Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.7.2013 10:35:10
|
|
|
|
Torbica
|
...a sad nadjoh blitvu u frizideru, pa cu iskombinovati sa krompirom i belim lukom...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.7.2013 12:05:31
|
|
|
|
Olga75
|
ja cu danas picu sa kupovnim korama i ponovo corbica , dok im se ne popne na glavu i pravila sam neki kolac sa bananom , ufrkestila sam ga nacisto , vise je da se pije nego jede al moji ne prave problem znate kako kazu za dobru gudu nema losih pomija
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.7.2013 12:07:10
|
|
|
|
NadaR
|
A pita sa bananama?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.7.2013 12:12:42
|
|
|
|
Olga75
|
ona je bila manje - vise jestiva , pravila sam po lesicinom receptu ali ovo je bila nova kreacija sa piskotom
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.7.2013 12:12:47
|
|
|
|
Janncica
|
danas sam sama sa decom,tako da ce pasti kajgana sa sirom i sunkom S ce dobiti neku vockicu... Mrziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm da kuvam...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.7.2013 13:39:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR znate kako kazu za dobru gudu nema losih pomija moj odmor je prestao juce, vratio se mm pa ponovo kuvam danas sam ubacila pile u rernu sa pirincem, bas sam se pretrgla.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.7.2013 14:16:19
|
|
|
|
cvećka
|
E pa onda ima da probam Torbice, obavezno, hvala ti na pojasnjenju! (: Ja danas oslic u rerni sa povrcem i pirincem, da probam novi keramicki pekac koji smo pre neki dan dobili na poklon... Slatko, ima mucen sladoled od pre neki dan, nismo ga jos pojeli, a i dosta je, gojimo se k'o prasici kad ima nesto meseno, ne zna se ko vise ne ume da stane
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.7.2013 19:25:44
|
|
|
|
minnica
|
danas bela čorbica sa piletinom i povrćem i testenina sa raznim sirevima, za dezert kupovni sladoled od šumskog voća
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.7.2013 19:51:04
|
|
|
|
Ana13
|
Devojke,kako pohujete tikvice? Rendate ili na kolutice? Cedite onu vodu?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.7.2013 19:56:00
|
|
|
|
lesica
|
Ana, ja ih isečem po dužini na tanke kriške, uvaljam u brašno pa u pomešana jaja sa mlekom i začinima. I da, uvek ih malo ranije spremim, posolim i stavim u cediljku da se ocede.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.7.2013 20:06:04
|
|
|
|
Maraj
|
ja isto kao lesica, samo sto ih ja cim ih izvadim iz ulja stavljam na ubrus, da ubrus upije suvisnu masnocu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.7.2013 20:12:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja recimo kada pravim posne, izrendam, otavim malo da odstoje da puste vodu, pa pospem brašnom i praškom za pecivom (još ništa ne mešam, nego pustiim malo da reaguje smesa), pa onda promešam i pržim. Verujem da isto može i kada su mrsne, samo se dodaju jaja. IZVORNA PORUKA: Ana13 Devojke,kako pohujete tikvice? Rendate ili na kolutice? Cedite onu vodu?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.7.2013 20:20:06
|
|
|
|
Torbica
|
Danas sataras i pastrmke, potrosismo ih najzad! Ya desert domaci sladoled. Tikvice spremam standardno, na kolutove, posolim, ocedim, pa u poh masu (posno/mrsno) aliii, poredjam ih na pek papir i na svaku pokapam par kapi ulja i u rerni sve odjednom. Budu lepe hrskave, a ipak zdravije. Tako i patlidzan radim. A i meso, pisala sam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.7.2013 20:28:45
|
|
|
|
Ana13
|
znaci,moja greska je sto ih ne cedim,vec ih pohujem cim ih iseckam. Posle mi puste vodu u tiganj. Probacu sutra u rernu,da ne stavljam mnogo ulja. Hvala
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.7.2013 20:33:00
|
|
|
|
Lu
|
Špagete sa tikvicama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.7.2013 21:51:04
|
|
|
|
Torbica
|
To je to Ana, treba ih ocediti! Sad se i meni jedu pohovaneeee, mozda spremim sutra! Pozz
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.7.2013 8:24:33
|
|
|
|
cvećka
|
I ja ih rendam, posolim, pa obavezno cedim... Kod nas danas piletina sa sirom i zacinima, moram da stavim recept u RR kuhinju kad uslikam, mnoooogo je dobar, a jednostavan. Jes' da je masniji, ali i mi nekad da se castimo (:
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.7.2013 12:51:47
|
|
|
|
Jole84
|
Anči ja ih narendam,kad puste vodu ocedim i onda ubacim brašno,prašak za pecivo,jaja,peršun,beli luk i senf i pečem ih kao pljeskavice,tako nam se najviše sviđaju
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.7.2013 15:52:03
|
|
|
|
Olga75
|
danas corbica od povrca , pohovane tikvice , mladi krompir iz pecnice i paradajz - crveni luk salata desert konacno lubenica
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.7.2013 20:39:13
|
|
|
|
Lu
|
Bože, ovo je mjesec tikvica Ja sam sataraš i krompir čorbu sa suhim rebarcima, posno i mrsno...ima i za sutra. Olga, nije valjda prva?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.7.2013 20:45:00
|
|
|
|
Moiraina
|
Kad smo kod tikvica... Ja isto pravim kao mini pljeskavice, izrendam, posolim, ocedim, dodam jaja, malo luka, začine, brašno i izmrvljen feta sir, ispečem na teflonu sa malo ulja, fenomenalne su, mnogo mi se sviđa ta varijanta sa feta sirom. A da ne budem off, ovo će biti naš sutrašnji ručak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.7.2013 21:27:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Moiraina, ja izgleda idem za tobom po temama isto tako i ja spremam, obavezno sa feta sirom i sa mladim lukom (kad ga ima). Ima i na rr recept palačinke od tikvica, to mi je super varijanta i često tako spremam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.7.2013 22:15:01
|
|
|
|
Torbica
|
Lu, spagete sa tikvicama, samo prodinstane ili..? Kod mene danas musaka od krompira i tikvica uvaljanih u griz, dva reda krompira, dva reda tikvica, beli luk, natur vegeta, zaliveno sojinim mlekom i posuto rendanim posnim sirom. Mnjam, od tog griza i mleka se napravi jako lep sos. Ne cede se tikvice, samo na kolutove i u griz. Zapecene naravno. Sutra burek sa sampinjonima i posnim sirom i corbica od povrca raznog. A svih ovih dana imamo domaceg sladoleda u Ikeinim kalupima.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.7.2013 14:11:16
|
|
|
|
Figaro88
|
Sataras,neka saltica i kiflice sa kremom...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.7.2013 14:22:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Uni kuvam pasulj, pravim kiflice, a za veceru bih da probam pekac, pa bi mogao neko u temi odgovarajucoj da mi kaze svoje iskustvo....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pire od karfiola i šargarepeRingerajin kuvar: little_one
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?