jelena038
|
Iz teme Dojenje - vase iskustvo, Dora je pitala za reagovanje kad se dete zagrcne, pa se povela prica... IZVORNA PORUKA: jelena038 okrenuti naglavacke, za noge, i udariti po guzi. isto uradis i kad se zaceni od placa. to mi je patronazna rekla. nisam primenila, ali sam videla kako izgleda i bez obzira kako zvuci to je jedini spas kad se beba zaceni od placa. doslovno, uhvatis brzo za noge, izvrnes bebu i jako udaris po guzi. nadam se da ne treba da crtam poljubi bebu za mene... IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: jelena038 okrenuti naglavacke, za noge, i udariti po guzi. isto uradis i kad se zaceni od placa. to mi je patronazna rekla. nisam primenila, ali sam videla kako izgleda i bez obzira kako zvuci to je jedini spas kad se beba zaceni od placa. doslovno, uhvatis brzo za noge, izvrnes bebu i jako udaris po guzi. nadam se da ne treba da crtam poljubi bebu za mene... meni moji rekli da sam se ja strasno zacenjivala i da je lek bio jako dunuti u lice. IZVORNA PORUKA: jelena038 meni se milan nije zacenjivao, tako da nisam imala potrebe, ali znam dete koje jeste i to i dok je bilo beba. uzasno izgleda! a posle sam od teta u vrticu cula da to deca (ne bebe, vec deca preko godinu) rade namerno, i da je cista manipulacija, da su u stanju pred roditeljima da poplave (!), a u vrticu, kad ih tete izignorisu, za sekundu se smire, nakon tog poplavljivanja, i nastave da se igraju. i od dr sam cula, u savetovalistu, i znam samo da su mi rekli da je to vazno kod beba, jer znaju da jecaju mimo ritma disanja i da ih treba brzi izvrnuti i lupiti po dupetu, kao sto to urade odmah kad se dete rodi, da proplace i prodise.