod "tagine", "Jamie does Morocco" itd) svoj casopis, TV program, lanac restorana, liniju posudja itd dolazimo do zaljucka da nema on pojma kako da kuva nista osim hrane iz UK user posted image
I jos jedna mala pomoc: hrana iz UK je pokradena iz svih mogucih kolonija, isto ko sto su skoro svi tradicionalni recepti srpskih domacica sa Bliskog istoka i brace nam Turaka i Grka. Al mi to bolje radimo, niko ko mi ne kuva musaku, sarme i punjene paprike user posted image Izgleda da je svet ipak jedno veliko globalno selo.
I tako, pricamo napamet...user posted image

_____________________________

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1273
   RE: Šta smo danas pravile V deo
5.7.2013 13:22:43   
Olga75
ma nek on kuva ziv bio user posted image
a ja cu svoju nacionalnu kujnu , to znam user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1274
   RE: Šta smo danas pravile V deo
5.7.2013 13:24:01   
Olga75
i da moja nacionalna kuJna nije musaka i punjena paprika , ne nije user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here