Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 11:34:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam Luku u tom periodu nunala, ili legala sa njim u veliki (bračni) krevet i tako bi zaspao. Tek kada zaspe sam ga prebacivala i njegov krevetac.
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 11:37:07
|
|
|
|
Rivana
|
Jao Tasho probala sam i to, ali nekad kad ga prenosim do kreveca odjednom PUF....dva velika oka se otvore i kez....budan mali spreman na akciju. Spavao je i izmedju nas dve noci tri ali ja ne volim da spava izmedju nas plasim se da ga ne zgnjecimo
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 11:38:45
|
|
|
|
Rivana
|
Brine me to sto se zacenio onako sinoc totalno bez vazduha mi duvali u njega nikako da se povrati.....Jedva. Da li se tebi Luka nekad tako jako zacenio?
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 11:39:02
|
|
|
|
Anoniman
|
jel zna sam da drži flašicu ???? ako zna flašicu u ruke i povali u krevetac ili mu ti presavijena preko krevetca drži flašicu, tako će ti zaspati(mislim bar su moja djeca tako)
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 11.8.2009 11:45:29 >
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 11:50:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Moje dete se i dan danas zaceni kada mene nema. Ovo što Vučko kaže, može biti super.
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 11:50:19
|
|
|
|
Rivana
|
Ne zna jos uvek da drzi. Drzim mu ja, onda on kao zatvori oci i onako sa zatvorenim ocima pocne da se dize, ma mali je cudo koliko je aktivan ja mislim da bi on celu noc stajao u krevecu.
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 11:52:10
|
|
|
|
Rivana
|
Probacu da mu dajem mleko u krevecu kao sto ti vuko kazes mozda to upali. Jer ja mu tako dajem sokic pa kad popije krene da ustaje
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 11:52:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja nisam smela Luki naglo da izvučem flašicu, već polako, milimetar po milimetar, jer ako povučem naglo, budan je odmah. Još jednu stvar sam primetila: ne smem da pazim da se ne probudi kada ga prebacuje iz kreveta u krevetac, jer se tada 100% probudi, nego krajnje obično, kao da je budan, uhvatim i prebacim ga.
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 11:55:14
|
|
|
|
Rivana
|
Uspavljivabje nam postalo nocna mora, ponekad mi se cini da nece da spava da ne propusti nesto
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 11:56:21
|
|
|
|
Rivana
|
Sva sam izbecena zaspao je u ponoc a probudio se u 5 i 30 kako mu se ne spava nije mi jasno
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 11:58:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Super, da znam sta me ceka
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:00:17
|
|
|
|
Rivana
|
Jao Miljana ja jedva cekala da Luka malo poraste kao bice lakse a evo sad ima sedam meseci ne mogu ga obuzdati poceo da puzi pentra se nece da spava zeza.....
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:01:17
|
|
|
|
Rivana
|
On je meni vise spavao sa tri meseca nego sada i cim otvori oci odmah akcija
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:01:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Jao Miljana ja jedva cekala da Luka malo poraste kao bice lakse a evo sad ima sedam meseci ne mogu ga obuzdati poceo da puzi pentra se nece da spava zeza..... ... i onda časkom ima 3 godine i sve ti to fali!
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:01:45
|
|
|
|
Anoniman
|
A da nece mozda da spava izmedju vas? Tako sam ja moji roditeljima zagorcavala zivot, plakala bih do zzacenjivanja i cim me prebace izmedju njih ja ucutim....
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:02:07
|
|
|
|
Rivana
|
Joj Tasho sigurno si u pravu
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:05:55
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn A da nece mozda da spava izmedju vas? Tako sam ja moji roditeljima zagorcavala zivot, plakala bih do zzacenjivanja i cim me prebace izmedju njih ja ucutim.... ne znam ni sama spavao je par noci ali je isto bio haos oko uspavljivanja, imamo bracni krevet i neki drveni naslon gore posto poto hoce da se pentra uz o onda lupi glavom pa place. ma mnogo je aktivan i u kolicima evo polomio suncobran pre neki dan na kalemegdanu. Okrenuo se ( a bio vezan u kolicima) zgrabio ga povukao i polomio
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:06:45
|
|
|
|
Rivana
|
Kazu da su muska deca ne mirnija........
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:08:47
|
|
|
|
Anoniman
|
I mi imamo drveni naslon u brčnom krevetu, baš sam gledala juče i razmišljala Dokle će ovaj dekorativni jastuk iz dnevne sobe tu stajati da Luka ne bi lupao glavu?
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:09:53
|
|
|
|
eugenija
|
Kažu i da su inteligentnija deca nemirija, ako je za utehu... Ali verujem da nije lako.. Ne odustaj od traženja načina.. nekada upali i neka neverovatno glupa sitnica.. recimo promena položaja u kome legi.. pf..
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:09:53
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR I mi imamo drveni naslon u brčnom krevetu, baš sam gledala juče i razmišljala Dokle će ovaj dekorativni jastuk iz dnevne sobe tu stajati da Luka ne bi lupao glavu? Moj Luka vec overio naslon
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:12:35
|
|
|
|
Shishica
|
Bolje da sto pre reagujete.. Posle ce vas glava boleti.. Lako je meni da pricam kad nemam decu, ali imam sestrica kome sam vise ja mama..tako da ... A budem li imala problem, radicu tako kao sto sam videla u tim emisijama makar me dusa bolela.. Malo stisnete zube i bice bolje i vasoj deci i vama.. Ma.. Samo gledajte...
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:12:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: Tasha RR I mi imamo drveni naslon u brčnom krevetu, baš sam gledala juče i razmišljala Dokle će ovaj dekorativni jastuk iz dnevne sobe tu stajati da Luka ne bi lupao glavu? Moj Luka vec overio naslon I moj je, zato i stoji tu taj jastuk.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.