Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 8.12.2011 8:55:23
|
|
|
|
bokicans
|
Isi moji ustaju ovih dana oko pola tri i ne spavaju do nekih4.5 izludehh.Na ivici sam nervnog sloma.A Relja se još nakaci na krvetac i iz sve snage viče Ađaaaaaaa,Ađaaa!Pokusava da dozove Nađu
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 8.12.2011 9:03:30
|
|
|
|
isidora88
|
bokice nadam se da je ovo samo faza inace su da skrenem zubici nisu jer se probudi i kenjka i cim ga uzmem smeje se mene moje dete zeza i jos mi se podsmeva
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 8.12.2011 11:33:57
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: bokicans Isi moji ustaju ovih dana oko pola tri i ne spavaju do nekih4.5 izludehh.Na ivici sam nervnog sloma.A Relja se još nakaci na krvetac i iz sve snage viče Ađaaaaaaa,Ađaaa!Pokusava da dozove Nađu Ja samo sto sam se juce pohvalila kako spava celu noc evo je ustala u 4 h i nema nameru da se vraca na spavanjac... A ja radim od 8, legla sam tek u 12 juce... joooojjjjj
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 24.2.2012 16:48:56
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: lepao da li se vasa beba opire od sna? ja imam problem sa bebom..13 joj je mjeseci i strasno se opire od sna...bude uzasno umorna ali nece da zaspi i onda se to uvijek svede da moje pokusavanje da zaspi skoro cijeli dan da na kraju vristeci zaspe...bukvalno hoda i pada od umora baca se po podu udara se a nece da zaspe. pocinje me brinuti ovo stanje jer mi je zao sto se toliko muci i ne znam jeli zdravo za njen nervni sistem. da li da uzmem neke tablete..cula sam za kamomila tablete...nisam pametna....
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 24.2.2012 18:36:13
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Ne znam da li ima slicna tema. Moj Luka ima 7 meseci, odbija da spava uvece place otima se hoce da stoji u krevecu nece da lezi sinoc je cudo napravio, do ponoci nije hteo da zaspi, na kraju se tako zacenio da nismo znali sta da radimo. Inace i preko dana malo spava. Ima li neko slicne probleme Moja svako vece zaspi u 24 h. Ja to ne racunam u problem. Ustajem u 7 h jer radim od 8. Ona spava obicno do 8h ili 9 h.
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 24.2.2012 19:14:24
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: lepao da li se vasa beba opire od sna? ja imam problem sa bebom..13 joj je mjeseci i strasno se opire od sna...bude uzasno umorna ali nece da zaspi i onda se to uvijek svede da moje pokusavanje da zaspi skoro cijeli dan da na kraju vristeci zaspe...bukvalno hoda i pada od umora baca se po podu udara se a nece da zaspe. pocinje me brinuti ovo stanje jer mi je zao sto se toliko muci i ne znam jeli zdravo za njen nervni sistem. da li da uzmem neke tablete..cula sam za kamomila tablete...nisam pametna.... Moje iskustvo je da sto je beba/dete vise umorna sve teze zaspi. Probaj da je stavljas na spavanje pre nego sto pocne da pokazuje prve znake umora.
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 25.2.2012 15:41:18
|
|
|
|
ivas
|
Devojke vidim da sve uglavnom pricate o malo starijim bebama pa me zanima kakvi su bili kad su bili jako mali? Moja beba ima samo mesec dana i od pocetka ne voli da spava. Rekose mi sa malom bebom ces da se dosadjujes jer ce non stop da spava ali ona ne sastavi ukupno 6 sati sna i to isprekidano sve po dva. Nosamo je da bi i to malo zaspala, prosto ne znam kako ce da raste kad ne spava. Da li je neko imao slicno iskustvo?
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 25.2.2012 16:00:01
|
|
|
|
Olga75
|
kad je zvericica bila oko tri meseca nikako nije htela da spava . Mislim , spavala je ona ali samo kad je drzim u rukama , cim sam je spustila ona se budila . Ta " faza " je trajala dooobrih cetiri - pet meseci a sad , eee sad je isto pozoriste , ima dana kad od umora pada ali nece da spava nego verovali ili ne vuce oci na gore i onda se ukomira oko 18 - 19 nevaljala
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 26.2.2012 1:29:02
|
|
|
|
Mariya
|
Ivas, moja je prve 2 nedelje prespavala, a onda sve više i više vremena provodila budna, a dešavalo se da sastavi i po7-8 sati preko dana da ne sklopi oči, tad je imala oko 2 meseca i to je trajalo 2-3 nedelje. Noću se budila na sat-dva,pa je kasnije sve duže spavala.Sad, sa 5 meseci, prespava noć, a danju spava 2x pola sata i jednu turu od sat ipo. Izdrži! Tvoje bebče je još malo, san će se regulisati, samo imaj strpljenja
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 26.2.2012 1:35:41
|
|
|
|
Mariya
|
Sad se setih, htela sam i da napišem šta smo mi radili da bi spavala: preko dana smo je nosili napolje u šetnju, čim je osetila svež vazduh,zaspala je. onda sam je samo ugurala u kuću, raskomotila i ostavila u kolicima da spava(sad će polako lepo vreme pa ćete i vi moći napolje)Vozili smo je automobilom, od toga je isto momentalno zaspala. Kod kuće smo je umotavali u ćebe, umotaš joj ruke i noge da ne može da mrda, malo je nosaš, kod nas je palilo.
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 2.4.2012 22:35:23
|
|
|
|
branki*
|
boza ima 13 meseci.oduvek ga uspavljujem nosajuci ga,on se umiri,do skoro je mumlao sam sebi i vrlo brzo bi se uspavao.oko 9,pola 10.medjutim,poslednja 4 dana je drugacije .prestao je da mumla jos pre nekih 2 nedelje,pa sam ga malo duze nosala,ali bilo je ok,umiri se i zaspi.ali,sad,vidim da je umoran,da mu se spava,a kad ga uzmem da uspavam,nece,pocinje da se izvija,otima,place,kenjkavi se.nece da ga uspavam.evo,zaspao je malopre,i to jedva!stvarno je nemoguc ponekad.nadam se da ce se vratiti u normalu brzo.
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 3.4.2012 11:25:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: branki a kad ga uzmem da uspavam,nece,pocinje da se izvija,otima,place,kenjkavi se.nece da ga uspavam.evo,zaspao je malopre,i to jedva! E, onda sam počela da uspavljujem Marka u kolicima.
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 3.4.2012 14:16:26
|
|
|
|
branki*
|
moracu i ja da probam u kolicima.ne znam,ako i veceras bude pravio cirkus od uspavljivanja,moracu da menjam nacin.jutros se probudio u 5,mm ga nosio,on se dere,otima.na kraju ga spustio na krevet,mi legli,on se vrteo,vrteo i sam uspavao i opicio do pola 10.nije mi ni to,da leze u 23,a spava do pola 10,ko tinejdzer
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 3.4.2012 14:20:43
|
|
|
|
minna
|
Mi smo se do punih 10 meseci uspavljivali ljuljanjem u rukama, kad sam poludela (al ne mogu da se setim da li se zacenjivao i otimao, ili sam samo ja ppludela jer nisam mogla vise) stavila sam ga u krevet legla pored njega i od tad se tako uspavljujemo. Samo sto on oduvek spava u bracnom
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 24.5.2012 22:53:09
|
|
|
|
lela78
|
cAO/jOj citam ove vase postove i pronalazim se u njima.Moj Luka ima 3.5 meseci i noc je uzas.Zaspe oko 9,pola 10,duze ne moze da izdrzi,pa se probudi posle pola sata,cesto se zaceni pa ga smirujem.a nda se budi na tri sata da siki,a ne prodje ni sat vremena a da me ne budi jer uvek trlja rucicama po licu i razbudjuje se onda mi sedimo drzimo mu ruke i bukvalno da bi on spavao.i tako po celu noc.vec oko 6, 7 on je budan.danju spava prepodne ola sata,popodne dva sata i oko18h pola sata.i mirnije spava po danu,mada i tada rade rucice,Iskreno se nadam da ce ova faza prodji uskoro,bas je neka losa spavalica od pocetka uh.A ne razumem to zacenjivaje i te rucice nikako uh.Svi mi kazu gladan je,ma ja mu pocela i dohranu uvece davati ali nikakve promene nema.
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 26.10.2013 22:41:14
|
|
|
|
jovicaa
|
ja imam stranih problema sa aleksandrom, koji za mesec dana puni 3 godine, sa spavanjem.. nece da legne, to je histerisanje, bacanje, izmisljanje svih mogucih razloga da ne legne, bukvalno zaspi oko ponoci, i spava do 7,8, odspava jos nekih sat vremena u toku dana i to je to.. meni se to cini kao jako malo. ima dobar ritam nametnut vrticem.... ranije nismo imali problema, ali sada smo vec ocajni i preumorni.. uznemirava i bebu i to je onda igranka bez prestanka.. nije hteo u krevetac pa smo mu kupili krevet.. ali ista prica se nastavila, osim sto sada trazi krevetac.. sve naopako.. pre neki dan je bacio cuclu sa terase, uz jedan dug razgovor, u kome je sam zakljucio da mu vise ne treba.. ali to nije razlog ne spavanju, posto je i pre toga zezao... ne znam sta da radim, polako postajem ocajna.. i obavezno dodje u nas krevet oko 3 h, to mi ne smeta previse.. ali mi je jako cudno, zato sto nikada ranije nije spavao sa nama..
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 26.10.2013 23:25:06
|
|
|
|
Snelle
|
Jeste li probali da ga stavite u krevet pa mu čitate priču, da se malko smiri? Ili da ga mazite dok ne zaspi, pevate pesmice, kažete ako bude spavao sutra će mu pred vratima vila ostaviti poklon, pa ga ujutru stvarno dočeka nešto što će ga jako obradovati, ne mora nešto skupo, ali čisto da poveruje u priču o vili
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 26.10.2013 23:39:35
|
|
|
|
jovicaa
|
pokusavamo, u procesu pokusavanja smo, javljam rezultate... sutra cu mu kupiti neku novu lepu knjigu, pa cu pokusati sa citanjem...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.