|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zacenjuje se i nece da spava
10.12.2009 10:36:22   
gagana83
Veruj mi ,draga,svasta smo probali i nista ne uspeva.Desi se da zaspi oko 10-11,spava 10-15 minuta i probudi se orna za igranje,malo kenjka,malo se smeje i tako u krug.Ostaje mi samo da se nadam da je to neka faza koja ce brzo proci.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 76
10.12.2009 10:39:24   
Rivana
I moj Luka opet nije hteo da spava probudio se oko 04 plakao hoce da stoji user posted image nece da lezi, uzas. Evo me sad na poslu ne znam za sebe koliko mi se spava user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 77
10.12.2009 19:22:46   
marince1
Nama je Daca naucio na varalicu,vuce,vuce i umori se i spava user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 78
10.12.2009 21:14:29   
*Alexx*
Eh. blago tebi, Marince! Ja toplu vodu izmišljam dok ne zaspi, navikao je na ruke, pa samo kuka kad mu se spava. I sad moram nekako da ga odviknem od toga.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 79
10.12.2009 23:30:58   
marince1
user posted image aaa imam ja i plan b u kombinaciji sa dudom user posted image

vec sam pisala o onoj lezaljci sa vibracijom,stavim ga tu,munem mu cuclu ,eventualno doljuljam malo lezaljku rucno i pajkimo  user posted image

ali,kad mu dodje termin da histerise (2 puta dnevno) nista ne pomaze user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 80
11.1.2010 2:32:12   
*iva*
Sve su to faze...
Skoro sam negde citala da kada dete trazi (zeli ) da spava sa roditeljima treba mu to dozvoliti, zbog sticanja osecaja sigurnosti itd.. Samo da ne bude precesto. Isto tako kazu da se male bebe (do 6 meseci) ne mogu razmaziti, zato sto im treba ooogromna kolicina ljubavi!
I meni tu ima logike... Oni samo zele da budu sa svojim roditeljima. Ne mogu se ljutiti na moju bebu zbog toga.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 81
28.1.2010 14:42:18   
Anoniman
Moja Sara hoce da spava, barem cele noci odspava, a danju nekad skoro po ceo dan nece, a nekad i odspava normalno...
Elem, meni nije spavanje problem, vec zacenjivanje od placa, kad joj ama bas nista ne fali! Zaceni se zato sto hoce da se nosi po ceo dan i ja vise ne znam sta mi je za ciniti... otpade mi kicma, i mislim da samo cinim magarecu uslugu time sto je razmazujem tako!
Eno je sad umorila se od placa i zaspala je...

(odgovor članu *iva*)
  Direktna veza do poruke: 82
28.1.2010 14:47:08   
*Alexx*
Uh, Trinny... Šta znam, probaj pomalo da je stavljaš na stomak, na leđa, pa u nosiljku... Ali sve si to verovatno probala. Ja sam Andreja u jednom periodu smirivala tako što ga stavim na leđa, pa skačem, plešem ispred njega.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 83
28.1.2010 14:58:43   
Anoniman
ma jok, ne mogu vise da prevarim malu bezobraznicu, sve je cake naucila, oca joj ebem! Nema sta nisam pokusavala, cak sam mislila da joj nesto fali, pa joj jos i ugadjam, kad ono mala skapirala, pa sad sve koristi!

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 84
28.1.2010 15:02:00   
*Alexx*
A duda-varalica? Hoće li to?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 85
28.1.2010 15:05:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Alexx RR

A duda-varalica? Hoće li to?

tek to nece... odavno ju je batalila, cak nista nece ni da pije na flasicu, samo na kasicicu da joj dajem! user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 86
28.1.2010 15:07:51   
Lu
Trinny jel pomaže kad je izvedeš vani,sad je možda jako hladno za kolica ali malo da ju izneseš u kengurku ako imaš ili onakouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 87
28.1.2010 15:08:42   
*Alexx*
E, da, kod Andreja pali i da ga raspovijem i pustim da landara samo u Pampersu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 88
28.1.2010 15:16:52   
Anoniman
Uh, moje vi.... user posted image sve oprobano i traje vrlo kratko... a tek kad dodje vece, auuuu, bezte noge... dok se ne okupa i ne stavi na dojenje, nema nam mira!

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 89
28.1.2010 15:23:17   
*Alexx*
Uveče je i ovaj moj strava nervozan...
Joj, sad sam pročitala nešto u knjizi "Šta da očekujete..." ali ti se neće dopasti. Kaže da su neke bebe prosto plačljive. user posted image

Neka se javi još neka mama sa predlozima!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 90
28.1.2010 15:24:56   
Rivana
Luka je imao period zacenjivanja iz cista mira ma uzas. Nisam znala sta da radim i to uvece oko osam krene

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 91
28.1.2010 15:31:59   
Anoniman
e i meni tako oko 8h, jer je mi kupamo u 20.30-21h, zavisi od njenog intenziteta plakanja!
Joj, Alexx, znam i ja to, da jednostavno postoje bebe koje su takve! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 92
28.1.2010 15:34:22   
Rivana
On je bukvalno vristao pa onako ostane bez daha ma haos ja i dejan smo bili u strahu kako se priblizava vece zbog njegovog vristanja, tada je imao oko 5 meseci.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 93
28.1.2010 15:35:44   
Anoniman
joj, ja skoro da vise i ne reagujem na to njeno vristanje uvece... tj. trudim se da se iskljucim dok je ne sredim za sisanje! i jel vam prestao kasnije?

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 94
28.1.2010 15:39:41   
*Alexx*
Draga, zamisli samo kako će da postrojava muškarce kad poraste user posted image (da ne lupetam u temi o smoli u ušima)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 95
28.1.2010 15:41:15   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Trinny

joj, ja skoro da vise i ne reagujem na to njeno vristanje uvece... tj. trudim se da se iskljucim dok je ne sredim za sisanje! i jel vam prestao kasnije?

Prestao je sad se zaceni kad je besan ali to je druga prica. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 96
28.1.2010 18:34:54   
Anoniman
Jaoj, zamislite spavala je od 14h pa sve do malopre, a i ja zajedno sa njom pri kraju... i to bas od onda kad sam je izgrdila i to bas bas i kad se umorila od placa!

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 97
28.1.2010 18:35:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Draga, zamisli samo kako će da postrojava muškarce kad poraste user posted image (da ne lupetam u temi o smoli u ušima)

uuu, pa to i hoce mama da je uci! samo da ih postrojava! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 98
28.1.2010 18:42:56   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Trinny

Jaoj, zamislite spavala je od 14h pa sve do malopre, a i ja zajedno sa njom pri kraju... i to bas od onda kad sam je izgrdila i to bas bas i kad se umorila od placa!

Neka si se ti odmorila malo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 99
28.1.2010 18:52:47   
Anoniman
e da znas... uh, uh! joj, ne izlazi mi iz glave ono "placljiva beba"... user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here